Krommenie: Comfortabel en elegant leren bankstel van Woonexpress

Mijn topkeuze: de Krommenie 3-zitsbank van Woonexpress - Comfort, stijl & duurzaamheid. Beleef het perfecte zitgemak en de klasse van echt leer!
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Woonexpress 3 zitsbank krommenie 92000000393373050

Elegant en comfortabel kunnen hand in hand gaan, dat bewijst de 3-zitsbank KROMMENIE. Het mooie bruin met de zachte zijdeglans zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De kussens op de bank en over de armleuningen geven huiselijk en comfortabel uiterlijk.

Prijzen

Structuur

De houten pootjes zorgen ervoor dat de bank een enigszins open structuur heeft en niet zeer dominerend naar voren komt. De armleuningen zijn smal, maar niet te en de rugleuning niet zeer hoog, dit alles draagt bij aan de open structuur van deze bank. Er is een duidelijke scheiding in het midden die het onderscheid geeft tussen de twee zitplaatsen, maar absoluut niet diep, er kunnen daarom gemakkelijk drie mensen plaatsnemen op deze bank.

De bank is net als de RRR enigszins traditioneel, maar kan in vele soorten interieurs, klassiek, modern en industrieel bijvoorbeeld. De bank straalt een bepaalde vertrouwdheid en geborgenheid uit, het leer is absoluut niet robuust maar heeft een zachte zijdeachtige glans. De achterkant is opgesierd met naden, waardoor deze zo mooi is dat de bank prima op een vrije plek kan staan in plaats van tegen de muur.

Zitcomfort en stevigheid

Woonexpress 3 zitsbank krommenie 9200000039337305_22

De kussens die er wel overheen bevestigd zijn en toch vastzitten, de rugleuning en de armleuning zorgen voor een comfortabel uiterlijk en dit klopt helemaal als je gaat zitten! Deze bank is inderdaad uitermate comfortabel en wij zullen vertellen waarom!

De 3-zitsbank Krommenie van Woonexpress zit uitermate stevig en comfortabel omdat deze is gevuld met het allerbeste materiaal. Namelijk met koudschuim, de beste vorm van polyether. Vervolgens nog met Nogasvering. Nogasveringen zijn ongeveer 3,7 mm en hebben een uitermate sterke veerkracht omdat deze met electriciteit extra sterk zijn gemaakt, maar geen zorgen, er is geen kans op een elektrische schok. Al deze positieve veerkrachtige elementen worden ook nog eens aangevuld met elastische singelbanden. Deze combinatie staat garant voor jarenlang comfortabel zitplezier, de juiste ondersteuning van zitvlak en rug. Zelfs mensen met rugklachten of zitproblemen kunnen zorgeloos plaatsnemen (en lang wachten met opstaan!).

Afmetingen

De breedte van deze ruime bank is 238 cm. De totale hoogte is 87 cm, vrij oog en de complete diepte is 97 cm. Het is van het grootste belang om dit na te meten voordat je tot aanschaf overgaat. De zithoogte van de bank zorgt voor extra comfort, namelijk 49 cm. Dit vergemakkelijkt het zitten en het opstaan. De zitdiepte is 56 cm, vrij ruim en dus heel riant.

De vier korte poten zijn van massief hout, uitermate sterk dus. Het frame aan de binnenkant en de platen zijn van massief beukenhout, bijzonder sterk dus. Iedereen kan met een gerust hart neerploffen.

Kwaliteit leer

Woonexpress 3 zitsbank krommenie 9200000039337305_11

Het leder van deze bank is een van de meest bijzondere kenmerken. Het bestaaat namelijk uit 100% afgedekt runderleder. Het voordeel van dit leer is behalve dat het mooi is ook kwalitatief goed is en uitermate lang mee gaat. Door de afwerking is de kleur volkomen egaal en is de bank dus een mooi geheel. De gehele bank is met dit leer bekleed. De kussens zijn inderdaad ‘vast gestoffeerd’, kunnen er dus niet worden afgehaald. Voor wie op zoek is naar een bank met vergelijkbare kwaliteiten en een klassieke uitstraling, is de Chesterfield: een klassieker onder de leren banken een uitstekende keuze.

Door de behandeling is het leder weliswaar wat minder zichtbaar, maar ook vrijwel ongevoelig voor vocht en vuil. Wie echt vlekvrij leder wil kan ook kiezen voor een Protexx behandeling.

Onderhoud

Het onderhoud is werkelijk gemakkelijk net als bij de RRR. Maak geen gebruik van huishoudelijke schoonmaakmiddelen of erger nog, middelen specifiek voor de verzorging van leder. Deze bank is eenvoudig schoon en mooi te houden met behulp van de stofzuiger, met een geschikt mondstuk. Verder is een vochtige doek voldoende, daarom, niet veel onderhoud met deze driezits bank!

Liggen op de bank

Woonexpress 3 zitsbank krommenie 9200000039337305_22

Liggen op deze bank gaat uitstekend, deze is voor niemand te kort. Maar echt slapen wordt wellicht lastig, omdat de rugkussens niet verwijderd kunnen worden, waardoor het ligoppervlak niet breed is. Maar lekker liggen en relaxen, dat gaat uitstekend, ook tijdens het televisiekijken.

Levering

De bank wordt als geheel afgeleverd, je hoeft dus niet zelf aan de slag met bouten en schroeven. De bank kan dus ook niet uit elkaar worden gehaald. Zo heb je er in een keer een mooie bank en maar liefst drie zitplaatsen bij. Vanwege het leer, de bruine kleur en het hout kan deze bank met andere meubelstukken, kleuren en fauteuils worden gecombineerd. De relatief compacte bank toont een keur aan positieve punten.

Bezorging

Woonexpress 3 zitsbank krommenie 9200000039337305_11

Bezorgen is gratis, ophalen en retourneren eveneens. Er is twee jaar garantie en indien de bank gerepareerd moet worden komen we langs.

Conclusie

De voordelen van deze bank zijn bijna teveel om op te noemen. Maar toch hebben we je geïnformeerd over deze bank die zoveel plezier kan opleveren. Een middelpunt van de woonkamer, een oase van rust in de hectiek van het dagelijks leven. Voor een piekfijne afwerking van je interieur, neem zeker een kijkje bij de stijlvolle en comfortabele Beliani Stockholm: 6-zits bank van beige leer. Wij wensen je alvast veel plezier!