Magnolia bank: Leren cognac bankstel van 2 meter lang en anderhalve meter breed

Mijn Kuka Magnolia: Stoer leren bankstel met verstelbare zitdelen. Perfect comfort, onderhoudsvriendelijk en stijlvol in elk interieur. Shop nu!
Auteur

Mila Smit

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

3 zits + 2 zits bank magnolia | leer cognac | 202 cm en 168 cm breed 92000000812224460

Zitten, relaxen, loungen, slapen, je zoekt een bankstel waarop dat allemaal kan. Dan is de Magnolia combinatie van een 3-zits en een 2-zits wellicht iets voor jou! De lederen bekleding in de kleur cognac en de metalen poten zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling. Dankzij het leder haal je eigenlijk een beetje het wilde westen in huis. Vooral de afwerking die voor kreukels zorgt, zorgt tevens voor een nonchalante uitstraling.

Prijzen

Magnolia

Wie een strakke en eventueel formele, nette bank wil, kan beter niet voor de Magnolia kiezen. Wel zij die van informeel houden, gezellig, huiselijk en inderdaad robuust. Toch is de bank niet zo informeel dat het alleen maar rommelig of nonchalant lijkt, de Magnolia is nog veel meer dan dat.

Een frisse afwisseling in je interieur, de cognac kleur is gemakkelijk te combineren met menig interieur. De stijl kun je landelijk noemen, maar tevens modern. De Magnolia combinatie is breed toepasbaar, in alle opzichten.

De Magnolia is van het merk Kuka, een merk dat de wereld op meubelgebied aan het veroveren is en niet voor niets. Vanwege de klassse en het comfort van de Kuka meubelen is het inderdaad niet verwonderlijk. Daarom, ook de Magnolia is er een van Kuka.

Comfort

Het comfort van de bank is minstens zo belangrijk als het uiterlijk. Als er een plek het centrale punt is van de ruimte is het de bank wel. Met het comfort is het helemaal in orde, meer dan dat zelfs! De kussens, die per zitplaats van elkaar gescheiden zijn, zijn gevuld met het beste en meest veerkrachtige materiaal. Dit blijft ook veerkrachtig bij jaren van intensief gebruik. De vulling zorgt ervoor dat zowel lucht als vocht gereguleerd worden en ook dat er geventileerd wordt. Door de scheiding van de kussens heeft iedereen een eigen zitplaats.

Maar er is nog veel meer dan dat. De rugleuningen zijn zo hoog dat er ook een aparte hoofdsteun op zit. Er zijn horizontale naden om de onderrug, de bovenrug en het hoofdgedeelte te markeren. Dan komt het meest bijzondere aspect van de bank Magnolai aan de orde: zowel het rug- als beengedeelte is verstelbaar, electronisch, dit geldt voor de beide banken en voor de afzonderlijke zitgedeelten. Dus als jij lekker achterover wilt zitten met je voeten omhoog en degene die naast je zit niet, dan kan dat gewoon. De instelling is traploos, je kunt zelf je ideale lounge houding bepalen. Van top tot teen ontspannen, letterlijk en figuurlijk, het is mogelijk met de Magnolia.

De breedte van de 3-zitsbank is in totaal 202 cm, de zitbreedte is 150 cm. Die van de 2-zits is 168 cm totaal en de werkelijke zitbreedte is 116 cm. Voor beide banken geldt dat ze 102 cm hoog zijn, de totale diepte is 95 cm en de echte zitdiepte is 54 cm. De zithoogte is 46 cm, een prima comfortabele hoogte om actief te zitten, maar ook om te relaxen. De metalen pootjes zijn slechts 16 cm hoog, maar zorgen desondanks voor een open constructie. De leuning vanaf het zitgedeelte van de bank is 15 cm, precies goed.

Het leder is van uitstekende kwaliteit, niet alleen omdat het natuurlijk is, maar ook omdat het behandeld is met wax. De wax beschermt tegen vlekken en vloeibare stoffen, maar zorgt ook voor het natuurlijke kreukeleffect. Echter, de bank blijft gevoelig voor krassen, zoals de nagels van de hond of kat. Dit hoeft niet ontsierend te zijn, omdat dit niet erg op zal vallen. Het leder lijkt er juist nog natuurlijker door.

Dankzij de wax is het onderhoud geen enkel probleem, een vochtige doek is voldoende. Dus, de Magnolia is ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Liggen kan op de bank, op je zitplaats als je deze zover mogelijk horizontaal maakt dankzij de electrische knop, kun je ook lekker dutten. Echt de bank als slaapplaats gebruiken wordt lastig, het zitgedeelte is niet groot genoeg om er languit op te liggen voor volwassenen. Wel zitten met je benen languit, maar daar is de zitplaats die je achterover kunt stellen veel geschikter voor.

De Magnolia banken worden elk in 3 delen afgeleverd op het juiste adres. Met twee personen is het geen enkel probleem om deze banken te monteren, mede dankzij de handleiding en de eenvoudige werkwijze. De rugleuningen worden eenvoudig op de bank geklikt, voor de montage van de poten zijn alle materialen bijgeleverd. Vervolgens kun je uitblazen op een van de twee banken.

Daarom, de Magnolia heeft waarschijnlijk nog meer te bieden wat je zou wensen! De garantie is ruim, ruilen of retourneren kan binnen twee weken. Als je op zoek bent naar een vergelijkbare stijl, bekijk dan zeker de BePureHome Rodeo Stijlvolle Leren Bank voor 3 Personen voor een aanvullende elegantie in je woonruimte. We wensen je alvast veel plezier met deze veelzijdige twee- en driezitsbank.