BePureHome Rodeo ARMY: handige eetbank

Mijn BePureHome Rodeo Army eetbank review: Stoer, comfortabel en perfect voor elke eetkamer. Gratis bezorgd met 1 jaar garantie!
Auteur

Emma de Vries

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Bepurehome rodeo bank 3 zits army 85x277x86 550x1750

Inderdaad, de naam zegt al veel over deze bank, over de stoere uitstraling, het feit dat dit een eetbank is en de kleur is inderdaad legergroen. Maar er valt nog veel meer over te vertellen!

Prijzen

Iets anders

Echt weer eens iets anders dan anders, heel anders kun je wel zeggen. Een aanvulling op je bestaande interieur of een onderdeel van het nieuw te kiezen interieur. Voor wie van iets anders houdt of gewoon variatie wil, verandering van spijs doet inderdaad eten.

Een bank die geschikt is om aan tafel te zetten, maar ook voor andersoortige gebruiksdoelen. Deze bank kan in de (woon)keuken aan de keukentafel of in de woon- of eetkamer bij de echte eettafel. Juist als je aan de ene kant de bank hebt en aan de andere gewone eetkamerstoelen, is het effect heel verrassend en speels. De poten, dun en enigszins uit elkaar gezet, zorgen voor een elegante uitstraling.  Daarom is deze bank inderdaad bestemd voor de minder formele interieurs, zelfs de horeca kan gebruik maken van deze bank.

Stijl en combineren

In ieder geval is de Rodeo eetbank voor alle doelgroepen geschikt, dat is alvast een groot voordeel. Dankzij het leer en de kleur heeft deze bank een robuuste uitstraling en komt deze stoer over. Daarom is deze bank geschikt voor een interieur met een industriële stijl, maar ook modern of zelfs landelijk is mogelijk. Of je geeft je stijl gewoon een andere tint.

De kleur is natuurlijk, het leer ook, dus combineren zal geen problemen opleveren. Samen met een houten (keuken)tafel, bijvoorbeeld met een ruige afwerking, zoals truffel eiken.

BePureHome

Bepurehome rodeo bank 3 zits army 85x277x86 550x3582

Als er een meubelmerk zijn naam eer aan doet, is het BePureHome wel. De naam zelf zorgt al voor een vertrouwd en huiselijk gevoel. Het assortiment van dit meubelmerk is bijzonder breed en gevarieerd. Elk meubelstuk is uniek en met de grootste zorg ontworpen en tevens gefabriceerd. Ook is gebruik gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

Comfort

Een bank, zeker een eetbank, moet uiteraard comfortabel zijn. Ook op de eetbank moet lang gezeten kunnen worden, zonder last te krijgen van ongemakken. De bank kan immers ook gebruikt worden als ‘bijzetbank’ als er veel visite is, als voetenbank of om bij de televisie of open haard te zetten. Bovendien zit je niet alleen bij het eten aan tafel, maar ook om papieren in te vullen en voor nog veel meer zaken. Zelfs een eetbank, zonder armleuningen, kan bijzonder comfortabel zijn.

Het zitcomfort is namelijk zacht. Dat kan, omdat de dikte van de rug- en zitkussens (niet afneembaar) niet groot is, daarom zorgt het onderstel voor de stevigheid en ondersteuning. BePureHome maakt namelijk gebruik van koudschuim, dat is nog sterker dan polyethaan. Koudschuim zorgt voor een goede veerkracht en een comfortabele ondersteuning.

Afmetingen

Bepurehome rodeo bank 3 zits army 85x277x86 550x3683

Laten we beginnen met de zithoogte, deze is erg belangrijk, met 49 cm is deze geschikt voor elke gemiddelde keuken- of eettafel. De breedte van de Rodeo eetbank is 156 cm, genoeg voor 3 personen, de totale hoogte is 83 cm (vrij hoog). De totale diepte is 61 cm en zeker 55 cm als zitdiepte blijft hiervan over, ook vrij riant.

Stabiliteit

Het houten onderstel zorgt voor stevigheid, vorm en stabiliteit. De poten zorgen dat het evenwicht bewaard blijft, de bank niet gaat wankelen onder geen enkele voorwaarde. Bij BePureHome is de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant.

Kwaliteit en onderhoud leer

Bepurehome rodeo bank 3 zits army 85x277x86 550x4764

Het leer is een van de meest belangrijke eigenschappen van de Rodeo eetbank. Deze ledere bekleding is een combinatie van recycle leer (70%) en polyester (30%). Doordat het echte leer, afkomstig van leerresten van andere stukken, zodat het robuuste en natuurlijke karakter van het leer bewaard blijft. Dankzij de polyester toplaag voelt het leder zacht aan en is het onmogelijk voor vocht, vuil en vlekken om door te dringen. Ook is de kans op beschadigingen vele malen kleiner.

Onderhoud en schoonmaken is vanwege het polyester kinderlijk eenvoudig. Een vochtige doek is voldoende, eventueel een stofzuiger met een geschikt mondstuk, dat is feitelijk alles. Als er sprake is van een vlek, dep deze voorzichtig weg met behulp van een lauwwarm sopje met groene of andersoortige neutrale zeep.

Slaapfunctie

Die is er uiteraard niet bij een eetbank. Wel kun je je benen zijdelings strekken of er gewoon een voetenbank bij aanschuiven. Een veelzijdige en flexibele eetbank, dat is Rodeo.

Bezorging

Bepurehome rodeo bank 3 zits army 85x277x86 550x3585

Wie deze bank bestelt, krijgt hem gratis afgeleverd. Bovendien is de bank geheel opgebouwd, daarom hoef je niet aan de slag met allerlei gereedschap. Je hebt ook nog twee weken de tijd om te ruilen of te retourneren.  De fabrieksgarantie is voor een jaar.

Word daarom snel de trotse eigenaar van de eetbank Rodeo in de kleur Army.