Bank Luke: Mooie Bank van Goossens

Mijn ‘Bank Luke’ van Goossens - dé comfortabele keuze. Luxe leder, stijlvol design & topcomfort. Ideaal voor elk interieur! Bestel nu.
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Bank luke 3 zits 92000000228722530

Deze bank heeft van alles wat, landelijk, klassiek en modern. Daarom is het zelden dat deze niet zal matchen met welk interieur dan ook, integendeel. Een waardevolle aanvulling. Een bankstel moet immers behalve comfortabel en relaxed over komen ook nog eens mooi zijn en in het geheel passen, qua uiterlijk en voor wat betreft de grootte, breedte en hoogte. De kans is groot dat bank Luke is wat je zoekt! Zelfs al weet je nog niet (precies) dat je een bank zoekt en welke bank je zoekt. Luke is het antwoord op je vraag voordat je deze gesteld hebt!

Prijzen

Kwaliteit leer

Leder is altijd mooi, altijd passend vanwege het natuurlijke karakter. De kleur mustangbruin is warm en neutraal te gelijk, gemakkelijk te combineren. Bovendien is het altijd duurzaam, dat is ook een prima idee voor een bank, zodat je niet na enige tijd alweer op zoek moet gaan. Een bank moet overzichtelijk zijn, compact maar tevens ruim, zodat de uitstraling comfortabel is.

De opzet van de bank is vrij open, zodat deze niet sterk naar voren komt of domineert. De ruimte onderin is niet heel groot, maar de vloer is zichtbaar. De beide armleuningen lopen uit op de dragers van de bank, de onderkant van deze twee diepe poten is van hout. Alweer een natuurlijk materiaal! Voor wie de natuurlijke uitstraling verder wil doorvoeren, kan de Solliden Catie: Prachtige hoekbank een mooie aanvulling zijn in de woonruimte.

De afneembare zit- en rugkussens zorgen voor een comfortabel en ook mooi gezicht, maar tevens voor een comfortabele zithouding. Lekker ontspannen zitten is belangrijk, maar zonder de juiste ondersteuning kan dit voor nek-, rug- en andere klachten zorgen. De arm- en rugleuningen zijn tevens op perfecte hoogte en dragen daarom bij aan het comfort.

Veerkracht

Een goede bank behoort een goede veerkracht te hebben in het zit- en ruggedeelte. Goossens wonen & slapen maakt alleen gebruik van het beste van het beste, dat is juist onze kracht!

Het type vulling is Luxafoamvulling. Dit klinkt luxe en dat is het ook! Luxafoam is eigenlijk koudschuim, de beste vorm van polyether. De onregelmatige celstructuur zorgt ervoor dat de veerkracht goed is, het gewicht wordt verdeeld, er sprake is van ventilatie en van vochtafvoer.

De nosagveren maken het jarenlange zitcomfort compleet. Deze zijn niet zomaar veren waar op den duur de slijtage een rol speelt, die meer induiken en slapper worden, maar heel anders. Deze veren zijn ongeveer 3,5 mm dik en bovenal electrisch gehard, waardoor ze hun veerkracht vele malen langer behouden dan welke andere soorten veren ook. Voor wie interesse heeft in duurzaam zitcomfort in combinatie met stijl, is de BePureHome Rodeo klassieke driezitter in zwart leer zeker een aanrader. Nog een reden om deze bank te kiezen!

De grootte van deze bank is als volgt: de breedte is 218 cm, de hoogte 80 cm en de totale diepte is 95 cm. De werkelijke zitdiepte is 51 cm. De zithoogte is 46 cm, niet te hoog en niet te laag.

Het leder is wat de bank Luke een uitstraling van klasse, stijl en allure geeft. Niet alleen de kleur, ook het soort is belangrijk. Deze ledersoort lijkt/is suede, het heeft een ruige afwerking en daarom een robuust karakter. Gelukkig is dit leder wat wel mooi is maar ook kwetsbaar, afgewerkt met een vlekbeschermer. Zo kun je er zorgeloos gebruik van maken!

Deze afwerking maakt de bank onderhoudsvriendelijk, met behulp van een stofzuiger met het juiste mondstuk en een vochtige doek blijft de bank jarenlang mooi, schoon en fris. Een hygiënische bank, wie wil dat nu niet? Met bank Luke heb je alles in een.

Het houten onderstel en de houten poten zorgen voor een stabiele bank die ten alle tijde blijft staan, wie en wat er ook op zit of eraan hangt. De bank Luke is een en al kracht.

Slapen kan eventueel ook. Als je de rugkussens verwijdert heb je een ligbreedte van bijna 90 cm, dat is prima voor een persoon! De bank is tevens lang genoeg voor iedereen en heeft uiteraard maar een scheiding van de kussens, in het midden. Er zijn zelfs artikelen verkrijgbaar die hierbij behulpzaam zijn. Slapen op deze bank is dus een uitstekende optie. Voor wie geïnteresseerd is in een bank die ook als bed kan worden gebruikt, biedt de Goossens N-joy Caspara, een strakke woonbank en slaapbank in één, een stijlvolle en praktische oplossing.

Om het compleet te maken: Bank Luke is ook in 2,5  en 2-zits verkrijgbaar en zelfs als fateuil. Ga daarom voor de gehele set, bespaar geld en je bent vele jaren van schoonheid, hygiëne en comfort en  verzekerd.

De levertijd van de bank Luke is 4-6 weken. De garantie geld 2 jaar voor de cbw en voor de constructie maar liefst 10 jaar!

Daarom, wacht niet langer en ga voor de meest perfecte bank, Luke, die alles heeft wat nodig is en zelfs meer dan dat.