BePureHome Rodeo: Stijlvolle Leren Bank voor 3 Personen

Mijn topkeuze: BePureHome Rodeo bank – comfort & stijl voor thuis. Modern, ruim & sterk leer. Ideaal voor zitten, liggen & slapen!
Auteur

Eva Willems

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Bepurehome rodeo bank 3 zits cognac 85x277x86 550x1760

De BePureHome Rodeo Bank, een leren bank met plek voor 3 personen, is een hele mooie en stijlvolle bank. Hij zit comfortabel en past goed in de woonkamer met haar neutrale kleur.

Prijzen

Modern design

Als er een bank van modern design is, is het de Pure Home Rodeo bank wel. Een moderne uitvoering, een open bank gewoon op poten, met een open ruimte eronder. Zo zorgt deze voor een luchtig en ruimtelijk gevoel. Officieel heeft de bank drie zitplaatsen, maar zelfs met vier zitten is mogelijk, zo breed zijn deze plaatsen.

Juist vanwege dit karakter, modern en met een robuuste uitstraling (de bank heet niet voor niets Rodeo), past het in de meest uiteenlopende interieurs. Echt een aanvulling voor elke woonruimte of in een horeca gelegenheid. De open bank zorgt ervoor dat de bank niet onnodig veel ruimte inneemt, ook niet of het zo lijkt. Soms staat er een massieve bank in de kamer die wel de halve kamer in beslag lijkt te nemen. Door het robuuste karakter is er geen sprake van oubolligheid of een ouderwetse indruk. De lederen bank is puur natuur en dat is ook de kracht.

Comfortabel

Bepurehome rodeo bank 3 zits cognac 85x277x86 550x2592

Een bank is er zeker niet (alleen) voor het mooi, maar vooral ook voor het comfort. Voor de  kinderen om te zitten, om neer te ploffen na je werk, om een kop koffie te drinken met bezoekers, de bank is feitelijk het centrum van elke woonruimte. De zitkussens zijn gevuld met stevig materiaal, maar absoluut niet hard. Een zachte zit, zonder door te zakken, dat is het beste voor iedereen.

Omvang van de bank

Deze is perfect, niet te groot en niet te klein. Medium dry is altijd het beste, dit geldt uiteraard ook voor de maat van de banken. Deze is 277 cm breed, de zithoogte is 45 cm, de diepe is 60 cm. Dit is de beste maat voor het comfort. Niet te hoog en te laag, niet te ondiep, dit is ook heel belangrijk. De 2,77 m. zorgt ervoor dat er zeker wel vier mensen op kunnen zitten. De totale hoogte bedraagt 86 cm en de totale diepte 85 cm. De hoogte van de armleuning Een flinke bank, met veel ruimte, zonder dat deze veel ruimte inneemt, integendeel.

Sterke constructie

Bepurehome rodeo bank 3 zits cognac 85x277x86 550x2733

Vanwege de zes onafhankelijke poten staat de bank stevig, wordt ook het midden goed ondersteund. Een bank met een open vizier. De poten zijn van uitermate sterk materiaal en daarom kan de bank tevens veel gewicht dragen. Het onderstel is net als de bank zelf gefabriceerd van leer. Inderdaad, nu eens over de kwaliteit van het leer!

Kwaliteit leer

Het leer van deze bank is bijzonder leer, een combinatie van het allerbeste, daarom ook het allerbeste inderdaad! Echt leer, 70% in combinatie met 30% polyester, heeft het beste van leer en kunstleer samen. Het echte leer is afgedekt door het polyester, zodat eventuele ongelijkheden zijn weggewerkt en er zijdeglans ontstaat. De bank is in drie  kleuren verkrijgbaar, namelijk  in zwart, groen of cognackleurig, dus voor elk interieur is er een juiste kleur beschikbaar. De kleur is echter niet massief, hetgeen ook een voordeel is. Lichte en donkere stukken wisselen elkaar af, hetgeen de bank inderdaad een robuust uiterlijk geeft. De leersoort zorgt ervoor dat de bank sterk is en niet gevoelig voor vloeistoffen of vuil.

Het leer is glad van structuur, dat is gemakkelijk, stof en vuil blijft niet hangen!

Overnachten

Bepurehome rodeo bank 3 zits cognac 85x277x86 550x3584

Jawel, deze bank is zo flexibel dat er ook op geslapen kan worden, heel goed zelfs. De kussens zijn prima geschikt, omdat ze stevig zijn, niet te hard en niet te zacht, de bank is lang genoeg en vergeet niet: de kussens zijn verwijderbaar. Dus de rugleuning kan er worden afgehaald voor extra ruimte om nog eens om te draaien. Een loge of onverwachte gast kan dus op prima wijze de nacht doorbrengen.

Het leer behandelen

Omdat de buitenlaag uit polyester bestaat, is het uitgesloten om vet of olie voor andere leersoorten te gebruiken, dit kan juist grote schade veroorzaken. Het enige wat nodig is, is reinigen met een vochtige doek, niet te nat! Gaat het om vlekken die verwijderd moeten worden, gebruik dan een zeer neutrale zeepoplossing in combinatie met warm water, wrijf rustig met de doek over de vlek. Groene zeep is ook een goede mogelijkheid.

Montage

Bepurehome rodeo bank 3 zits cognac 85x277x86 550x1805

Deze bank is recht toe, recht aan, dat is gemakkelijk met de montage, het is niet moeilijk om de zes poten te monteren. De kussens zijn los, die kunnen er dus af, iets wat de bank extra flexibel maakt.

Conclusie

Een mooie kleur, een frame dat slank is, een comfortabele manier van zitten, liggen of slapen, gemakkelijk onderhoud, wat wil je nog meer? Wacht daarom niet langer, ga voor de meest perfecte bank die je hele woonkamer doet opfleuren. Een mooie en comfortabele bank, met een jaar garantie, zoek daarom niet verder en ga voor de beste aanschaf. Bestellen online is mogelijk, de thuisbezorging snel en vakkundig, ga daarom niet moeilijk doen met winkel in en uit, parkeren en allerlei bijkomende kosten. Wij houden het in alle opzichten overzichtelijk, ga daarom voor de mooie, stoere en robuuste Be Pure Home Rodeo Bank, waarop iedereen zich thuisvoelt.