Beliani Lungo: Nette hoekbank van zwart leder

Mijn review: Beliani Lungo hoekbank biedt luxe, comfort en klasse. Perfect voor ontspanning en veelzijdig in gebruik. Gratis bezorging.
Auteur

Anna Jacobs

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Beliani lungo hoekbank leer zwart 92000000630787810

De Beliani Lungo Bank ziet er netjes uit en geeft een gevoel van geborgenheid en comfort. De bank straalt klasse uit vanwege de hoge kwaliteit, het zwarte leer en de zijdeachtige glans die deze heeft. Extra bijzonder dus, een echte blikvanger van de woonkamer of elke andere ruimte waarin deze wordt geplaatst. Een aanrader onder de leren banken.

De Beliani Lungo hoekbank heeft uiteraard iets van de Zuideuropese schoonheid en charme, hoewel het zwart formeel kan lijken, zorgt het merk en het model voor het informele en dus een perfecte combinatie. De naam ‘Lungo’ wijst op lounge, hetgeen een huiselijke sfeer geeft.

Prijzen

Vormgeving en uitstraling

Het design is inderdaad heel bijzonder. Een mooie strakke bank terwijl deze ook zeer comfortabel oogt, vanwege de armleuningen en de riante rugkussens, die op aparte wijze zijn vorm gegegeven. Vier kussens, niet tegen elkaar aan, benadrukken de zitplaatsen en zorgen ervoor dat iedereen echt lekker zit en tevens voldoende ruimte heeft.

De houten brede poten zorgen ervoor dat er iets van ruimte overblijft aan de onderkant, zodat de bank niet zo dominerend is. Bovendien zijn de poten net als het leer natuurlijk. Het zwarte leer en de houten poten zorgen ervoor dat de hoekbank gemakkelijk is te combineren met de andere materialen en kleuren van het interieur.

Het design en het leer zorgen ervoor dat de de Beliani Lungo hoekbank niet alleen mooi oogt, maar tevens zeer comfortabel zit. De bankkussens, die vastzitten, zijn namelijk opgevuld met veren! Een betere manier is er niet. Dit maakt de bank uitermate comfortabel maar tevens duurzaam.

Zitcomfort

Beliani lungo hoekbank leer zwart 9200000063078781_22

De rugkussens zorgen ervoor dat elk individu op de bank een eigen ruggensteun heeft. De armleuningen zijn breed, zo heeft de bank alles om heerlijk te relaxen. Het behoeft geen verdere uitleg dat de hoek van de bank, die uitloopt in een chaise longue, voor extra comfort zorgt. Heerlijk de benen strekken over de bank, voor de t.v. of met een boek, de Beliani Lungo hoekbank maakt het mogelijk. Voor wie op zoek is naar een vergelijkbaar comfort in een ander design, is de Beliani Copenhagen Scandinavische hoekbank van bruin leer een uitstekende keuze.

Afmetingen

Om deze bank te bestellen moet je uiteraard eerst de precieze omtrek weten en goed meten of dit mogelijk is op de door jou beoogde plaats. Maar wellicht kan er ook wat verandering plaatsvinden in je woonkamer, als het gaat om een nieuw bankstel, bijvoorbeeld ruilen met de eethoek, iets anders verwijderen etc.

De Beliani Lungo hoekbank is 285 cm breed aan het zitgedeelte, de hoek die aan de rechterkant is, is 160 cm lang. De zitbreedte is 235 cm, de zitdiepte is uitermate ruim met 85 cm, de zitdiepte is lekker laag, 36 cm, de totale hoogte is 65 cm. Er is op deze bank plaats voor vijf mensen, waarschijnlijk al voldoende voor het gemiddelde gezin. Krijg je al zin om plaats te nemen? Waarschijnlijk wel!

Frame

Beliani lungo hoekbank leer zwart 9200000063078781_33

Vanwege het ijzersterke frame van beukenhout, die de bank vorm geeft, is de stabiliteit gegarandeerd. Het frame zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos plaats kan nemen en het model van de bank blijft zoals deze is. De dikke vierkante korte poten, vervaardigd van beukenhout, zorgen ervoor dat de ondersteuning voldoende is. Er zijn in totaal 8 poten, echt de hele bank is zeer stabiel, ook in de hoek, ook in het chaise longue gedeelte. Het onderstel is van metaal, alles bij elkaar een uitermate sterke combinatie! Voor degenen die van dit robuuste ontwerp houden maar op zoek zijn naar een groter formaat, is de HomingXL Titan: Design bank van leer met chaise longue een perfecte aanvulling voor elke woonruimte.

Leer kwaliteit

Het leer is heel bijzonder, de structuur helemaal echt. Het is 100% rundleer, uit Italië, van hoogwaardige kwaliteit en uitermate duurzaam. Bekijk op het internet maar eens de prachtige patroon.

Bezorging

Beliani lungo hoekbank leer zwart 9200000063078781_44

De service is perfect. Bezorgen is gratis, ruilen of retourneren ook, de fabrieksgarantie is voor zes maanden. Mocht er iets mankeren aan de bank, of beschadigd zijn, dan wordt deze opgehaald en netjes weer teruggebracht.

De Beliani Lungo hoekbank wordt als een stuk geleverd, gratis bezorgd en op de juiste plaats gezet. Daarna kun je onbezorgd gaan genieten van deze prachtige aanschaf. Beliani zorgt dat er betaalbare kwaliteit is voor iedereen, voor elk interieur.

Erop liggen

Wat nog een extra pre is van deze bank, is dat er slechts een zitplaats is onderverdeeld, wat er voor zorgt dat deze heerlijk ligt. Omdat de zitdiepte 85 cm is en de zitbreedte 235cm kan werkelijk iedereen overnachten op deze bank, tot ieders volle tevredenheid. Liggen op de chaise longue kan ook, maar niet volledig uitstrekken uiteraard. Voor wie interesse heeft in een ander ruim en comfortabel zitmeubel, biedt de Beliani Stockholm: Zwarte Leren Hoekbank een stijlvolle en royale optie voor elke woonruimte.

Onderhoud

Beliani lungo hoekbank leer zwart 9200000063078781_55

Vanwege het echte leer, door en door sterk en de behandeling, is slechts een licht vochtige doek voldoende om de bank schoon en netjes te houden. De bank is afgewerkt met een laklaag en toont daarom ook glans.

Conclusie

Deze bank staat altijd voor je klaar, in de vroege ochtend, na een lange werkdag, voor de avond en niet te vergeten voor de nacht, want slapen gaat prima op deze bank. Gewoon actief zitten lekker onderuit, voeten op de bank of helemaal liggen, op deze bank, van hoogwaardige kwaliteit en met veel flexibiliteit is alles mogelijk. Ruilen of retourneren kan ook, alhoewel de kans hierop niet groot is. Hopelijk staat deze bank ook snel in jouw woonkamer!