Beliani Stockholm: Zwarte Leren Hoekbank

Mijn luxe Beliani Stockholm hoekbank: modern zwart leer, ruim & comfortabel. Perfect voor thuis of kantoor. Gratis bezorging & garantie!
Auteur

Thijs Vermeulen

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Beliani hoekbank stockholm beige leer 550x1720

De Beliani Stockholm is prachtige hoekbank met zwart leer met zijdeglans. Dit is een echte blikvanger voor iedereen die binnenkomt. Indien deze in jouw woonkamer staat, zal het telkens opnieuw verrassen! Een strakke bank die onder de noemer ‘modern’ valt, uitstekend in een modern interieur, met zwart-wit of andere kleuren, omdat zwart zo eenvoudig te combineren is met andere (felle) kleuren etc. Opnieuw een bewijs dat Beliani veelzijdig is en en hoge kwaliteit in de aanbieding heeft.

Prijzen

Modern

De bank oogt modern, maar vanwege de basis is het inderdaad ook mogelijk om deze in een klassiek, romantisch of bohemien interieur te plaatsen. In ieder geval, deze bank is hoe dan ook mooi en netjes. Het zwart in combinatie met de metalen rechthoekige poten zorgen voor een fris en helder uiterlijk. Juist doordat de bank niet volledig massief op de grond staat, een open ruimte eronder heeft, is de vloer zichtbaar en al is de bank groot, het is niet dominant, helemaal niet zelfs. De open ruimte onder de bank zorgt voor een ruimtelijk effect. Geen dikke bank die sterk naar voren komt, integendeel.

De bank is behalve voor de woonkamer wellicht geschikt voor andere ruimten. Vanwege het uiterlijk en de afzonderlijke zitplaatsen kan deze in een wachtkamer van tandarts of advocatenkantoor, of in een kantoor, in een werkruimte voor een psychiater etc. Ontdek de veelzijdigheid van de Beliani Stockholm hoekbank.

Zitcomfort

Dankzij de zes afzonderlijke zitplaatsen, met ieder een eigen rug- en zitkussen, die los op de bank liggen en gevuld zijn met polyether, is het zitgenot heel verantwoord, stevig en uitermate comfortabel. De twee hoofdsteunen aan de beide uiteinden helpen hierbij ook mee. Bovendien zijn ze ook nog verwijderbaar.

De plaatsen zijn inderdaad afzonderlijk, wat het behalve comfortabel ook gemakkelijk maakt. Zo is de bank zoals deze zijn moet: een plaats om te ontspannen, rustig iets te doen en niet te vergeten, ontmoeten. De bank is de centrale plaats van de woonkamer. Daarom, de Beliani Stockholm bank heeft het allemaal. (Meer dan) genoeg zitplaatsen voor het hele gezin en eventuele bezoekers. Veel meer is niet nodig na de aanschaf van deze bank. Doordat de hoek zoals vele banken niet als chaise longue uitloopt, creëert het meer zitplaatsen. Maar de benen strekken als het kan, dat is natuurlijk mogelijk bij deze bank! Ontspannen met de meest verantwoorde ondersteuning, dat is de Stockholm bank.

Afmetingen

Beliani hoekbank stockholm beige leer 550x4122

De grootte van het bankstel is uiteraard belangrijk, zodat je zorgvuldig kan meten of deze bank een plaats kan krijgen in uw woonkamer of in welke andere gewenste ruimte.

De hoogte van de bank is 88 cm (hoger dan de gemiddelde), de breedte 293 cm aan de lange kant en 238 cm aan de korte kant. Deze bank is flexibel, daarom mag je zelf aangeven of je de hoek aan de linker- of aan de rechterkant wilt hebben. De totale zitbreedte is maar liefst 260 cm, verdeeld inderdaad over 6 plaatsen. De zithoogte is 44 cm en de -diepte 50 cm, van alles het beste. Zo zit je comfortabel toch in een actieve houding. De hoogte van de armleuning is 54 cm, precies goed.

Dankzij het sterke houten onderstel en de metalen pootjes die in open rechthoeken zijn geformeerd, 14 in totaal, gecentreerd aan de uiteinden en in de hoek. Neerploffen, voeten erop of ligen kan allemaal zonder risico.

Kwaliteit leer

De zitgedeelten zijn van 100% echt rundleer, ijzersterk. De rest van de bank is bekleed met kunstleer. Het leer is afgewerkt, hierdoor glad met zijdeglans en bovendien gemakkelijk in onderhoud. Daarom is de bank ook geschikt voor mensen met care en mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. De bankhoes is zelfs afneembaar, dat is een extra uniek punt voor de Beliani Stockholm hoekbank!

Het karakter en de grootte van de bank zorgt ervoor dat een nachtje slapen prima mogelijk is, zeker als de rugkussens worden verwijderd, dan is de bank ook breed genoeg. Aan beide kanten kan het, dus zelfs met z’n tweeën is mogelijk.

Bezorging

Beliani hoekbank stockholm beige leer 550x4123

De bezorging van de bank is gratis. Deze wordt afgeleverd in dozen en is met behulp van de elementen zonder enige moeite aan elkaar te klikken. Op deze bank zit 6 maanden fabrieksgarantie. Indien er iets is met de bank, wordt deze opgehaald, gerepareerd en wordt deze weer afgeleverd.

Wie nieuw elan wil in de woonkamer en bovendien een goede ondersteuning bij het zitten, dan is de Stockholm hoekbank absoluut iets voor jou! Ontdek dat het ook financieel bereikbaar is, een bank met klasse, allure en luxe, allemaal bij Beliani! Vraag met een gerust hart meer informatie en een offerte. Hopelijk staat deze bank ook bij jou thuis al snel te pronken! Lees ook over onze ervaring met de luxe STOCKHOLM Hoekbank in wit leer voor een diepgaande beoordeling van het comfort en de stijl die het kan bieden.