Harley 4-zits leren bank: Mooi Leer Taupe

Mijn keuze: Harley 4-zits leren bank in taupe - stijlvol, comfortabel & duurzaam. Ideaal voor modern tot industrieel interieur. Gratis bezorgd!
Auteur

Noah Visser

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

I sofa harley 4 zitsbank leer zwart 92000000659876930

Er kan van alles bij je opkomen als je naar deze bank kijkt, gedachten als ‘stoer’ of ‘robuust’ of ‘authenticiteit’. Inderdaad, al deze begrippen zijn van toepassing op de 4-zitsbank Harley, van het merk i-Sofa. Bekleed met leder in de kleur Taupe, dit staat allemaal garant voor de meest perfecte bank, die de eyecatcher wordt in elke ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Prijzen

Naam

Harley, een stoere naam die uiteraard van toepassing is op de bank. Dit komt door het robuuste leer, levensecht, met de sporen van de natuur erin zoals insectenbeten, nerven en littekens. Juist de oneffenheden verlevendigen het leer, dat is de kracht van de Harley 4-zits. De rug- en zitkussens zijn afneembaar, dat maakt de gehele bank nonchalant.

Een opvallend detail van deze bank, die het stoere karakter nog sterker maken, zijn de opengewerkte stiknaden. Zo is het karakter van de Harley bank helemaal compleet.

De metalen sledepoten geven de bank een luchtige structuur waardoor deze absoluut niet log overkomt, terwijl de bank wel ruim is. Dit onderstreept het stoere karakter van de bank natuurlijk nog eens extra.

Stijl en combineren

Dat is niet moeilijk met de enerzijds bijzondere, anderszijds strakke en neutrale bank. In een landelijke of moderne stijl past deze absoluut, eventueel industrieel of retro. Deze bank is minder geschikt voor een klassieke en/of romantische stijl.

Voor wie nog nooit van de kleur taupe heeft gehoord, volgt hier een uitleg. De naam van de kleur komt uit het frans en de kleur die wordt bedoeld met taupe is universeel, een tint tussen grijs en lichtbruin in. De oorspronkelijke bedoeling van deze naam is de benaming van de vacht van de mol. Echt een unieke kleur die tevens gemakkelijk kan matchen met vele andere kleuren. De kleur is bovendien natuurlijk, net als het leer zelf. Dit schept nog meer mogelijkheden!

I-Sofa

I sofa harley 4 zitsbank leer zwart 9200000065987693_22

Een betrouwbaar meubelmerk dat al lange tijd meegaat. De stijl wordt gekenmerkt door de veelzijdigheid, de creativiteit, die tevens betaalbaar is. Eigentijdse designs, trendy maar met eenvoudige lijnen, die meubels vind je bij i-Sofa.

Comfort

De bank is een belangrijke plek. Belangrijk dat deze in het interieur past, maar uiteraard gaat het erom dat deze werkelijk comfort biedt, voor de zo nodige ontspanning en het onbezorgd genieten van een voetbalwedstrijd of een boek. Het zitcomfort van de i-Sofa 3,5 zitsbank is mede dankzij de onderscheiden zitplaatsen en de afneembare kussens uitstekend, omdat er nog wat lucht zit tussen de bank en het zitkussens, dit maakt het zitten aangenamer. Maar niet in de laatste plaats door de vulling van de kussens. Deze zijn namelijk gevuld met koudschuim, het beste deel van polyether. De celstructuur is onregelmatig en het materiaal is veerkrachtig, deze blijft ook behouden. Daarom zullen er geen plooien en doorzitplekken ontstaan, het houdt de bank meteen in vorm.

Afmetingen

I sofa harley 4 zitsbank leer zwart 9200000065987693_33

Ondanks het feit dat de bank ruim is en officieel een 3,5 zits is, biedt deze ruimte aan 4 personen. De breedte is precies 260 cm. De hoogte 82 cm, hetgeen betekent dat de rugleuning vrij hoog is en de totale diepte is 96. Daarom, meet eerst voordat je tot aanschaf overgaat, maar in de meeste huishoudens is er wel plaats voor deze bank. De zithoogte is 45 cm en de -diepte 55 cm. Deze maten komen overeen met de gemiddelde bank. De maten dragen tevens bij aan een ontspannen maar goede en verantwoorde zithouding.

Stabiliteit

Het materiaal van het onderstel ofwel frame van de Harley 3,5 zits is van metaal, letterlijk en figuurlijk ijzersterk. Aan de weerszijden bevinden zich de sledepoten die onder de bank doorlopen, van voor naar achteren. Het oogt niet alleen stabiel, maar het is ook bijzonder sterk. In het midden bevindt zich de enkele poot, voor extra stabiliteit. Daarom, iedereen kan met een gerust hart neerploffen op de Harley. Voor wie de stoere, industriële look van metaal en leer wil doortrekken in zijn interieur, past de i-Sofa Harley: Leren design 4 zitsbank met stoere Wilde Westen uitstraling er perfect bij.

Het leer

I sofa harley 4 zitsbank leer zwart 9200000065987693_11

Dat is natuurlijk de kracht van deze bank, het geborstelde pilotenleer, afkomstig van Zuid-Amerikaanse runderen met de sporen van de natuur er nog in. Dankzij de toplaag, die afwerkt, is het leder gelijk beschermd en is meer dan een vochtige doek niet nodig voor het onderhoud. Eventueel een stoomreiniger, dat kan ook nog helpen bij het schoon en mooi houden van dit bijzondere leer met de perfecte uitstraling.

Slaapfunctie

Slapen op deze bank is helemaal geen straf, integendeel. De ligbreedte is ruim genoeg om je uit te strekken. Als je de rugkussens er voor een nachtje afhaalt, heb je ook voldoende ruimte om je om te draaien. De kussens zijn sterk en comfortabel. Alleen de middenscheiding moet je overbruggen met een laken of deken, dan wensen we alvast welterusten!

Aanschaf

I sofa harley 4 zitsbank leer zwart 9200000065987693_22

Nu ben je vast en zeker overtuigd dat de Harley 3,5-zitsbank de allerbeste aanschaf is voor je interieur. De bank is 100% made in Holland en speciaal voor jou gemaakt. Daarom hoef je ook niets te monteren, de bank wordt volledig opgebouwd afgeleverd. De bezorging is gratis, ruilen of retourneren is eveneens mogelijk, binnen 14 dagen.

Er zit maar liefst 3 jaar garantie op deze bank, all-in-house garantie. Daarom, je kunt met een gerust hart overgaat tot aanschaf van deze moderne blikvanger, de Harley 3,5-zits!