Swing Bank HomingXL: Fraaise colorado leer bank

Mijn topkeuze: HomingXL’s Swing banken in cognac Colorado leer. Comfortabel, stijlvol en ideaal voor elke inrichting. Bestel nu!
Auteur

Bram Kuipers

Publicatiedatum

2 januari 2023

Inleiding

3 zits + 2 zits bank swing | leer colorado cognac 03 92000000743477730

De Swing is een drie-zits en een twee-zits lederen bank van het merk HomingXL. Deze Swing banken zijn moderne, zachte en comfortabele zitbanken en ze hebben ook nog rechte armleuningen. Deze banken zijn vrijwel geschikt voor elk interieur dankzij de moderne uitstraling die zij hebben. De banken zijn gemaakt van het leersoort Colorado cognac.

De drie-zits bank heeft een afmeting van 208 bij 84 bij 82 centimeter en de twee zits heeft een afmeting van 162 bij 84 bij 82 centimeter.

Prijzen

Kwaliteit leer

De Colorado leersoort is een recyclede gladde leersoort met een stoere uitstraling en een zijdeglans look. Deze bank heeft ook een levendig en “echte leer” uitstraling en dat komt doordat hij een lichte tekening heeft. Daarom is het Colorado leer geschikt voor zowel een klassieke als een modern interieur.

De Colorado leer bestaat uit zeventig procent leer en dertig procent polyester. De resten die worden overgehouden van de uitgesneden patronen van dieren huiden worden samen vermalen en verwerkt tot een nieuwe stof. Deze nieuwe stof noemt men recycle leer. Als men deze stof heeft vermalen en verwerkt wordt dat dan gebruikt als onderlaag en deze wordt dan beschermd met een afdeklaag dat bestaat uit polyester. Deze stof zal dan ervoor zorgen dat er geen oneffenheden zijn en geeft ook stevigheid aan de stof.

Schoonmaak

3 zits + 2 zits bank swing | leer colorado cognac 03 9200000074347773_22

Als de bank schoongemaakt moet worden is het beste dat de bank gewoon geveegd wordt met een vochtige doek. Indien er vlekken zijn adviseren wij dat u gebruikt maakt van een lauwwarm sopje van neutrale of van groene zeep. Die gaat u dan deppen op de bank. Let erop dat de bank niet wordt nat gemaakt. Colorado leer mag niet worden nat gemaakt. Het kan ervoor zorgen dat de afdeklaag wordt aangetast.

De twee-zits en drie-zits Swing banken worden bijna helemaal kant en klaar afgeleverd. Enigste dat gedaan moet worden is het monteren van de poten. Gereedschappen zijn niet nodig om de pootjes te kunnen monteren. De poten hebben een vaste hout en dat moet alleen in de daarvoor bestemde gaten gedraaid worden. De bank is ook niet zwaar dus het kan makkelijk verplaatst worden door een persoon. De bank heeft een gewicht van 0,1 kilogram.

Afmetingen

De banken hebben een zitdiepte van 55 centimeter, een zithoogte van 44 centimeter, een zitbreedte van 182 centimeter en een armleuning van 62 centimeter. De banken hebben een onderstel dat gemaakt is uit hout met daarin een polyether vulling. Als laatst is de bank bekleed met een lederen hoes van Colorado leer. De zitcomfort van de bank is heel zacht en de kleur is cognac bruin.

Online bestellen

3 zits + 2 zits bank swing | leer colorado cognac 03 9200000074347773_33

Je krijgt vaak minimaal een jaar garantie bij het bestellen. Je krijgt ook nog veertien dagen bedenktijd en het wordt binnen vijf tot zes dagen geleverd. De banken hebben een redelijke prijs van 985 euro. Ontdek de Bank Luke: Mooie Bank van Goossens, die perfect aansluit bij deze voorwaarden en een landelijk design met comfort combineert.

Interieur

Wil je graag een bank die heerlijk zit en die heel goed past in jouw interieur kan je dan voor de Swing tweezit en driezit banken kiezen. De banken komen in een set van twee en hebben een cognac bruine kleur. De banken zijn gemaakt van Colorado leer. Deze leer is recycled leer en heeft een afdeklaag van polyester. Dat zal dan zorgen voor stevigheid en het voorkomt alle oneffenheden. Deze banken mogen niet nat gemaakt worden anders wordt de polyester afdeklaag van de bank aangetast. Dus bij de schoonmaak moet er erop gelet worden dat de bank met een vochtig doekje wordt geveegd en als het vet vlekken heeft moet de bank worden schoongemaakt met een lauwwarm sopje van groene of normale zeep. Dit wordt daarna met een doekje op de bank gedept.

Deze bank is net als de RRR een heel stevige bank en het gaat jaren mee vooral als je erop let hoe hij wordt schoongemaakt. Bol.com staat ook alom bekend voor het verkopen van top kwaliteit lederen banken. De bank weegt maar 0,1 kilogram. Het is een lichte bank dus je kan hem makkelijk in je eentje verplaatsen.

Uitstraling

3 zits + 2 zits bank swing | leer colorado cognac 03 9200000074347773_44

Doordat deze Swing banken van Colorado leer zijn gemaakt geven ze de omgeving een hele andere look. De banken zelf hebben een stoere en “echt leer” uitstraling en dat maakt ook dat de banken kunnen passen in een modern zowel een klassieke interieur.

Zitcomfort

De Swing banken zitten heel erg comfortabel en ze voelen zacht aan. De banken zijn ook heel erg ruim. Mijn broer heeft van diezelfde banken en ja hoor ze zitten geweldig. En ze zijn heel mooi en ze passen werkelijk in elk interieur. Ik wilde er gelijk eentje. Veel online winkels hebben echt van die beste kwaliteiten lederen banken. De Swing van het merk HomingXL is er eentje van.

Als je een lederen bank in huis wil adviseer ik jou de Swing banken te kopen an het merk HomingXL. Het is een zet van twee banken en ze zijn heel erg ruim. De Swing banken zijn tweezits en driezits banken van het merk HomingXL met de kleur cognac bruin. Ze zijn heel mooi en comfortabel. Bestel van jou nu bij bol.com.