Chesterfield Brand Vintage Bank Nieuw

Mijn luxe Chesterfield bankset brengt Britse klasse in huis. Tijdloos design, echt leer en ongeëvenaard comfort. Bestel nu voor pure elegantie!
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

9 september 2023

Inleiding

The original chesterfield brighton 2 en 3 zitsbank zetel salon zwart 92000000356340090

In een keer zit je helemaal goed, met de Chesterfield Brand Vintage. Een drie zitsbank en 2 fateuils in dezelfde stijl, wat wil je nog meer? In het prachtige leder met de mooie zwarte kleur, die altijd overal bij past. Het Vintage zwart is absoluut niet donker zwart, het is lichter, nog net geen antraciet.

Prijzen

Ruimte

Nota bene 5 zitplaatsen in een keer en elke ruimte waarin deze worden geplaatst ademt meteen een andere sfeer. Want de sfeer is de kracht van de Chesterfield!

Een Chesterfield herken je meteen. De nagels die de groeven veroorzaken maken deze bank zo anders dan anderen. Chesterfield vertegenwoordigt een periode, het is traditioneel maar absoluut nooit ouderwets, integendeel, de Chesterfield, geworteld in Groot-Brittannië, is tijdloos en altijd herkenbaar. Deze bank brengt klasse en stijl in elke kamer. Met een Chesterfield bank wordt de authentieke Britse klasse vertegenwoordigd, een extra dimensie wordt toegevoegd! Het prachtige patroon, loopt over de rug- en armleuning heen, is ook tevens aan de voorkant gedaan, onder de zitkussens.

Afneembare kussens

De zitkussens zijn afneembaar, de rest is uiteraard volledig vast bevestigd. De houten pootjes, de houten afwerkingen aan de beide zijkanten maken het helemaal compleet. Onmiskenbaar, de Chesterfield!

Natuurlijk zijn er veel zogenaamde ‘Chesterfields’. Het merk is vrijgegeven en vele meubelmakers claimen deze naam. Maar de Chesterfield Brand is wel 100% echt en het bewijs wordt erbij geleverd. Zowel de bank als de fateuils zijn voorzien van het echte brandmerk en bovendien wordt er een certificaat bijgeleverd.

Voldoende zitplaatsen in de woonkamer, het hart van elke woning, is uiteraard van groot belang. Zitruimte is net zo belangrijk als leefruimte, daarom moet er voldoende zijn, voor het gezin en voor de bezoekers. De bank is om op te ontspannen, achterover te leunen, televisie te kijken of een krant/boek te lezen, maar ook om je partner, gezin en bezoekers om een ontspannen manier te ontmoeten. Zo belangrijk is de bank.

Een driezitsbank met aan de weerszijden tegenover elkaar de fateuils, dat maakt altijd indruk en het verveelt gegarandeerd nooit. Dankzij de keurige afwerking, ook aan de achterkant, kunnen de banken prima middenin de kamer staan, het is niet nodig om deze tegen de muur te zetten, integendeel, vrij neerzetten kan uitstekend.

Stijl

Telkens weer blijft de Chesterfield je verrassen en niet in de laatste plaats vanwege de comfortabele zit! Dit is inderdaad een belangrijk thema bij de Chesterfield, het zitcomfort is feitelijk stevig, maar dankzij de opzet en de kwaliteit van de bank is het bijzonder goed.

De kussens zijn gevuld met speciale veren, namelijk met Nosagvering. Deze nosagvering, ongeveer 3,5 mm hoog, is behandeld met electriciteit zodat de veerkracht bewaard blijft, vele jaren! Ook als de bank en de fateuils, ofwel de 1-zits banken intensief gebruikt worden en zelfs zwaar belast!

Het is goed om de maten te weten, zodat je van tevoren weet of er voldoende ruimte is. De driezitsbank is 200 cm breed. De twee fateuils zijn er ongeveer een derde van, daarom kun je uitgaan van ongeveer 70 cm per 1-zits bank.

De totale hoogte van de Chesterfield Brand is 79 cm en de diepte is 92 cm. De werkelijke zitdiepte is 56 cm en de zithoogte is 50 cm, hoger dan de gemiddelde bank! Daarom zit je ook zo lekker op de juiste hoogte, heeft je onderrug voldoende steun en zijn er uiteraard ook nog armleuningen, deze zijn 77 cm hoog in totaal.

Dankzij het houten frame en de houten korte poten is de Chesterfield Brand, stevig, sterk en stabiel. De vorm blijft gegarandeerd bewaard, de vorm die zo kenmerkend is voor de Chesterfield. Het hout is massief en op uitstekende wijze gemonteerd, met behulp van lijm en spijkers, precies wat nodig is.

Het leder is 100% echt, zoals je kunt verwachten bij een Chesterfield. Het is goed te onderhouden, maar wel kwetsbaar. Daarom is het een goed idee om voor een extra behandeling te kiezen, waardoor de bank mooier en schoner blijft en uiteraard nog veel langer meegaat. Voor een stijlvol en duurzaam alternatief kun je overwegen om de Original Chesterfield: Klassiek bankstel met prachtig leer te bekijken.

De Chesterfield heeft nog iets wat belangrijk is. Elke Chesterfield wordt met de hand gemaakt, daarom is er geen sprake van massaproductie, integendeel. Dit geldt ook voor de echtheid van de bank. Zo weet je dat je werkelijk het allerbeste in huis hebt voor je woonkamer. En inderdaad, deze combinatie is ook prima geschikt voor een horeca gelegenheid!

De aanschaf van de Chesterfield is niet goedkoop, maar ook niet onbetaalbaar. Deze Chesterfield Brand Vintage – 3+1+1 zits is elke cent waard omdat de bank in principe een leven lang meegaat, of zelfs langer nog!

De garantieperiode voor de Chesterfield Brand geldt voor 5 jaar, fabrieksgarantie. Worden de banken in een  horeca gelegenheid geplaatst, dan geldt deze garantie echter niet.

De bank Chesterfield Brand wordt gratis bezorgd en je hebt minstens 14 dagen de tijd om je te bedenken. De bank is helemaal opgebouwd, dus deze kan gelijk uitgepakt en neergezet worden. Ga voor een nieuwe bank, in een oude en tijdloze stijl, die een enorm nieuwe dimensie toevoegt, de Chesterfield Brand, een driezits en 2 fateuils!