Solliden Bamo: Leren bankstel met klasse

Mijn Solliden Bamo: de luxe leren bank die comfort en klasse verenigt. Perfect voor elk interieur, eenvoudig te onderhouden. Gratis thuisbezorgd!
Auteur

Sara van Beek

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Solliden bamo leren bankstel 3 zits en 2 zits zwart 92000000728235300

De Solliden Bamo bank van leer heeft alles wat een bank nodig heeft en zelfs meer dan dat. Comfort, uitstraling en gebruiksgemak. De 3-zits en 2-zits bank Solliden Bamo straalt zowel klasse als comfort uit, vanwege het mooie design. De kussens zijn niet los, maar er zijn wel kussens over de bank, die vastzitten. Zo is het mooi en comfortabel ineen.

Prijzen

Uitstraling

De bank is een geheel, maar er is tevens onderscheid dankzij de naden. Dit maakt geeft de bank een huiselijke uitstraling. Terwijl juist de kleur zwart en de zijdeachtige glans weer een allure geven, daarom is deze bank een combinatie van het beste. Een tweezits- en een driezitsbank zorgen ervoor dat er een ruim aantal zitplaatsen is. Als je er een voor jezelf hebt kun je ook je benen er nog opleggen.

In interieur

Solliden bamo leren bankstel 3 zits en 2 zits zwart 9200000072823530_22

Deze bank kan overal, in een wachtkamer, een kantoor, een praktijkruimte, in de woonkamer waar het hele gezin van zal genieten. Een klassiek, modern of landelijk interieur, romantisch of andersoortig, deze bank zal in alle opzichten matchen met het interieur. De korte pootjes, het onderstel, de stevige kussens en het mooie leer nodigen uit om heerlijk plaats te nemen. Deze bank is geschikt voor alle doelgroepen, jong en oud, groot en klein, om actief te zitten of lekker te luieren.

Zitcomfort

Omdat de kussens wel een geheel met de bank vormen maar toch onafhankelijk zijn, is het comfort precies goed. Het rug- en zitgedeelte is bekleed met stevig gevulde kussens, die met soepel leer zijn bedekt, voor extra comfort. De twee of drie zitplaatsen zijn van elkaar onderscheiden, ook in het ruggedeelte. Het ruggedeelte heeft tevens een onder- en bovenkussen, zodat het nog prettiger zit. De rugleuning is hoger dan de gemiddelde bank, dus nog meer steun voor de rug en het hoofd. Door het onderste kussen wordt de holte van de onderrug gesteund en door het bovengedeelte de nek of het hoofd, al naar gelang de lengte van degene die plaatsneemt!

Afmetingen

Solliden bamo leren bankstel 3 zits en 2 zits zwart 9200000072823530_33

De hoogte van de bank is inderdaad 90 cm, meer dan de gemiddelde bank, die meestal nog geen 80 cm hoog is. De breedte van de driezitsbank is 213 cm, de breedte van de tweezitsbank is 160 cm. Echter, met drie op de tweezitsbank en vier op de driezitsbank, zelfs dat kan nog wel. De zithoogte is precies goed, op het gemiddelde van 45 cm en de zitdiepte is 55 cm. De gehele diepte van de twee banken is  nota bene 98 cm. Dit bewijst hoe diep de rugkussens zijn. Zo krijg je meteen zin om deze banken samen of een van de twee te bestellen. Voor de kleinere woonkamer of studentenkamer is de tweezits natuurlijk uitermate geschikt. Of de driezits, al dan niet in combinatie met een fauteuil.

Onderstel en gewicht

De bank heeft een degelijk onderstel, dat veel gewicht kan dragen. Het onderstel is metaal, net als de zwarten poten, die slechts kort zijn. Omdat het onderstel van de bank massief is, met leer, kun je je onderbenen laten rusten tegen de onderkant. De kussens zijn gevuld met stevig materiaal, dat niet te hard en ook niet te zacht is en bovendien een uitermate goede veerkracht heeft. Geen lelijke en oncomfortabele doorzitplekken, maar een bank die het gewicht verdeelt, zodat je echt kunt ontspannen.

Kwaliteit leer

Solliden bamo leren bankstel 3 zits en 2 zits zwart 9200000072823530_11

De bekleding van de bank bestaat uit 100% leer, kleur zwart met een zachte zijdeglans. Teveel glans is niet goed, te weinig eveneens. Dit geeft de bank de stijl en allure die het verdient. Het gladde leer is niet gemakkelijk te beschadigingen met krassen e.d. en ook zullen vuil en vloeistoffen geen vlekken achterlaten door de afwerking. De bank is met leer bekleed, maar de kussens zijn ook afgewerkt met keurig gestikte naden, die ervoor zorgen dat de vulling op z’n plaats blijft.

Vering

Nogmaals, de vering van zit- en rugkussens is goed. Je zult er geen hout of veren doorheen voelen, of iets van de metalen constructie, dit is namelijk zeer irritant. Comfort en stijl, daar gaat het om bij de Solliden Bamo. De kussens op het zit- rug- en armgedeelte zijn precies hetzelfde, zodat alles goed in evenwicht is.

Liggen en slapen

Solliden bamo leren bankstel 3 zits en 2 zits zwart 9200000072823530_22

Liggen kan op de bank, zeker op de driezits! Deze is lang genoeg, maar ook op de kleinere bank kan het, als je je hoofd op de armleuning legt. De diepte van het zitgedeelte is waarschijnlijk niet genoeg om er echt een nachtje op door te brengen, of hoogstens een. Omdraaien kan vrijwel niet. Maar niet getreurd, de bank is zonder dat ook veelzijdig genoeg.

Onderhoud

Het afstoffen en reinigen is een koud kunstje, slechts een vochtige doek is voldoende. Het leer is reeds behandeld, daarom is het niet nodig om dit zelf te doen. Huishoudelijke middelen kunnen het leer schaden.

Levering

Solliden bamo leren bankstel 3 zits en 2 zits zwart 9200000072823530_33

De bankstellen worden in stukken geleverd die zonder gereedschap of ander gedoe aan elkaar kunnen worden geklikt. Wel moet dit met minimaal twee personen gebeuren, de bank is te zwaar voor iemand alleen.

Wie de Solliden Bamo bestelt, krijgt deze binnen korte tijd gratis thuisbezorgd. Indien je toch niet tevreden bent over de bank of dat deze toch niet in je interieur past, mag je binnen 14 dagen op je beslissing terugkomen. De bank kan geruild of gewoon geretourneerd worden. Wij halen deze gratis op! Ook heb je een ruime garantie. Daarom hoeft niets je in de weg te staan om deze prachtige, tijdloze, comfortabele en gemakkelijk te onderhouden bank aan te schaffen!