3-zits Bank Country: Lekker zitten op Colaroda leer Cognac

Mijn 3-zits Bank Country biedt comfort en stijl in Colaroda leer, perfect voor huis of horeca. Gratis levering en 2 jaar garantie!
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

3 zits bank country | leer colorado cognac 03 | 206 mtr breed 92000000728974320

Een driezitsbank in een mooie warme kleur, met een stoere robuuste uitstraling. Een echte blikvanger voor iedereen die binnenkomt. Deze bank past perfect in een huiskamer met een country stijl, landelijk interieur, een kamer met modern meubilair kan deze bank ook hebben, juist omdat deze bank een combinatie is van oud en nieuw.

Prijzen

Vorm

Het oude zou je de vorm kunnen noemen, het leer eveneens, maar ook modern, vanwege de metalen poten en de afwerking. Dit geeft de bank tevens een tijdloos karakter. Daarbij komt nog dat de warme kleur bijdraagt aan de gezelligheid en de knusheid van de ruimte waarin deze komt te staan.

De kleur, het model, de poten en het comfort geven deze bank een veelzijdig karakter. Daarom kan deze ook op veelzijdige wijze worden gebruikt. In de huiskamer, maar ook in de horeca. Een prima bank voor een lunchroom of andersoortige ruimtes waar mensen zich kunnen ontspannen. Deze bank is wel netjes, maar niet formeel. Daarom is deze bank niet erg geschikt in een wachtkamer van een formeel kantoor of bedrijf.

De bank, door de grootte en de kleur straalt geborgenheid uit, waar iedereen van kan genieten. Bovendien geeft de bank een ruimtelijk effect, omdat deze geen massieve onderkant heeft, alleen twee zichtbare poten. Hier gaan we later nog verder op in.

Vulling kussens

Omdat de kussens zijn gevuld met polyetaan is zitten heerlijk op deze bank. De kussens zorgen ervoor dat het gewicht wordt verdeeld en je perfect wordt ondersteund. Dit geldt niet alleen voor de zitkussens, maar ook voor de rugkussens. Het zitgedeelte is diep genoeg om lekker te zitten, zelfs om te loungen. Heerlijk onderuit, met voldoende steun voor hoofd, nek en rug.

Afmetingen

De bank is lekker ruim, de totale breedte is 234 cm, het zitoppervlak is maar liefst 207 cm breed. Je snapt het al, je kunt hier met gemak met drie of zelfs vier op zitten! De zitdiepte is tevens een genot, maar liefst 65 cm. Dit is minstens 5 cm meer dan menig andere bank. De totale hoogte is 85 cm, vrijwel gelijk aan elke andere bank. De echte diepte van de bank, zonder de leuning is 97 cm. Dit houdt uiteraard in dat de bank zonder de rugkussens ongeveer 90 cm diep is. De hoogte van de armleuning is 60cm. Als het allemaal past, staat niets de aanschaf in de weg.

Deze driezitsbank lijkt wel te zweven, toch is deze heel stabiel. Dit komt omdat er twee metalen zogenaamde c-poten zijn, die met z’n tweeen feitelijk net zoveel steun geven als vier poten. Maar het midden mag uiteraard niet doorbuigen, daarom staan er twee houten poten in het midden, die niet heel zichtbaar zijn. Zo neemt de bank met alle comfort voor het oog geen grote plaats in, terwijl de bank een bijzonder groot oppervlak heeft.

Het onderstel van de bank bestaat uit een oersterke houten constructie, die vorm aan de bank geeft. Het stel is afgedekt met leer, net als de bank. Zo kun je met een gerust hart plaatsnemen.

Leer

Het leer is vanwege de bijzondere samenstelling niet alleen heel mooi, maar ook praktisch, comfortabel en ijzersterk. Doordat de onderlaag, 70% van het geheel, is samengesteld vanuit afvalresten van leer en door een laag polyester, 30% netjes is geegaliseerd, een mooie zijdeglans heeft en gemakkelijk is schoon te maken en te houden. Bovendien is deze samenstelling niet gevoelig voor beschadigingen en krassen. Dit geldt ook voor de RRR. Zelfs de kinderen kunnen er zorgeloos gebruik van maken.

Slapen kan uitstekend op deze bank. De bank is lang genoeg en het zitgedeelte zonder de rugkussens is diep genoeg, ongeveer 90 cm, een prima maat voor een eenpersoonsbed. Handig voor onverwachte loges, een comfortabele plek om rustig te liggen na een lange dag van hard werken.

Vanwege de samenstelling van het leer, kan deze net als de RRR vele jaren meegaan. Schoonmaken is eenvoudig, met een vochtige doek kan deze worden afgenomen. Gaat het om vlekken, maak dan een lauw sopje van neutrale zeep of groene zeep en wrijf de bank voorzichtig schoon. Teveel water is uit den boze, net als middelen die bestemd zijn voor een 100% leren bankhoes. Geen vet, wax of olie, hierdoor zal de polyesterlaag oplossen met alle gevolgen vandien.

De bank wordt afgeleverd als een stuk, de poten moet je zelf monteren, maar dat zal geen enkel probleem zijn. Een geweldige aanvulling of zelfs als basis voor je interieur. De kleur matcht met vrijwel alles, dus dat is ook geen probleem.

Vanaf een bestelling van €20,- is de bezorging gratis. Onze service is uitstekend, onze garantie ook. Deze beslaat namelijk twee jaar, meer dan de meeste bedrijven te bieden hebben. Wij komen ter plaatse om het euvel zo snel mogelijk te verhelpen. Toch is er niet veel kans op, vanwege de uitstekende kwaliteit. De zit- en rugkussens zijn van zodanige kwaliteit dat ze vele jaren meegaan, niet of nauwelijks dunner worden of teveel ‘doorzitten’. Dit specifieke bankstel heeft daarom een brede doelgroep en is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Stel je eens voor, lekker neerploffen, loungen of je helemaal uitstrekken over de 3-zits bank Country!