Saint Louis bank: Mooie lederen bank van Goossens

Mijn ‘Saint Louis’ hoekbank van Goossens: luxe leder, ultiem comfort en stijlvol design voor een elegante touch in elk interieur. Perfecte keuze!
Auteur

Luuk Bos

Publicatiedatum

5 april 2023

Inleiding

Goossens wonen & slapen bank saint louis 92000000819822730

De Saint Louis Bank is een hele mooie lederen bank van Goossens. Het assortiment van Goossens wonen & slapen is uitermate origineel en dat geldt zeker voor deze bijzondere hoekbank. Een prachtig design, modern ogend, ruimtelijk en tevens bijzonder comfortabel, dat is de bank Saint Louis, een mooie, modern ogende hoekbank die tevens toch enigszins klassiek is. De hoekbank is feitelijk een zitbank in combinatie met een chaise longue. De hoekbank Saint Louis heeft van alles het beste te bieden, comfort, design en bovenal: kwaliteit! Een bank, eenvoudige opzet en een bijzonder aparte uitkomst.

De bank is meestal het eerste waar iemand naar kijkt bij binnenkomst. Het is de basis van het interieur en niet voor niets uiteraard. Een plaats van rust, ontspanning, een gevoel van geborgenheid, dit is waar de bank voor staat. Bovendien weerspiegelt de bank de smaak van de eigenaar en ook de kleuren van het interieur. kan matchen of juist contrasteren met de rest, op een positieve manier.

Prijzen

Uitstraling

De Saint Louis Bank heeft zoveel bijzondere eigenschappen dat het bijna teveel is om op te noemen. De moderne uitstraling staat comfort gelukkig niet in de weg, integendeel! is ruim zonder groot te zijn en komt juist niet zo dominant de kamer in omdat er geen massieve onderkant is, maar dunne poten die voldoende stabiliteit bieden. kussens liggen op een dunne notenhouten plank, het lijkt wel of de bank een heerlijk eiland is in de woonkamer, alsof de bank zweeft! Graag lichten wij toe hoe dit allemaal kan.

Zitcomfort

Goossens wonen & slapen bank saint louis 9200000081982273_12

Het zitcomfort is wat wij noemen: normaal. Niet te hard of te zacht, maar medium dry is het allerbeste. Deze hoekbank is geschikt voor alle gebruiksdoeleinden. Om gewoon op te zitten, om op te relaxen en te lezen of televisie te kijken of gewoon te liggen. Alles kan met deze bank! De Saint Louis hoekbank is als het ware een baken van rust in de hectiek van alle dag. De kussens zijn gevuld met polyether, een prima materiaal wat veel comfort geeft. Het polyeter van deze bank is nog eens van extra zware kwaliteit, die afgedekt is met siliconen en holleschuimsticks. Voor de beste ondersteuning die het gewicht tevens verdeelt, waardoor zitten een genot wordt. Wilt u de stijl van de Saint Louis hoekbank complementeren met een elegant designstuk, bekijk dan de Beliani Rotunde: Een mooie ronde, leren bank in het zwart, die een moderne toets aan uw interieur kan toevoegen.

Afmetingen

De breedte van de bank is 296 centimeter. De chaise longue meet 176 meter, dus een prima plek om achterover te leunen en je benen te strekken. De totale hoogte van de bank is 76 cm. De zitdiepte van de bank is 54 cm, de zithoogte 46 cm. Aan de weerszijden van de breedte van de bank zijn armleuningen, voor extra comfort. De rugleuning van de chaise longue is hoger dan die van de rest van de bank. Daarom kun je je daar heerlijk op uitstrekken, met je arm op de leuning. Nog een verrassing aan deze bank: de hoofdsteun is verstelbaar, kan zomaar 25 centimeter hoger worden. Ook de zitdiepte kan zelfss 8 cm meer worden! Een bank vol verrassingen.

Omdat je onder de bank kunt kijken, neemt deze voor het gevoel niet zoveel ruimte in. Er zijn kleine, dunne poten die wijd uitlopen onder de bank. Dit zorgt voor een bijzonder gezicht, alsof de bank feitelijk geen binding heeft met de grond.

Stabiliteit

Goossens wonen & slapen bank saint louis 9200000081982273_23

Juist om dat de poten schuin aflopen, is de bank uitermate stabiel. De kussens zijn niet zo irritant dik dat je er bijna afglijd, integendeel. Het materiaal van de poten is roestvrij staal. De rugleuning is precies goed voor een relaxte en tevens actieve houding, terwijl je op de chaise longue naar achteren kunt leunen. Het onderstel is van hout, notenhout, zodat de bank inderdaad stevig genoeg is. Voor wie houdt van dit type onderstel én de luxe van leer, zou de Aster Chaise: een heerlijke leren hoekbank met chaise longue rechts een perfecte aanvulling zijn.

Goossens wonen en slapen staat voor 100% kwaliteit van alle meubilair. Dit geldt uiteraard ook voor deze bank. Deze bank is van leer, diep olijgroen, een kelur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en tevens een kleur is die rust geeft. De kwaliteit van het leer zorgt voor een sterke overtrek met een zachte zijdeglans.

Kwaliteit leer

De afdekhoes van deze bank is van leer, niet zomaar leer, maar met een royal afwerking. Dit is ter bescherming van het leer, zorgt voor een mooie glans en maakt dat de bank gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

Materiaal

Goossens wonen & slapen bank saint louis 92000000819822731

In de breedte van de bank kan er zeker geslapen worden, deze is er lang genoeg voor. Bijvoorbeeld met het hoofd op het zitgedeelte van de chaise longue, of juist  met je voeten aan die kant. De beide armleuningen zorgen voor een afbakening van het bed. Omdat het zitgedeelte verstelbaar is, kan de zitdiepte zelfs 14 cm meer worden, dus bijna 70 cm. Liggen op de chaise longue kan uiteraard ook voor hen die niet langer zijn dan 176 cm.

Conclusie

is betaalbaar en gaat gegarandeerd vele jaren mee. Onze service en garantie zijn ijzersterk, twee jaar cbm en maar liefst tien jaar constructie!

Met deze bank heb je niet zomaar een bank, maar een hele mooie basis voor je woonkamer, interieur en bovendien veel zitplaatsen in een keer! Er zijn sierkussens verkrijgbaar speciaal voor deze bank van hetzelfde materiaal. Hopelijk siert hij ook binnenkort jouw woning op en heb je vele jaren plezier van een meubelstuk dat je veel ontspanning en steun zal geven, in alle opzichten! Voor wie op zoek is naar meer informatie over soortgelijke meubelstukken, lees over de Beliani Stockholm: Zwarte Leren Hoekbank, die een luxueuze toevoeging aan elke woonkamer kan zijn.