Bergamo Hoekbank XL: Een mooie grote bank van leer en kunstleer

Mijn ultieme zitgenot: Bergamo XL hoekbank met LED. Pas aan voor perfect comfort, stijl en sfeer. Maak je interieur compleet!
Auteur

Luuk Bos

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Hoekbank bergamo xl incl. led 92000000792327950

De Hoekbank BERGAMO XL incl. LED is het bankstel der bankstellen. Wellicht vraag je je af waarom, maar als je dit artikel gelezen hebt weet je dat! Zo’n uniek bankstel dat iedereen er van onder de indruk zal zijn. Dat zul je zelf ook zijn als je het ziet, we kunnen je garanderen dat je dit nog nooit gezien hebt en bijzonder verrast zult zijn. Deze bank maakt andere zitplaatsen in de kamer volkomen overbodig. Bovendien wordt er ook een salontafel bijgeleverd, helemaal passend! Dit wordt het centrum, de blikvanger van de woonkamer.

Prijzen

Hoekbank

De hoekbank Bergamo is namelijk heel bijzonder. Comfort, specialiteit, originaliteit en duurzaamheid, alles in een bankstel. En wat voor bankstel, een die wel een generatie mee kan gaan. Dit bankstel kan namelijk worden samengesteld op de wijze die jij wilt. Daarom is de maat etc. niet belangrijk, het is belangrijk wat jij wilt! Een andere bijzonderheid is is de Ledverlichting! Een bank die sfeervol licht geeft in diverse kleuren. Dit kun je allemaal met de afstandsbediening regelen. Wat een perfect meubelstuk! In principe is de hoekbank inderdaad een hoekbank, als je het hele plaatje wilt. De ene kant is inderdaad een hoekbank, de andere kant heeft ook een hoek, maar mondt uit in een chaise longue. Wil je slechts een van deze twee, dan kan dat uiteraard. Deze bank straalt als geen ander comfort, design en luxe uit, bovendien originaliteit. Een bank zoals geen ander dit heeft! Hopelijk krijg je er al zin in!

De bank is net als de RRR groot, maar dat is juist een voordeel. Meer zitplaatsen heb je niet nodig dankzij deze bank, meer lampen ook niet. Dit is echt een uitermate ruim element voor de woonkamer.

Zitcomfort

Behalve de omtrek van dit bankstel, dat bijzonder groot is, is het zitcomfort eveneens bijzonder groot. Zoals vele bankkussens is deze ook gevuld met polyeter koudschuim. Toch heeft deze nog iets extra’s, waardoor de veerkracht van de kussens bewaard blijft en er geen zitafdrukken ontstaan. Met behulp van de toevoeging van veren wordt dit allemaal voorkomen. De rugleuningen zijn hoog genoeg, onderuitzakken kan, benen op de bank, of op de salontafel. Er zijn armleuningen en hoofdsteunen toegevoegd aan deze bank, de armleuningen zijn ergonomisch en de hoofdsteunen verstelbaar. Kortom, onbeschrijflijk comfortabel! Het zitcomfort is normaal, maar vanwege de kwalitatieve vulling van de kussens wordt het gewicht goed verdeeld en gaat de bank geen ‘doorzitplaatsen’ vertonen. Dit verlengt de levensduur en de duurzaamheid, de golfvering voorkomt namelijk vervorming.

De zitdiepte is zeer riant, namelijk 64 cm, de zithoogt 40 cm, iets lager dan de gemiddelde bank, de totale diepte is 75 cm en de hoogte 84 cm.

Afmetingen

Hoekbank bergamo xl incl. led 9200000079232795_22

De officiële afmetingen, indien je ervoor kiest om dit bankstel met alles erop en eraan te bestellen, is 232x200x287. Inderdaad, speciale bestellingen zijn mogelijk. Of je wel of geen lounge eraan wilt, of deze aan de linkerkant of rechterkant wilt, dat mag je allemaal zelf bepalen. Mocht je op zoek zijn naar een comfortabel bankstel met een chaise longue, bekijk dan zeker de HomingXL Titan: Design bank van leer met chaise longue die wellicht aansluit bij je wensen.

Stabiliteit

Het behoeft geen verdere uitleg dat deze bank uitermate stabiel is, door de vakkundige constructie met het hout van de allerbeste kwaliteit.

Kwaliteit leder

Hoekbank bergamo xl incl. led 9200000079232795_33

De bank is afgewerkt met leer en kunstleer. De kwaliteit is hoogwaardig en de kleur is in principe beige. Maar u mag de kleur en het leer zelf uitkiezen, er zijn maar liefst 32 verschillende soorten kleuren. De diverse leersoorten zijn er in 15 verschillende, maak daarom je eigen bank, die bij jou, je interieur, je wensen en je gebruik past. Wat je ook kiest, een betere kwaliteit is vrijwel niet verkrijgbaar, zeker niet voor deze prijs! Voor de zijkanten kun je zelfs een andere kleur kiezen. Maak er een bijzondere combinatie van.

Indien je het bankstel bestelt dan is de levertijd ongeveer 8 dagen. Wil je een speciale bestelling, dan duurt de levertijd 8-9 weken. De RRR wordt sneller bezorgd als u snel een leren bank nodig heeft. Voor wie niet kan wachten, bekijk onze BePureHome Rodeo: Stijlvolle Leren Bank voor 3 Personen, die een snellere levering belooft en perfect kan zijn voor uw directe behoeften.

De bank is uiteraard groot genoeg om op te liggen. Maar een echte slaapfunctie heeft deze niet, die kun je wel bestellen voor €249. Zo heb je een bank met alles erop en eraan.

Door de kwaliteit van het leer, is de bank onderhoudsvriendelijk. Het ligt uiteraard aan het soort leer wat je kiest hoe glad het is, maar zeker het kunstleer is glad en kan gemakkelijk worden gereinigd. Moet er iets gerepareerd worden, dan halen wij het desbetreffende element op en brengen het weer terug. Voor een voorbeeld van een onderhoudsvriendelijke leren bank, bekijk de Woonexpress Pampus: Degelijke 2.5 zitsbank van leer.

Levering

De elementen van de bank worden los afgeleverd, voor de deur. Je moet ze zelf naar binnen dragen en via het kliksysteem onlosmakelijk aan elkaar verbinden, hoewel losmaken uiteraard wel een optie blijft. Dit bankste, de Bergamo XL incl. LED is uitermate flexibel.

Laat je inspireren door de enorme veelzijdigheid van de Bergamo XL. Voor de prijs, de garantie, de service en de kwaliteit hoef je het niet te laten.

Bouwtekeningen

Hoekbank bergamo xl incl. led 9200000079232795_44

Als je echt goed wilt nadenken over de aanschaf van deze bank en ook welke elementen wel of niet, bekijk dan de bouwtekeningen, compleet met afmetingen zorgvuldig en meet de ruimte in de kamer waarin deze komt te staan. De ledverlichting zal een grote bijdrage aan de sfeer van de kamer. De bank is zo comfortabel en gebruiksvriendelijk dat je nooit meer anders wilt! Voor meer inspiratie over de aanschaf van een mooie leren bank, bekijk onze tips en aanbieders om de perfecte bank te kiezen.