i-Sofa Harley: Leren design 4 zitsbank met stoere wilde westen uitstraling

Mijn i-Sofa Harley bank combineert stoer design met topcomfort. Luxueus leer, flexibel zit- en slaapgenot. Gratis bezorgd, met 3 jaar garantie!
Auteur

Noah Visser

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

I sofa harley 4 zitsbank leer brandy 92000000659876950

De Harley is een leren design bankstel van i-Sofa. Waar doet Harley en leder en Brandy aan denken? Jawel, aan het stoere wilde westen. Dit is inderdaad kenmerkend voor de Harley vierzits bank met Brandy leer van het bekende merk i-Sofa. Een vierzitsbank die inderdaad stoer oogt, maar gelukkig ook enigszins getemd is. Deze ziet eruit als een tweezitsbank, maar is voor vier personen bestemd. Dit zorgt ervoor dat er maar een tussennaad is, dat staat netjes en is comfortabel. Stoer en trendy, dat zijn de twee woorden waarmee deze bank omschreven kan worden.

Prijzen

Design

Het leder en de metalen poten zorgen voor een hippe uitstraling, maar absoluut niet goedkoop, integendeel, deze bank is luxe, maar niet te. Dankzij het natuurlijke materiaal en de kleur kan deze in vele interieurs een prima plaats krijgen. Hoewel de echte stijl van de bank modern is, mede dankzij de metalen poten, kan deze ook in andere interieurs passen, zoals industrieel, landelijk of klassiek/romantisch. Het leder geeft de bank een uitstraling van allure en van comfort, helemaal in evenwicht.

Woorden schieten tekort om deze bank te omschrijven, de Harley bank van i-Sofa. i-Sofa is een uitstekend merk dat bekend staat om originele, sterke banken die voor iedereen betaalbaar zijn. Betaalbare kwaliteit en originaliteit, hiervoor zorgt i-Sofa.

Kleur

I sofa harley 4 zitsbank leer brandy 9200000065987695_11

De kleur is middelbruin, kan daarom ook wel ‘cognac’ worden genoemd, omdat de kleur  inderdaad overeen komt met de warme kleur van de warmte gevende drank. Daarom geeft de bank ook echt warmte aan elk interieur. De stiknaden op de biezen zijn opengewerkt, dit benadrukt het ruige en hippe karakter en geeft deze design bank echt uistraling.

Zitcomfort

Het zitcomfort van de Harley bank is net als de RRR normaal, niet te hard of te zacht. Dit is te danken aan het koudschuim waarmee de kussens zijn gevuld. Koudschuim is het beste deel van de welbekende polyether, dat vaak gebruikt wordt voor banken en matrassen. De kussens zijn comfortabel vanwege de perfecte vulling. De kussens veren uitstekend mee, gaan geen doorzitplekken vertonen. Toch is de bank absoluut  niet te hard, sterker nog, deze verdelen het gewicht, dit geldt voor de rug- en de zitkussens. Niet te hard en niet te zacht, dat is het allerbeste comfort. De zithoogte en de hoogte van de leuning zorgen hier mede voor. Ook het feit dat de kussens niet vastzitten aan de bank, maar er los op liggen, zorgt voor extra comfort, zo voelt het luchtiger. Verantwoord ontspannen, dat is waar de Harley bank goed voor. Zo krijg je het gevoel dat je echt kunt uitrusten op het mooie leer.

Afmetingen

De volledige breedte van de Harley is 296 cm, 82 cm hoog en 96 cm diep. De zitdiepte is 55 cm, meer dan de meeste banken en de zithoogte is 45 cm, dat is een prima hoogte. De echte zitbreedte zal rond de 260 cm zijn, ruim genoeg voor vier personen!

Stabiliteit

Aan de stabiliteit is ook gedacht. Het onderstel is van uitermate sterk materiaal, echt iedereen kan hier lekker neerploffen, zonder zorgen. De twee metalen onderstellen, rechthoekig, zijn in het zwart. Alleen aan het achterste deel in het midden is nog een poot, nauwelijks zichtbaar, maar zorgt uiteraard voor stabiliteit. Hierdoor is de bank uitermate stevig en lijkt net als de RRR wel te zweven!

Kwaliteit leer

Het leer is het meest unieke van deze design bank, zeker met de opengewerkte naden. Het is puur natuur, namelijk 100% pilotenleer, afkomstig van Zuid-Amerikaanse runderen. Het robuuste karakter wordt benadrukt door het feit dat de nerven, littekens en andersoortige huidbeschadigingen te zien zijn. Hierdoor is het leer ook mat, niet glanzend, waardoor stof e.d. niet of nauwelijks te zien is. Juist dit leder geeft de bank puurheid en originaliteit.

De kracht van het leer maakt dat dit niet kwetsbaar is voor vocht, vlekken of vuil. Nog een pluspunt aan deze veelzijdige bank.

Slapen op de bank

Een nachtje slapen op deze bank is beslist geen straf, sterker nog, een voorrecht! Het koudschuim, de lengte en breedte van deze bank en slechts een midden inkeping maakt dat liggen heerlijk is. Als je de rugkussens eraf haalt is de bank net zo breed als een eenpersoons bed. Draaien kan gemakkelijk! Hij functioneert dus ook als een heerlijke slaapbank.

Onderhoud

Slechts een vochtige doek is nodig om de bank schoon te houden. Specifieke middelen om leer te onderhouden, of andere huishoudmiddelen, kunnen schade aanrichten.

Productie afgestemd jouw wensen

Sterker nog, de design bank wordt speciaal voor jou gefabriceerd! Geen massaproductie. Na de bestelling wordt deze binnen 8 dagen bij je afgeleverd.

Conclusie

Een bank voor vier personen, om televisie te kijken, te lezen, te luieren of zelfs te liggen, de Harley 4-zits bank is veelzijdig en in alle opzichten precies goed. Bovendien wordt deze nog gratis bezorgd ook en binnen veertien dagen weer gratis opgehaald indien het toch niet is wat je had gedacht. Ook is er een ruime garantie van 3 jaar.

Je leest het, niets staat je in de weg om de prachtige, pure en stoere Harley 4-zits bank een plek in je woonkamer te geven, of in welke andere ruimte dan ook. De studeerkamer, bibliotheek, maar ook in de horeca kan deze bank uitstekend dienst doen. Zo heb je echt een uniek, sterke en comfortabele bank, de bank en de ledersoort zijn echt uniek.