Design bank @Home: Creatieve leren bank van Goossens

Mijn review: @Home design bank van Goossens biedt luxe, comfort en style. Perfect voor elk interieur. Topkwaliteit leer & ergonomisch design. Bestel nu!
Auteur

Emma de Vries

Publicatiedatum

18 mei 2023

Inleiding

Bank design@home 3 zits 92000000228722650

De @Home design bank, een merk van Goossens, staat voor kwaliteit, variatie en tevens voor creativiteit. Een echte leren gezinsbank, dat is de @Home Bank. Een moderne, strakke uitstraling dankzij het prachtige heldere witte leder en de metalen poten. Niet zomaar poten, maar zogenaamde ‘sledepoten’, rechthoekige stalen latten die de bank een open structuur geven. De poten bevinden zich aan de weerszijden van de bank. De bank is compact maar tegelijkertijd ook ruim. Hoewel deze er wellicht uitziet als een 2-zitsbank, is het toch echt een 3-zits!

Prijzen

Plaatsing in interieur

Vanwege de kleur en afwerking kan deze bank in menig interieur. Natuurlijk allereerst in een modern of industrieel, maar ook in een bohemien interieur zou deze eventeel een plaats kunnen krijgen.

Een andere optie voor deze veelzijdige bank is de functionele bank. In een wachtkamer of een kantoor, een comfortabele plaats om te wachten of even te ontspannen tussendoor. Of als bank in een studeer- of praktijkkamer om gasten te ontvangen, ook hiervoor is deze uitstekend geschikt, vanwege het zakelijke uiterlijk. De kussens zitten helemaal vast, niemand kan ze weghalen.

Afwerking

Bank design@home 3 zits 9200000022872265_12

Dikke vierkante zit- en rugkussens, bovendien ook brede armleuningen. De blokkerige afwerking zorgt voor een strakke uitvoering, de dikte laat zien hoe comfortabel de bank is. Maar wie plaatsneemt weet pas echt wat comfort is. Ervaar het zelf met de HomingXL Titan: Design bank van leer met chaise longue, die zowel stijl als uitzonderlijk comfort biedt.

Kussens

De kussens, zowel de zit- als rugkussens zijn namelijk gevuld met Luxafoam. Dit materiaal bestaat uit cellen met ongelijke grootte. De specifieke eigenschap van dit schuim, ook wel koudschuim genoemd is dat de lucht niet helemaal weg kan, dus de cellen worden niet samengedrukt. Dit zorgt voor de allerbeste ondersteuning en de verdeling van het gewicht. Samen met de nosagvering is dit een geweldige combinatie omdat de nosagvering met behulp van electriciteit extra veerkrachtig is en deze ook behoudt. Echt waar, ook bij intensief gebruik heeft deze na jaren nog dezelfde veerkracht. Alle design banken en fauteuils van Goossens zijn met deze materialen uitgerust.

De rugleuning van de @Home bank is hoger dan de armleuning, samen is het een perfect comfortabele combinatie waardoor je ontspannen en tegelijkertijd actief kunt zitten. Doordat de rugkussens schuin aflopen, is de ondersteuning hiervan ook perfect.

Maten

Bank design@home 3 zits 9200000022872265_23

Natuurlijk is het van groot belang de precieze maten te weten van deze mooie design bank. Zo kun je vooraf bekijken of er in letterlijke zin plaats is voor deze bank. De totale breedte is 244 cm, 75 cm hoog en in totaal 98 cm diep. De zitdiepte is echter 60 cm, wat ook nog heel riant is. In principe is er dus plaats voor 3 mensen, maar met 4 kan zelfs ook nog. De armleuningen zijn 34 cm diep en 56 cm hoog. Deze bank is bijna ergonomisch te noemen!

Stabiliteit

De slede poten zorgen voor stabiliteit, aan de beide weerszijden. Deze zijn beiden onverwoestbaar. Het frame van hardhout is tevens onverwoestbaar en houdt de bank gegarandeerd in vorm! Een stevig geheel, waar je met een gerust hart plaats kunt nemen om afstand te nemen van de dagelijkse bezigheden.

Kwaliteit leer

Bank design@home 3 zits 9200000022872265_34

Dan het meest unieke punt van deze bank: het leer. Het is heel mooi ontworpen: prachtig wit, soepel en toch sterk en stevig, 100% echt. Door de afwerking met de Master is het leer volkomen gevrijwaard van vuil en schade. Een witte bank moet inderdaad smetteloos blijven. Laat je daarom niet weerhouden van deze kleur, omdat de afwerking er voor zorgt dat deze vrijwel onkwetsbaar is. Slechts vegen met een vochtige of droge doek is al voldoende.

Liggen en slapen

Liggen op de bank is zeker mogelijk, slapen wellicht ook, hoewel de ligbreedte dan niet heel groot is, maar zeker voor sommige mensen wel groot genoeg. Of gewoon je benen erop strekken als je er alleen op ligt, dat kan uiteraard ook.

Levering

Bank design@home 3 zits 9200000022872265_45

De bank wordt binnen hoogstens enkele werkdagen geleverd. Vervolgens is het mogelijk om deze binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. De garantie is 2 jaar, maar op de constructie heb je zelfs 10 jaar garantie.

De bank wordt in een stuk afgeleverd, geen gedoe met monteren en andere ongemakken. Nogmaals, de bank is compact, dat maakt het gemakkelijk voor iedereen. Om deze ervaring compleet te maken, is de Solliden Sille: Compact 2-zitsbank van zwart leer een elegante toevoeging aan uw interieur zonder dat ruimte een probleem wordt.

Conclusie

Zie je deze bank al staan, als middelpunt van je interieur? En voel je al hoe comfortabel het is om hierop te zitten? Op de @Home Bank breng je als het goed is vele uren door, daarom is het zo belangrijk om de allerbeste keuze te maken. Met een design bank van deze kwaliteit zit je letterlijk altijd goed, ook bij Goossens.