Woonexpress LANGEDIJK: Prachtige design 2.5 zitsbank van leer

Mijn topkeus: Woonexpress LANGEDIJK leren 2.5 zitsbank met relaxfunctie - comfortabel, stijlvol & onderhoudsvriendelijk. Ontdek het zelf!
Auteur

Lotte Hoekstra

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Woonexpress 2.5 zitsbank langedijk 92000000783031390

Alles wat wenselijk is aan een bank komt samen in de 2,5-zitsbank Langedijk. Er is veel wenselijk aan een bank, soms teveel om op te noemen. Het is ook niet altijd gemakkelijk om iets te vinden wat op je wensen, behoeften, je interieur en de ruimte aan sluit als het om een bank gaat. Een bank kiezen, dat is een avontuur en daarom nemen we je graag mee op reis door het land van de diverse banken. Voor wie zoekt naar een mix van comfort, stijl en functionaliteit, is de Woonexpress Pampus: Degelijke 2.5 zitsbank van leer wellicht een perfecte aanvulling op je interieur.

Prijzen

Woonexpress

Woonexpress heeft een gevarieerd aanbod van meubilair en een uitstekende kwaliteit. Dit is allemaal terug te vinden in deze bank. Het leuke van een 2,5 zits is dat deze flexibel is, twee of drie personen kunnen erop terwijl deze toch niet zo groot is. Deze kan als hoofdbank in de kleinere woonkamer of als bijbank in de grotere ruimte, in combinatie met een andere bank of deze maar dan in grotere uitvoering. Stevig, praktisch, comfortabel, een modern uiterlijk maar ook een beetje klassiek, zo laat de Langedijk zich het beste omschrijven.

Er is veel over deze bank te vertellen die er mooi uitziet, compact is maar wel ruim, bekleed is met mooi glad zwart leder met een tere glans en bovendien een relaxfunctie heeft! Daarom is de Langedijk zeker wel een bank die een breed scala van mogelijkheden heeft, zonder dat deze overdreven groot of dominant is. De bank heeft een massieve onderkant, maar wel korte pootjes waardoor de structuur wat opener is.

Vulling

De vulling van de kussens zorgen voor een perfect zitcomfort. Echt een om heerlijk te gaan zitten en achterover te leunen zonder er doorheen te zakken. Sterker nog, de veerkracht voor nu en de vele komende jaren. De vulling van de kussens bestaat namelijk uit het ultrastevige en veerkrachtige koudschuim, in combinatie met de nosagvering. Dit is werkelijk de allerbeste en comfortabelste combinatie. Het koudschuim heeft een onregelmatige structuur, waardoor het juist heel goed meeveert met het gewicht, en toch ondersteuning biedt. Het ventileert en voert vocht af. Nosagvering bestaat uit veren die met behulp van electriciteit extra veerkrachtig wordt gemaakt. Hoe deze bank ook gebruik wordt, hoe vaak ook, deze blijft veerkrachtig! Ervaar het ongeëvenaarde comfort zelf met de Solliden Bamo: Leren bankstel met klasse, waarbij design en comfort naadloos samenkomen.

De kussens van de rugleuning zijn feitelijk in twee verdiepingen, de onderste is wat dieper dan het bovenste, waardoor de onderrug extra ondersteund wordt. De rugleuning is ook extra hoog, zelfs het hoofd kan ertegen leunen. Uiteraard is er nog een extra pluspunt bij deze bank, namelijk de relaxfunctie. De rugleuningen en de voetgedeelten zijn beiden afzonderlijk electrisch en traploos verstelbaar, bijna horizontaal! Zo kun je heerlijk ontspannen of zelfs een dutje doen in deze perfecte bank. Zelfs al staat de bank tegen de muur, deze schuift naar voren uit, dus dat is geen enkel probleem!

De breedte van de bank is 202 cm, de werkelijke zitbreedte is 154 cm, dus inderdaad genoeg zelfs voor drie personen. Daarbij komt nog de totale diepte, 97 cm, de zitdiepte is 54 cm, precies goed. De zithoogte is 47 cm, dit zorgt ervoor dat zowel zitten als opstaan geen enkel probleem oplevert. De totale hoogte is maar liefst 102 cm, lekker hoog dus. Een al comfort deze bank, dat zie je al aan de maten! Voor een nog grotere zitoplossing, neem een kijkje bij de Beliani Stockholm: Zwarte Leren Hoekbank, die perfect zou passen in een ruim en stijlvol interieur.

Het frame en onderstel van de bank is uitermate stabiel omdat het van massief hout is. Een goede constructie die geen krimp zal geven en de platen zorgen voor stabiliteit en veiligheid, ook als de relaxfunctie volledig is uitgeklapt.

De vier korte houten poten zorgen ervoor dat de bank stevig is en deze overal stevig kan staan. Schuiven of verplaatsen is dan ook geen probleem.

Het leer is uiteraard het visitekaartje van deze bank, het allergrootste pluspunt. Het leder is volledig echt, natuurlijk en sterk, maar wel afgedekt, om te beschermen tegen vuil, vlekken, vocht en verdere narigheden, zoals krassen of zelfs scheuren. Het leer is glad maar wel met een kleine schub, dit maakt het nog echter! Daarom, deze bank is geheel goed, voor alle gebruikers en de wijze van gebruik. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende, meer dan voldoende zelfs, middelen zijn absoluut niet aan de orde met deze ledersoort en de bedekking. De bedekking is al bescherming genoeg, meer is niet nodig. Een bank die heel onderhoudsvriendelijk is! Stofzuigen (met een geschikt mondstuk) is ook een mogelijkheid.

De bank is te kort om er helemaal op te liggen, maar je benen kunnen er wel op. En nogmaals, dankzij de relaxfunctie kun je wel nagenoeg liggen, met de juiste ondersteuning. Echt een slaapfunctie heeft deze bank niet, maar de relaxfunctie is wellicht zelfs nog beter dan welke slaapfunctie dan ook! Mocht je toch op zoek zijn naar een bank die ook als bed kan dienen, overweeg dan de Goossens N-joy Caspara: Strakke woonbank en slaapbank in 1, die perfecte ondersteuning biedt en multifunctioneel is.

De bank wordt opgebouwd afgeleverd en je hebt maar liefst 14 dagen bedenktijd. Maar de kans dat je op deze aankoop terugkomt is niet groot, zeker niet als je plaats hebt genomen. De garantietijd is eveneens ruim, dus, geen aarzelingen meer, bestel de Langendijk zo snel mogelijk! Voor wie op zoek is naar een stijlvolle aanvulling, biedt de BePureHome Rodeo 2-Zits Bank in Recycle Leer Cognac een perfecte match in comfort en design.