Hoekbank Lupine: Uniek design bankstel van leder in oranje met chaise longue

Mijn Hoekbank Lupine: stijlvol oranje lederen design met chaise longue, ideaal voor comfort en ontspanning. Past overal!
Auteur

Liam Jansen

Publicatiedatum

12 november 2023

Inleiding

Hoekbank lupine chaise longue links | leer oranje m5659 | 225 x 290 mtr breed 92000000836466430

Wie de design hoekbank Lupine ziet met een chaise longue aan de linkerkant is verkocht. Deze bank van leer is het toonbeeld van pracht en praal in combinatie met comfort. Wie hierop plaatsneemt wil nooit meer anders. Deze hoekbank heeft zoveel positieve eigenschappen dat het bijna teveel is om op te noemen. Toch doen we graag een poging. Lees en laat je inspireren door het prachtige design en de vele mogelijkheden van deze bank.

Prijzen

Design

Het uiterlijk van de bank is heel stijlvol. Niet in de laatste plaats ziet de bank er modern en strak uit dankzij het mooie, gladde leer, met een zijdeglans. De kleur van de bank is oranje, maar schrik niet, het is heel ‘getemperd’ oranje, het lijkt meer op een diepe warme lichte kleur bruin. Een fleurige kleur, maar wel bescheiden net als de RRR.

Een hoekbank straalt per definitie comfort en geborgenheid uit, het zorgt voor een huiselijke en knusse sfeer. Dit geldt zeker voor de hoekbank Lupine. Maar er is nog veel meer dan dat. De chaise longue maakt het extra speciaal, maar er zijn nog meer specialiteiten te noemen. De zitplaatsen zijn afzonderlijk, er is namelijk sprake van onderling gescheiden zitkussens, maar dit geldt tevens voor het ruggedeelte, wat het extra uniek maakt. De bank is ruim, maar niet dominant, dankzij de dunne korte poten eronder. Dit zorgt voor een open structuur.

Zitcomfort

Hoekbank lupine chaise longue links | leer oranje m5659 | 225 x 290 mtr breed 9200000083646643_22

Juist dit alles draagt enorm bij aan het comfort op deze design bank van leer. Het zitcomfort is een hoofdstuk apart bij de Lupine hoekbank, daarom gaan we daar graag uitgebreid op in. Inderdaad, de rug- en zitkussens zijn per zitplaats afzonderlijk van elkaar, dat is al interessant. De kussens zijn gevuld met koudschuim, het neusje van de zalm als het gaat om zit- of ligcomfort. Dit is namelijk de beste kwaliteit van polyether, een veelgebruikt middel om kussens en matrassen te vullen. Het koudschuim zorgt voor een stevige zitplaats, niet te hard, maar zeker niet zo dat je als het ware doorzakt. Het gewicht van rug en zitvlak wordt vakkundig verdeeld.

Leuningen

Er is nog meer te vertellen: namelijk de verstelbare rugleuningen en de hoofdsteunen. Deze zijn ook verstelbaar. Zowel de hoofdsteunen als de rugleuningen zijn handmatig en electrisch verstelbaar! Vind je de hoofdsteunen soms of vaak niet nodig? Dan zijn ze eenvoudig weg te klappen. Bij het zitgedeelte is het voetstuk ook uitklapbaar, zodat je benen heerlijk worden opgetild. Op deze bank kun je letterlijk en figuurlijk, mede dankzij de chaise longue, van top tot teen ontspannen. Zelfs de armleuning is mede verstelbaar!

Afmetingen

Hoekbank lupine chaise longue links | leer oranje m5659 | 225 x 290 mtr breed 9200000083646643_33

Het is uiteraard belangrijk om de precieze maten te weten om te ontdekken of deze design bank wel in de gewenste ruimte past in alle opzichten. Het zitgedeelte is in totaal 298 cm, de hoek 225 cm, de totale diepte is 98 cm en de zitdiepte is 52 cm. De zitbreedte op het zitgedeelte is 215 cm, genoeg voor vier personen, op de chaise longue voor 1 of 2 personen, deze echte zit/ligbreedt is 182 cm.

De zithoogte 47 cm, dus je zit bepaald niet onderuit gezakt. Een goede ondersteuning voor zitvlak en rug. De totale hoogte van de bank is 98 cm, bijzonder hoog, dankzij de hoofdsteunen. De hoogte van de pootjes is 15 cm.

Materiaal

Er zijn in totaal 8 metalen poten die het onderstel van de bank uitermate stevig, ook dankzij het houten onderstel. Vanwege dit alles is de bank bijzonder stabiel en zal deze het vele jaren blijven.

Kwaliteit leer

Hoekbank lupine chaise longue links | leer oranje m5659 | 225 x 290 mtr breed 9200000083646643_44

De bekleding van de bank is 100% leder. Het is prachtig zijdeglans en meer dan een vochtige doek heeft deze niet nodig voor het onderhoud. Het leer verhoogt het zitcomfort en het plezier, maar ook de levensduur van de bank.

Slapen op de bank

Het behoeft geen verdere uitleg dat er op deze design bank uitstekend geslapen kan worden. Zelfs eventueel met twee personen tegelijk. Zeker op het zitgedeelte, als de rugleuningen naar achteren zijn versteld, dan heb je een prima ligbreedte van minstens 80 cm, waarschijnlijk 90 cm zelfs. De bank is comfortabel genoeg. Het voordeel van de chaise longue is dat de zitplaatsen niet onderverdeeld zijn, maar op een plek. Daarom, beide zijden hebben comfort.

Daarom, niets staat je in de weg om snel te gaan genieten van de Lupine hoekbank. Sta je voor de bank, dan is de chaise longue links.

Levering

Hoekbank lupine chaise longue links | leer oranje m5659 | 225 x 290 mtr breed 9200000083646643_55

De bank wordt niet als geheel geleverd, maar met behulp van een schroeftol en minimaal twee personen is het karwei zo geklaard. De twee losse bankdelen kunnen dankzij de beugels eenvoudig aan elkaar worden geklikt. De poten, hiervoor is een schroeftol nodig en voor de bijgeleverde bouten is er ook een inbussleutel bijgevoegd.

Ruilen en retourneren

Je hebt twee weken de tijd om de bank te ruilen of te retourneren, hierover wordt niet moeilijk gedaan. Bovendien heeft deze bank twee jaar garantie, ook een geruststellend idee.

Daarom, niets staat je in de weg om tot aanschaf over te gaan. Een mooie, comfortabele, veelzijdige en flexibele bank, dat is de beste omschrijving van de hoekbank Lupine, die ook nog eens bijzonder eigentijds is. Gun jezelf in de hectiek van het alledaagse leven een geweldig goed rustpunt.