Amaryllis bank van leer: Uitklapbaar 3zits en 2zits

Mijn luxe Amaryllis bank: leer, comfort & stijl. Perfecte match voor elk interieur. Duurzaam comfort met koudschuim en verstelbare rug!
Auteur

Noah Visser

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

3 zits + 2 zits bank amaryllis | leer grijs | 198 cm en 156 cm breed 92000000812224520

De Amaryllis bank is misschien wel precies wat je zoekt! Bij binnenkomst valt het je al op, mooi, praktisch, comfortabel, stijlvol en het straalt altijd overal allure uit. Een bankstel moet inderdaad bij de eerste indruk behalve mooi ook comfortabel overkomen. De Amaryllis bank zorgt hier absoluut voor, deze valt meteen op, in de meest positieve zin. Het zal de bezitters en de bezoekers telkens weer verrassen, ook vanwege de kwaliteit die bijzonder goed is.

Prijzen

Kleur

De kleur is prachtig, opvallend en ook onopvallend genoeg, bovendien matcht dit mooie middelgrijs met elk interieur en met alle kleuren! De Amaryllis banken zijn behalve mooi en comfortabel ook in alle opzichten flexibel.

De leren bank, met volledig glad leer en bovendien een prachtige zijdeglans is enerzijds huiselijk, mede vanwege de vorm, de hoge rugleuningen en de kussens, anderzijds heeft deze een verschijningsvorm van allure, vanwege de kleur en de glans. Daarom kan deze bank echt altijd en overal.

De bank is ruim, comfortabel, heeft een gedeeltelijke massieve onderkant, maar de onderste helft is open, deze steunt op vier metalen poten, waardoor deze bank voor een ruimtelijk effect zorgt. Andere banken kunnen erg naar voren komen en zeker in kleinere ruimten kan dat erg nadelig zijn. Deze bank kan zowel tegen de muur of in de vrije ruimte staan, dankzij de keurig nette afwerking. Doordat de armleuningen breed genoeg maar niet te breed zijn, is er sprake van een relatief breed zitoppervlak.

Een bank om actief rechtop te zitten, maar ook om heerlijk te relaxen. De rugleuning en het voetgedeelte van de driezits is namelijk verstelbaar, de voeten kunnen omhoog, de rugleuning kan achteruit, tot de beste en meest comfortabele zithouding voor jou is gevonden. Zowel het voetgedeelte als de rugleuning kunnen bijna verticaal. De rugleuningen zijn zo hoog dat je nek en zelfs je hoofd ook ondersteund worden.

Kussens

Omdat de zit- en rugkussens, die vastzitten aan de bank, gevuld zijn met koudschuim, behouden deze hun veerkracht. Koudschuim is een van de beste materialen voor bank kussens en matrassen, vanwege de onregelmatige en open structuur. Hierdoor blijft de veerkracht behouden, de ondersteuning goed, het gewicht wordt verdeeld en niet te vergeten, het ventileert. De bank is daarom nooit te warm of te koud. Bovendien heeft koudschuim ook nog een bijzonder lange levensduur. Geen ingedeukte zitplaatsen mede dankzij het koudschuim, maar ook vanwege het leer. Het zitcomfort is daarom stevig, maar zeker niet te hard.

De bank is ruim op riante wijze, maar absoluut niet te ruim. Sommige banken zijn zeer groot met een relatief klein zitoppervlak of juist andersom. De driezitsbank is 198 cm breed, de tweezits is 156 cm, prima overzichtelijk. De zitbreedte van de breedste bank is 164 cm, de  De hoogte van de beide banken is 98 cm, dit is veel hoger dan de gemiddelde bank, waaruit blijkt dat er inderdaad voldoende ruimte is voor nek en hoofd.

De zitdiepte is 55 cm en de zithoogte 46 cm, hetgeen een perfecte en comfortabele ondersteuning biedt. De armleuning is 63 cm hoog, de bank is bijna ergonomisch te noemen.

De bank is voorzien van een metalen onderstel, dit is ook zichtbaar bij de driezitsbank indien deze is uitgeklapt en beide banken hebben vier metalen poten, dit is voor beiden voldoende. De bank is stabiel, er is geen gevaar voor instorten, omklappen etc. dankzij de juiste opzet en gewichtsverdeling.

De bank Amaryllis is bekleed met 100% leer. Het leer is bewerkt en daarom niet gevoelig voor schade en krassen, ook niet voor het doorlekken van vocht en vuil. Daarom is de bank ook na vele jaren gebruik net zo mooi als toen deze nog nieuw was.

Door de behandeling heeft de bank een fijne zijdeglans. Het grijs zorgt ervoor dat de bank niet zo besmettelijk is dan als deze zwart of wit zou zijn. Zo is het gemakkelijk om deze voor het oog schoon te houden.

Op de driezitsbank kun je als alles uitgeklapt is en volledig, vrijwel liggen. Slapen is wellicht een ander verhaal, dit is afhankelijk van het gewicht van de desbetreffende persoon

De tweezitsbank is absoluut niet minder comfortabel om lekker te zitten, te ontspannen en om je voeten op te leggen. Een van beide banken bestellen kan uiteraard ook.

De bank hoeft alleen gereinigd te worden met een vochtige doek, juist vanwege de afwerking. Huishoudelijke middelen of onderhoudsmiddelen voor leer kunnen alleen schade aanrichten.

Als de bank wordt afgeleverd, rest het nog om deze in elkaar te zetten. Doe dit met minimaal twee personen, vanwege het gewicht van de bank. De rugleuningen kunnen zonder gereedschap eenvoudig aan de bank worden geklikt, zodanig dat ze ook achteruit gezet kunnen worden. Het komt er eenvoudigweg op neer door de leuningen op de daarvoor bestemde beugels te klikken. De metalen poten moeten eveneens worden aangezet, met behulp van de bijgeleverde inbusbouten en inbussleutel. Vervolgens kun je heerlijk plaatsnemen en genieten van de Amaryllis bank.

De garantie van de bank is voor twee jaar, hoewel de kans op schade klein is. De bank wordt gratis afgeleverd en als deze toch niet bevalt, om welke reden dan ook, weer opgehaald, gratis en voor niets, het geld wordt zonder mankeren weer teruggestort.

Toch is de kans niet groot dat als je deze bank in huis hebt, er ooit nog vanaf wil. Wie deze bank gezien heeft en erop zit, is gelijk verkocht.