Solliden Ariel: Charmante 2-zitsbank van echt leer in zwart

Mijn keuze voor comfort: Solliden Ariel 2-zitsbank. Echt leer, strak design en top zitcomfort. Perfect voor elk interieur. Bestel nu!
Auteur

Julia Bakker

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Solliden ariel 2 zitsbank echt leer zwart 92000000861114300

Charmant, elegant, comfortabel en aantrekkelijk, dat is de leren Solliden Ariel 2-zitsbank. Deze doet eigenlijk denken aan een grote fauteuil, voor twee personen in plaats van een. Deze is gemakkelijk te combineren met vele verschillende interieurstijlen en zelfs met andere bankstellen zoals 3-zits of fauteuils. Er is trouwens nog een gelijke bank beschikbaar als 3-zitsbank, zodat je de set compleet hebt!

Prijzen

Keuze

Het juiste bankstel kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Het hangt af van je smaak, wensen, interieur, budget en de omvang van de ruimte waarin deze komt te staan. Omdat dit bankstel niet groot is kan deze prima in een kleinere woonkamer, de studentenkamer of zelfs studeerkamer, voor jezelf en/of voor gasten.

Relaxen is uiteraard de hoofdfunctie van de bank. Een plek om uit te blazen, letterlijk en figuurlijk van het alledaagse leven. Een plaats om bij te praten met je partner of kinderen, een plek om te genieten van een boek of film.

Uitstraling

De uitstraling van de Ariel 2-zitsbank is perfect, een open structuur. Een mooie gevormde bank met elegante metalen zwarten poten, net als de kleur van de bank zelf, het leder is zwart. De poten zijn echt bijzonder rank en elegant. De kleur zwart maakt combineren in alle opzichten mogelijk.

De Ariel zou je modern kunnen noemen, maar ook industrieel of zelfs een beetje klassiek. Er is vast in menig interieur een plaats te vinden.

Zitcomfort

Solliden ariel 2 zitsbank echt leer zwart 9200000086111430_11

Voor het comfort hoef je bij Ariel niet verder te zoeken, deze is namelijk perfect. De hoge rugleuningen, het strakke leer en de juiste vulling zorgen ervoor dat het gewicht wordt verdeeld en dat je je spieren kunt ontspannen. Echt een plaats om alle spanningen en zorgen van je af te laten glijden.

De kussens voor de rug, het zitvlak en de armleuning zijn allemaal gevuld met het degelijk polyther, waardoor de veerkracht optimaal is. Wel zacht en toch stevig, dit is van het grootste belang voor de ondersteuning. De rugleuning is zo hoog, dat het hoofd ook ondersteund wordt. De armleuningen lopen schuin op, dat is behalve mooi ook nog eens extra comfortabel. De veerkracht blijft behouden, dankzij het strakke leer en de vulling. Er zullen ook bij intensief gebruik geen doorzitplekken ontstaan.

Afmetingen

De bank is 177 cm breed, zeer ruim voor een 2-zits en de hoogt 90 cm, terwijl de meeste banken gemiddeld tussen de 70-80 cm hoog zijn. De zitdiepte is 55 cm, tevens riant en de zithoogte is 45 cm, hetgeen een uitstekende hoogte voor een goede zithouding is. Voor wie interesse heeft in een stijlvolle bank die deze comfortabele afmetingen evenaart, is de Solliden Catie: Luxe zwarte leren hoekbank een uitstekende optie.

Poten en stevigheid

Dankzij de juiste wijze van de plaats van de poten, die inderdaad zeer elegant zijn, is de bank uitermate stabiel en is er geen gevaar. Ook niet als je aan een kant van de bank zit of je benen erop legt etc. Het onderstel van de bank is van metaal, een uitermate stevige constructie. De gehele bank is feitelijk elegant, geen massief of star geheel. Ook de armleuningen zijn goed afgewerkt en de rugleuningen zijn behalve comfortabel ook stabiel.

Kwaliteit leder

Het leder is het kunststuk van de bank Solliden Ariel. Het prachtige, sterke, zwarte leer heeft een zijdeglans en is dankzij de afbehandeling uitermate sterk en stevig. Een garantie voor jarenlang plezier met deze uitstekende kwaliteit en de lange houdbaarheid. De kleur van het leer is zwart. Het voelt heerlijk aan ziet er mooi uit.

Vanwege de afwerking van het leer is reinigen met een vochtige doek voldoende. Krassen, vlekken etc. zullen niet snel ontstaan dankzij de goede bescherming. Andere middelen voor het onderhoud zijn niet nodig, omdat deze slechts schade aan kunnen brengen.

Liggen op de Solliden Ariel

Liggen op de bank kan eventueel, met je hoofd op de ene armleuning en je voeten op of over de andere, maar deze bank heeft geen slaapfunctie. De 3-zitsvariant wellicht, maar de rugkussens zijn niet verwijderbaar, hetgeen betekent dat de ligbreedte niet groot is.

Bezorging

Een en al voordeel met deze bank. Deze wordt namelijk in een stuk bezorgd helemaal opgebouwd, je hoeft hem alleen maar op de juiste plaats neer te zetten. Geen gedoe met klikken en bouten en schroeven en wat dies meer zij. Gemak dient de mens!

Conclusie

Ga daarom voor de mooie, glanzende en elegante 2-Zits bank Ariel. Solliden is een uitstekend Scandinavisch merk dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien, ruilen of retourneren, dat kan binnen 14 dagen. Je kunt met een gerust hart tot aanschaf overgaan!