Solliden Catie: Luxe zwarte leren hoekbank

Mijn Solliden Catie hoekbank: ultieme luxe & comfort in zwart leer. Scandinavisch design, top zitcomfort & sterk. Perfect voor elk interieur!
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Solliden catie hoekbank 32 rechts echt leer zwart 92000000728806320

De Solliden Catie hoekbank straalt behalve klasse en allure ook nog eens luxe uit. Woorden schieten tekort om alle goede eigenschappen van deze prachtige bank te omschrijven. In zwart leer, hetgeen ervoor zorgt dat het altijd netjes en mooi is, en tevens matcht met elke andere kleur van het interieur.

Prijzen

Hoekbank

De Solliden Catie hoekbank is een hoekbank met een chaise longue, aan de linker- of rechterkant, de klant mag kiezen voor wat wenselijk is. Solliden is een meubelmerk van Scandinavische oorsprong, deze staat voor prachtige meubelseries. De aantrekkelijke charme van het mooie Scandinavië vind je in elk meubelstuk terug, net als de degelijkheid en de kwaliteit. Met de Catie hoekbank haal je alles in huis wat nodig is om voor comfortabele zitplaatsen te zorgen.

Het bankstel is het centrale punt van het dagelijkse leven. Een plek om te ontspannen, maar ook om je partner en andere gezinsleden te ontmoeten. De plek die mensen samenbrengt en tegelijkertijd in alle opzichten ondersteuning geeft.

Design

Het design van deze bank is in alle opzichten prachtig, de onderverdeling van de zitplaatsen zorgt voor overzicht. De bank oogt redelijk modern, maar kan ook in een landelijk of klassiek interieur, eventueel ook romantisch. Feitelijk is deze hoekbank zelfs tijdloos, wat de mogelijkheden vergroot. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat het altijd overal mee matcht. Voor een tijdloos ontwerp dat zich thuis voelt in uiteenlopende interieurs, is de HomingXL Bank Tulp: 3-zits bank van colorado leer een perfecte aanvulling.

Vanwege de fijne belijning past de bank in principe in een wat strakker interieur, maar nogmaals, dat kan flexibel zijn, deze hoekbank is namelijk flexibel. Een van de beste charmes van de Solliden Catie zijn de poten. Deze tillen de bank iets van de grond, zodat het effect wat ruimtelijker is en bovendien de stabiliteit groter.

Zitcomfort

Het zitcomfort van de Solliden Catie hoekbank is uitermate groot. Dit komt niet alleen door het soepele leer, een comfortabele zithoogte en -diepte, maar vooral ook door de vulling met koudschuim en veren! Koudschuim is namelijk een vorm van polyether, een materiaal waarmee veel bankkussens en matrassen worden gevuld, Koudschuim is de kwalitatief beste vorm van polyther, heeft een uitmuntende veerkracht die ervoor zorgt dat het kussen weer terugveert bij het opstaan.

Omdat het materiaal zo sterk is hoef je niet bang te zijn voor verzwakking, koudschuim zorgt ervoor dat het lange tijd mee zal gaan en er geen ontsierende en oncomfortabele doorzitplekken ontstaan. Het onderstel en het onderscheid tussen de zitplaatsen zorgen voor nog meer comfort, blijvend comfort zelfs, dat is de Solliden Catie hoekbank, ook dankzij de nosag veren. Wie op deze hoekbank zit, wil nooit meer iets anders!

Zitplaatsen

De Solliden Catie hoekbank telt maar liefst vijf zitplaatsen, die inderdaad afzonderlijk zijn.  De gehele zitbank telt 293 cm in het breedste stuk, de chaise longue is 204 cm, de diepte is in totaal 86 cm en de hoogte 94 cm.

Dan de andere maten, deze zijn tevens van groot belang. De zithoogte is 45 cm, voor een goede ondersteuning, de zitdiepte is 57 cm, dit is ook uitermate comfortabel.

Sterkte en stabiliteit

Met deze hoekbank heb je een absoluut sterke en stabiele bank. Het frame, onderstel en de zeer korte poten zijn van metaal, het behoeft daarom geen verdere uitleg dat de bank heel stabiel en tevens sterk  is. De korte poten zijn op juiste wijze verdeeld onder de bank, met extra poten onder de hoek. Iedereen kan lekker neerploffen zonder gevaar. Daarom is deze bank tevens geschikt voor een gezin met jonge kinderen.

Kwaliteit leder

De bank is van 100% natuurlijk leer dat zodanig is behandeld dat het sterk is, maar dat de authentieke structuur van leer tevens zichtbaar is en blijft. Puur natuur, dat is deze hoekbank!

Afmetingen

Liggen kan op deze bank, daar is deze breed genoeg voor en tevens diep genoeg, alhoewel deze niet bijzonder diep is. Het koudschuim en de veren zorgen voor comfort, maar de onderverdeelde zitplaatsen kunnen het echter minder comfortabel maken, tenzij er een dun matrasje of dikke deken overheen wordt gelegd. Maar liggen kan in ieder geval, zeker voor de kinderen, altijd handig bij ziekte en andere narigheden. Volwassenen kunnen heerlijk hun benen strekken over de chaise longue, of over de breedte van de bank.

Onderhoud

Het onderhoud van dit type leer, dat behandeld is, is eenvoudig. Slechts een vochtige doek is voldoende om de bank mooi en schoon te houden. Sterker nog, vuil, vocht en vlekken kunnen niet doordringen in het leer. Daarom blijft deze bank gegarandeerd jaren mooi! Het voordeel van deze bank is dat deze geen stoffen bekleding heeft, handig voor astma patienten en mensen met een stof allergie.

Levering

Deze hoekbank wordt in afzonderlijke elementen afgeleverd, die enkel aan elkaar geschoven hoeven te worden. Het bezorgen is gratis en je hebt zelfs 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen!

Conclusie

Wacht daarom niet langer, laat je verleiden door de schoonheid en het comfort van de Solliden Catie hoekbank. Een prima bank voor iedereen, in elke ruimte. Ga met een gerust hart tot aanschaf!