Riviera Maison Central Park: Mooie Taupe Sofa voor 3

Mijn keuze voor klasse: Rivièra Maison Central Park taupe 3-zitsbank, een tijdloos, comfortabel designstuk. Gratis bezorgd!
Auteur

Daan Dekker

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Rivièra maison central park sofa 3 zitsbank taupe 92000000649182100

Geef je interieur (of horecagelegenheid) een nieuwe dimensie, haal het avontuur in huis met de 3-zitsbank van het merk Rivièra Maison. Echt alsof deze zo uit New York komt. Dat geldt natuurlijk inderdaad voor het model, dat zo bijzonder is dat het een echte blikvanger wordt en het centrale punt van je woonkamer of elke andere ruimte waar deze komt te staan.

Prijzen

Model

Het speciale aan deze bank is uiteraard het model, het patroon met de knopen in de rug- en zijleuningen. Maar ook het leer en de kleur taupe maken deze bank uitzonderlijk en bijzonder aantrekkelijk.

De structuur van de bank is vrij luchtig, omdat de rug- en zijleuningen niet heel hoog zijn en de bank op 4 korte houten poten staat. Het houten onderstel is duidelijk zichtbaar. Het design is vrij eenvoudig en de lijnen zijn strak. De bank is vrij informeel, maar niet te, het model is bijzonder evenwichtig. Het feit dat er een afneembaar zitkussen is, net zo breed als de bank uiteraard, zorgt ook voor een open constructie. De bank is mede geschikt voor een niet al te ruime (woon)kamer, of als extra bank in een grote ruimte. Uiteraard past deze bank ook prima in een horecagelegenheid.

Het patroon met de knopen doet denken aan de Chesterfield, toch is de anders, deze lopen niet over de leuningen heen. De heeft een modernere snit dan de Chesterfield.

Stijl en combineren

De is een tijdloos model, dat past in een landelijke of romantische stijl. De vormgeving wordt gekenmerkt door de strakke lijnen. De kleur taupe laat zich uitstekend combineren met andere kleuren. Een interieur met lichte of juist donkere kleurn, deze past er altijd in. Ook met een felle of juist zachte kleur, taupe kan met alles matchen. In ieder geval haal je met deze bank een echte eyecatcher in huis. Dankzij de bijzondere achterkant, gecapittoneerd, kan deze bank overal staan, ook in de vrije ruimte. De bank is echter alleen geschikt voor gebruik door volwassenen, niet door kinderen.

Rivièra Maison

Rivièra maison central park sofa 3 zitsbank taupe 9200000064918210_32

Bij dit meubelmerk draait het om kwaliteit, creativiteit en originaliteit, maar tevens ook genieten. Elke woninginrichting moet niet alleen goed en mooi zijn, maar het aspect van genieten, dat is de schep die Rivièra Maison er bovenop doet. Laat je inspireren door de mogelijkheden en zeker door de .

Comfort

De , een bank waarop 3 personen kunnen plaatsnemen, is behalve mooi en origineel ook nog eens comfortabel. Er is een zitkussen, die over de gehele breedte van de bank loopt, dus geen hinderlijke open ruimtes ertussen. Het kussen is gevuld met het beste van het beste, namelijk ‘koudschuim’. Dit speciale schuim is veerkrachtig en zorgt voor een stevig zitcomfort. Het schuim beweegt mee met de persoon die erop zit. Door de celstructuur, die onregelmatig is, wordt de lucht in het kussen verdeeld, in plaats van eruit geblazen. De veerkracht blijft behouden, ook na jaren van intensief gebruik.

Afmetingen

Rivièra maison central park sofa 3 zitsbank taupe 9200000064918210_43

De is een compacte bank, biedt toch genoeg ruimte voor 3 personen. Hoe dat kan, lees je in de maten. De breedte van deze bank is 206 cm, de hoogte 78 cm en de totale diepte is 88 cm. De werkelijke zitdiepte is ruim met 60 cm, de zithoogte is 47 cm, iets hoger dan de gemiddelde bank.

Stabiliteit

De korte, massieve houten poten ondersteunen het houten onderstel dat onder de gehele bank doorloopt, het is duidelijk te zien. De bank is hierdoor goed in vorm, stevig en stabiel. Ook met het evenwicht zit het helemaal goed, zelfs al zit je aan een kant!

Leer

Rivièra maison central park sofa 3 zitsbank taupe 9200000064918210_21

Het leder heeft de natuurlijke en robuuste uitstraling, waardoor het karakter een rauw randje heeft, maar absoluut niet te. Dit leer is er precies tussenin, niet te klassiek maar ook niet te ruig. De natuur is er zeker in terug te zien.

Het leder is gemakkelijk te onderhouden met een vochtige doek. Het leer is afgewerkt, dit zie je aan de lichte glans die het heeft. Laat je verder goed informeren over de kwaliteit, duurzaamheid en de eventueel te gebruiken middelen.

Functies

Lekker zitten is geen enkel probleem op de . Dankzij de goede ondersteuning van de rug en de armen, de ruime zitdiepte, kun je heerlijk loungen. Als je de bank voor jezelf hebt kun je je benen zijdelings strekken. Voor een aantal mensen zal het mogelijk zijn om zich helemaal uit te strekken op deze bank, iedereen die tussen de armleuningen past.

Aanschaf

Rivièra maison central park sofa 3 zitsbank taupe 9200000064918210_32

Wellicht ben je  nu helemaal overtuigd van deze bank, dat dit het beste is voor je woon- of zitkamer of je horeca gelegenheid. De bezorging is gratis, ruilen of retourneren eveneens, dat kan binnen 14 dagen.

De garantieperiode op de is 3 jaar. Mocht er iets mankeren, dan wordt de bank opgehaald en weer teruggebracht. Zo ben je verzekerd van jarenlang zitplezier. Geniet daarom snel in alle opzichten van deze prachtige, unieke en ook comfortabele bank, de .