i-Sofa Dito: Comfortabele Leren Hoekbank

Mijn ervaring: de i-Sofa Dito hoekbank, een combinatie van luxe leer en comfort. Perfect voor thuis of kantoor. Gratis thuislevering & 3 jaar garantie!
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

I sofa dito hoekbank leer cognac 92000000741038920

De i-Sofa Dito is een mooie van hoekbank met leer in de cognac kleur. Een hoekbank, met kussens, geeft een warme sfeer aan elke ruimte. Een hoekbank toont geborgenheid, niet in de laatste plaats vanwege het comfort. De hoekbank zorgt voor een betere sociale cohesie, echt waar! Als je met z’n tweeen bent is naast elkaar of tegenover elkaar leuk, maar in de hoekvorm is het nog veel fijner. Krijg je bezoekers, dan zit je niet zo strak tegenover elkaar, integendeel. De bank in elke willekeurige ruimte is heel belangrijk, feitelijk het middelpunt, het eerste waar mensen naar kijken als ze binnenkomen. De bank moet per definitie een oase zijn van comfort en rust. De hoekbank is daarom een uitstekende keuze, zekder de i-Sofa-Dito hoekbank.

Zit je er alleen op, kun je lekker je benen strekken en toch gewoon naar de televisie kijken zonder dat je je hoofd hoeft te draaien.

Prijzen

Uitvoering

Aan de I-Sofa-Dito kun je zien dat een alle goede eigenschappen in een bank verenigd kunnen zijn. Hoge kwaliteit leur, praktisch, mooi, eigentijds en comfortabel, meer is niet nodig! De warme bruine cognac kleur zorgt al voor een opleving van elke woonkamer waar deze is geplaatst, of in elke professionele ruimte, want dit is uiteraard ook een mogelijkheid. Voor een wachtkamer, een horeca gelegenheid of een praktijkruimte van een psycholoog, psychiater of een andere vorm van hulpverlening. Twee op een hoekbank, elk aan een kant geeft een ontspannen situatie, waarbij iedereen zich gemakkelijker voelt.

De i-Sofa-Dito hoekbank is voorzien van comfortabele kussens, die niet te hard zijn, maar wel stevig! Echt lekker zitten op hele zachte ‘doorzak’ kussens is uiteindelijk niet comfortabel. Daarom, stevig met het juiste schuim gevuld, dat is de kracht van deze unieke hoekbank. Iedereen kan er met een gerust hart plaatsnemen en relaxen, alleen of met anderen, de bank is groot genoeg!

Hoogte en breedte van de bank

I sofa dito hoekbank leer cognac 9200000074103892_22

Dit is belangrijk om te weten uiteraard, omdat het in jouw specifieke ruimte moet passen. Of je doet het omgekeerd, zeker bij een nieuw huis, je maakt van deze bank de basis voor je interieur, de rest moet er maar bijpassen!

Even op een rijtje: de totale hoogte is 85 cm, wat neerkomt op de gemiddelde hoogte van een bank. Zo is de bank niet te hoog of te laag. Het ene stuk is bijna 2,90 m. en het andere 2,2 m. De totale diepte van de bank is 85 cm. De zitdiepte is gelukkig ruim, namelijk 59 cm en de zithoogte heeft ook een goede maat, namelijk 43 cm. In totaal heeft deze bank maar liefst 5 zitplaatsen, drie aan de lange kant, 2 aan de korte kant. Of deze korte kant naar links of rechts moet, mag je zelf bepalen, beide opties zijn beschikbaar.

Het onderstel is net als bij de RRR van hout, stevig hout in een sterke constructie. De korte en brede poten onder de bank zijn tevens gefabriceerd van hout. Door de constructie van de poten heeft de hoekbank een uitermate stevige basis, die bijdraagt aan het comfort.

Kwaliteit leer

Het leer levert niet in de laatste plaats een bijdrage aan het esthetische aspect, het comfort, het gebruiksgemak en niet te vergeten, de levensduur! Deze is aanzienlijk langer dan die van een stoffen bank. Daarom lichten wij toe hoe deze unieke leersoort is samengesteld. Dit is namelijk een uitermate moderne combinatie, 60% echt leder en 40% microvezel. De microvezel zorgt ervoor dat vuil en vloeistoffen niet door kunnen dringen in het leer, bovendien is de kans op schade zoals krassen veel minder groot dankzij de microvezel.

Logeren

I sofa dito hoekbank leer cognac 9200000074103892_33

Op deze bank kunnen zelfs twee personen tegelijk slapen! De rugkussens kunnen verwijderd worden waardoor er een prima ligruimte ontstaat, van bijna 90 cm. De lengte van beide zijden is ruim voldoende voor iedereen. De zitkussens zijn comfortabel en stevig genoeg om op te liggen. Op de i-Sofa Dito zal je dan ook heerlijk de nacht kunnen doorbrengen. Je ligt comfortabel op het leer.

Behandeling

Feitelijk is de microvezel laag voldoende om de bank te beschermen, dus behandeling met olie, vet of wax is uit den boze. Een vochtige doek is genoeg. Zeker omdat de kans op vuil of schade niet groot is, hoeft er ook geen onderhoud te worden gedaan. Geniet daarom zorgeloos van deze mooie en comfortabele bank.

Ten slotte

I sofa dito hoekbank leer cognac 9200000074103892_44

Als er een bank voor allerlei mensen, gebruiksdoelen en ruimtes, dan is deze bank het wel alsmede de RRR. Leer dat lekker zit en er goed uitziet en zowel voor jongeren als ouderen, voor kleine kinderen en zelfs met huisdieren kan deze bank de basis worden voor de leefruimte. De bank wordt na bestelling binnen 8 dagen thuisbezorgd. Ruilen of retourneren binnen 14 dagen is mogelijk, het afhalen is gratis. Deze bank gaat in alle opzichten lang mee, niet in de laatste plaats omdat deze tijdloos is.

Wat tevens uniek is, is dat je maar liefst 3 jaar garantie hebt. Mocht het nodig zijn, komt de leverancier bij je thuis om eventuele schade te herstellen of om te zien wat er niet goed is aan de constructie en dit tevens te verhelpen. Wij wensen alvast veel plezier en genot van deze aankoop.