Bank Luke: Landelijke 3 zits bank van Goossens

Mijn ‘Luke’ van Goossens mixt stijlen voor elk interieur. Luxe leer, comfortabele kussens en duurzaam design voor ultiem zitgenot. Bestel nu!
Auteur

Bram Kuipers

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Bank luke 3 zits 92000000228722530

De Luke Bank van Goossens heeft van alles wat, landelijk, klassiek en modern. Daarom is het zelden dat deze niet zal matchen met welk interieur dan ook, integendeel. Een waardevolle aanvulling. Een bankstel moet immers behalve comfortabel en relaxed over komen ook nog eens mooi zijn en in het geheel passen, qua uiterlijk en voor wat betreft de grootte, breedte en hoogte. De kans is groot dat bank Luke is wat je zoekt! Zelfs al weet je nog niet (precies) dat je een bank zoekt en welke bank je zoekt. Luke is het antwoord op je vraag voordat je deze gesteld hebt!

Prijzen

Kwaliteit leer

Leder is altijd mooi, altijd passend vanwege het natuurlijke karakter. De kleur bruin (in dit geval ‘mustangbruin’) is warm en neutraal te gelijk, gemakkelijk te combineren. Bovendien is het altijd duurzaam, dat is ook een prima idee voor een bank, zodat je niet na enige tijd alweer op zoek moet gaan. Een bank moet overzichtelijk zijn, compact maar tevens ruim, zodat de uitstraling comfortabel is.

Het leder is wat de bank Luke een uitstraling van klasse, stijl en allure geeft. Niet alleen de kleur, ook het soort is belangrijk. Deze ledersoort lijkt/is suède, het heeft een ruige afwerking en daarom een robuust karakter. Gelukkig is dit leder wat wel mooi is maar ook kwetsbaar, afgewerkt met een vlekbeschermer. Zo kun je er zorgeloos gebruik van maken!

Deze afwerking maakt de bank onderhoudsvriendelijk, met behulp van een stofzuiger met het juiste mondstuk en een vochtige doek blijft de bank jarenlang mooi, schoon en fris. Een hygiënische bank, wie wil dat nu niet? Met bank Luke heb je alles in een.

Opzet

Bank luke 3 zits 9200000022872253_12

De opzet van de bank is vrij open, zodat deze niet sterk naar voren komt of domineert. De ruimte onderin is niet heel groot, maar de vloer is zichtbaar. De beide armleuningen lopen uit op de dragers van de bank, de onderkant van deze twee diepe poten is van hout. Alweer een natuurlijk materiaal dat sprekend lijkt op het materiaal van de RRR.

Kussens

De afneembare zit- en rugkussens zorgen voor een comfortabel en ook mooi gezicht, maar tevens voor een comfortabele zithouding. Lekker ontspannen zitten is belangrijk, maar zonder de juiste ondersteuning kan dit voor nek-, rug- en andere klachten zorgen. De arm- en rugleuningen zijn tevens op perfecte hoogte en dragen daarom bij aan het comfort. Voor wie op zoek is naar extra stijl en comfort, kan de i-Sofa Harley 4-zitsbank met zijn ruime afmetingen en hoogwaardige leder een uitstekende keuze zijn.

Een goede bank behoort een goede veerkracht te hebben in het zit- en ruggedeelte. Goossens wonen & slapen maakt alleen gebruik van het beste van het beste, dat is juist onze kracht!

Vulling

Bank luke 3 zits 9200000022872253_23

Het type vulling is Luxafoam vulling. Dit klinkt luxe en dat is het ook! Luxafoam is eigenlijk koudschuim, de beste vorm van polyether. De onregelmatige celstructuur zorgt ervoor dat de veerkracht goed is, het gewicht wordt verdeeld, er sprake is van ventilatie en van vochtafvoer net als bij de RRR. Om het comfort compleet te maken, zou je kunnen kiezen voor een bank zoals de Beliani Rotunde, waarbij deze hoogwaardige vulling wordt gecombineerd met een stijlvol ontwerp.

Veren en zitcomfort

De nosagveren maken het jarenlange zitcomfort compleet. Deze zijn niet zomaar veren waar op den duur de slijtage een rol speelt, die meer induiken en slapper worden, maar heel anders. Deze veren zijn ongeveer 3,5 mm dik en bovenal electrisch gehard, waardoor ze hun veerkracht vele malen langer behouden dan welke andere soorten veren ook. Nog een reden om deze bank te kiezen!

Afmetingen

Bank luke 3 zits 9200000022872253_34

De grootte van deze bank is als volgt: de breedte is 218 cm, de hoogte 80 cm en de totale diepte is 95 cm. De werkelijke zitdiepte is 51 cm. De zithoogte is 46 cm, niet te hoog en niet te laag.

Het houten onderstel en de houten poten zorgen voor een stabiele bank die ten alle tijde blijft staan, wie en wat er ook op zit of eraan hangt. De bank Luke is een en al kracht.

Slapen

Slapen kan eventueel ook. Als je de rugkussens verwijdert heb je een ligbreedte van bijna 90 cm, dat is prima voor een persoon! De bank is tevens lang genoeg voor iedereen en heeft uiteraard maar een scheiding van de kussens, in het midden. Er zijn zelfs artikelen verkrijgbaar die hierbij behulpzaam zijn. Slapen op deze bank is dus een uitstekende optie.

Om het compleet te maken: Bank Luke is ook in 2,5  en 2-zits verkrijgbaar en zelfs als fauteuil. Ga daarom voor de gehele set, bespaar geld en je bent vele jaren van schoonheid, hygiëne en comfort en  verzekerd.

Levertijd, garantie en bestellen

Bank luke 3 zits 9200000022872253_45

De levertijd van de bank Luke is 4-6 weken. De garantie geldt 2 jaar en voor de constructie maar liefst 10 jaar!

Daarom, wacht niet langer en ga voor de meest perfecte bank, Luke, die alles heeft wat nodig is en zelfs meer dan dat.