Rodeo Bank Army BePureHome: Mooie kleine bank van leer

Rodeo Bank Army BePureHome: Mooie kleine bank van leer

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-22

De Rodeo Bank Army van BePurehome met 2.5 zitplaatsen is is een prachtige bank van leer en absoluut de bank voor de kleinere ruimte, zoals een kleine woonkamer, slaap- of zolderkamer, of als een extra bank in de grote woonkamer. Deze bank lijkt heel subtiel, geeft een ruimtelijk effect omdat deze niet massief is aan de onderkant. De losse poten zorgen voor een luchtig effect, een open constructie. Ook voor de horeca, wacht- of praktijkruimte een prima bank, die sfeer brengt.

De bank heeft vanwege de samenstelling van het leer (gaan we later nog op in), een robuuste en stoere uitstraling die lijkt op de RRR. Dit maakt de naam ' Rodeo Bank Army' dan ook waar. De donkergroene kleur, inderdaad Army, brengt een warme sfeer in elke ruimte. Juist omdat het donkergroen is en niet geheel egaal, met lichtere en donkere stukken, is het combineren met andere kleuren niet moeilijk.

Door de dunne poten onder de bank, lijkt het bijna alsof het zweeft en als je erop zit voelt het ook zo! Bovendien heeft deze bank zowel van het klassieke als het moderne het beste, niet hypermodern, maar ook niet superklassiek en juist daarom zon eigentijdse en tijdloze bank. met van alles het beste. Een echte plaats om te relaxen temidden van het drukke alledaagse leven.

Soms zijn dingen mooi en niet functioneel, of andersom. Deze bank echter bewijst dat het allebei tegelijk kan. Het zitcomfort is zo groot, omdat de zitkussens met het beste schuim gevuld zijn, Dit geldt ook voor de rugkussens, niet hard, wel stevig, zodat je bij het zitten aan alle kanten ondersteund wordt, zonder door te zakken. Zo kun je pas echt relaxen! Een lage bank met zachte kussens is funest voor je zithouding en voor je rug.

De grootte van de bank

Nogmaals, deze is overzichtelijk. De bank is niet breder dan 190 cm, de diepte niet meer dan 86 cm en de totale hooge van de bank meet 85 cm. De zithoogte is net als bij de meeste gemiddelde bank 45 cm hoog, dus niet lager of hoger dan een grotere bank en de zitdiepte is 60 cm, deze is ook niet minder. Daarom is deze bank net zo comfortabel als elke grotere bank. De hoogte van de armleuningen is 70 cm, precies goed om ook je armen te ondersteunen.

De bank heeft officieel 2,5 zitplaatsen, maar er kunnen gemakkelijk drie volwassen mensen plaats nemen vergelijkbaar met de RRR.

Sterk frame

Vier houten zwarte poten zijn voldoende om deze bank de stabiliteit te bieden die het nodig heeft. De bank weegt nog geen 50 kg, dus twee personen kunnen deze bank prima optillen en plaatsen op de plek waarvoor deze is aangeschaft. Het materiaal van het onderstel is eveneens leer, net als uiteraard de bank!

Kwaliteit leer

Deze specifieke combinatie is van hoge kwaliteit. Dit omdat het echte leer is van recycle leer, ofwel van leerresten van verschillende stukken leer. Dit geeft een echte stoere en authentieke uitstraling. Deze leerlaag beslaat 70% van het geheel. De andere 30% is de afdekking van het leer, namelijk met polyester ofwel kunstleer. Het polyester zorgt ervoor dat alle oneffenheden van het samengestelde echte leer verdwijnen en het oppervlak glad wordt. Zo beschermt het polyester het echte leer en is het vrijwel niet doordringbaar voor vloeistoffen en vuil.

De slaapfunctie van de bank

Iedereen die korter is dan 1.85 m. kan prima de nacht door brengen en zich uitstrekken op de fijne zitkussens. Als de rugkussens verwijderd zijn, is de bank breed genoeg om een nachtje op te slapen, maar niet voor altijd. Nu en dan kan er prima op geslapen worden!

Schoon houden

Dit is werkelijk heel gemakkelijk, geen stof dat blijft hangen, geen vuil of vloeistof dat intrekt. Omdat het leer is afgedekt met de polyester laag, hoeft het niet met speciale producten voor leren banken te worden afgewerkt, integendeel. Met een vochtige doek (absoluut niet teveel water!) al dan niet in combinatie met neutrale zeep, of bijv. groene zeep, wordt alles wat niet goed is van de ban k verwijderd. Vlekken kunnen met een vochtige doek in combinatie met neutrale zeep door goed boenen worden verwijderd. Niet te hard boenen uiteraard!

Montage

Daar is bij deze bank geen sprake van.

Daarom is deze bank echt voor iedereen geschikt, ook voor ouderen, ook voor een gezin met jonge kinderen, iedereen kan genieten van het comfort, het gemak en de eenvoud. Wij bewijzen dat kwaliteit betaalbaar is, want deze bank kost nog minder dan 1000,- en elke klant krijgt een ruime garantie. Als wij de bank bij je hebben afgeleverd heb je nog 14 dagen bedenktijd.

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
88
Bekijk op Bol.com
Afmetingen bxhxd277x85 cm
Zitdiepte60 cm
Zithoogte45 cm
Hoogte armleuning68 cm
MateriaalLeer en stof
Materiaal onderstelMetaal
Materiaal vullingKoudschuim en polyether
ZitcomfortStevig