i-Sofa Bjorn: Prachtige 4-zits zitsbank in foggia lederen bruin

i-Sofa Bjorn: Prachtige 4-zits zitsbank in foggia lederen bruin

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-19

Deze prachtige moderne bank, de i-Sofa Bjorn bank van leer met 4 zitplaatsen, en met een klassiek tintje, is de perfectie ten top! De bank oogt slank en als een tweezitsbank maar het feitelijk een ruime en zeer comfortabele 4-zitsbank. Een aanwinst voor elke woonkamer of welke andere ruimte dan ook, zoals de serre. Een bank met een compact uiterlijk die toch alle ruimte heeft om heerlijk te ontspannen of in een actieve houding deel te nemen aan het gesprek, een film te kijken of een boek te lezen.

De bank is meestal het visitekaartje van de ruimte en beter dan deze is vrijwel onmogelijk. Het natuurlijke karakter van het leer, dat niet alleen voelbaar maar vooral ook zichtbaar is, de echte structuur en de robuuste uitstraling. Een mooie bank op dunne poten, die uitnodigend is om heerlijk plaats te nemen. De bank is ruim, maar niet dominerend omdat deze geen massieve onderkant heeft. Comfortabel is deze bank er niet minder om, integendeel. Er zijn genoeg moderne banken en fateuils die weliswaar hip ogen, maar totaal geen zitcomfort hebben. met de Bjorn 4-zitsbank is dit heel anders. Een modern design, toch klassiek genoeg om huiselijkheid te geven is niet alleen mooi maar ook bijzonder comfortabel. De achterkant is prachtig afgewerkt, daarom hoeft juist deze bank niet beslist tegen een muur te staan, kan deze ook gewoon in de vrije ruimte staan.

De zit- en rugkussens zijn gevuld met koudschuim. Koudschuim is feitelijk het neusje van de zalm, het is afgeleid van polyether schuim, het is de beste vorm ervan. Doordat koudschuim een open structuur heeft, onregelmatig is en veerkrachtig, zorgt het ervoor dat het gewicht goed verdeeld wordt over het oppervlak, ook de rugkussens en bovendien ventileert koudschuim ook nog.

Zowel de rug- als zitkussens liggen los op de bank, zodat het voor extra comfort zorgt. Bovendien is het gemakkelijk met reinigen, even de kussens eraf, stofzuigen en de kussens kunnen er weer op. De armleuningen hebben geen kussens, hetgeen ervoor zorgt dat het zitoppervlak groter is. De kussens van de bank zijn dik genoeg voor comfort en dun genoeg om daadwerkelijk zitoppervlak over te laten. Deze combinatie is juist zo perfect.

Maten

De totale breedte van de bank is: 247 cm, de totale diepte is 96 cm en de hoogte is 82 cm, iets hoger dan de gemiddelde bank. Inderdaad, vier ruime zitplaatsen heeft deze bank. Zo zit je niet gauw verlegen om het aantal zitplaatsen in je woonkamer. De zitdiepte is ook comfortabel, 55 cm terwijl de zithoogte 45 cm is, net als de gemiddelde bank. Een ruime bank om op te zitten, je voeten erop te leggen of er op te liggen en zelfs slapen is mogelijk.

Stabiliteit

De bank is uitermate stabiel. Het onderstel is van metaal, net als de vier dunne metalen zwarte poten die voldoende zijn om de gehele bank te dragen. Doordat de metalen poten aan beide weerszijden onder de bank doorlopen en enigszins diagonaal, is de bank volkomen veilig, stabiel en kan iedereen onbezorgd neerploffen. Er is geen gevaar voor klappen, omvallen of doorzakken.

Kwaliteit leer

Het leer is 100% echt Foggia leer bruin, waterdicht, gemakkelijk schoon te houden en een echt kenmerkende structuur die typerend is voor leer. Een bijkomstigheid van deze bank is dat de naden op de biezen open staan, dit zorgt voor een extra hip effect. De bank is net zo hip als de RRR.

De kleur bruin is diep en warm en gemakkelijk te combineren met vele andere kleuren, daarom staat deze in menig interieur goed.

Slaapmogelijkheid

Het is op deze bank prima mogelijk om een nachtje te slapen. Eenvoudig de rugkussens weghalen en dan kun je gaan liggen en ontspannen. Er zijn geen vier verschillende zitplaatsen, alleen in het midden is er een gestikte naad, dit verhoogt het ligcomfort. Het ligoppervlak is dan breed genoeg en de lengte is altijd genoeg, omdat de zitruimte bijna 2 meter is.

Onderhoud

Het onderhoud is eenvoudig, het leer is zodanig behandeld dat er geen vocht of vuil kan doordringen. Wie toch wil reinigen heeft aan een vochtige doek voldoende. Op deze bank heb je drie jaar garantie. Mocht er sprake zijn van een beschadiging, dan komen wij deze op het juiste adres repareren en kun je weer genieten van deze prachtige, unieke, comfortabele en bijzondere bank.

Deze bank is zelfs zo bijzonder, dat hij voor jouw speciaal wordt gemaakt! Sterker nog, als je besteld hebt, gaan wij aan de slag en wordt deze binnen 8 werkdagen folkelnieuw bij je thuisbezorgd. Het maken en de bezorging is gratis.

Levering

De bank wordt als een geheel geleverd, dus geen gedoe met in elkaar zetten, schroeven etc.

Indien de bank toch niet is zoals je had gehoopt, is het geen probleem, deze wordt gratis weer opgehaald en het geld geretourneerd. Maar het waarschijnlijker dat je werkelijk in alle opzichten verkocht bent met deze bank. Het Foggia leer is zo speciaal, daar wil je nooit meer vanaf. Gun jezelf, je woonkamer, je gezin en gasten het beste, alles komt samen in deze bank!

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
91
Bekijk op Bol.com
Afmetingen bxhxd247x82x247 cm
Zitdiepte55 cm
Zithoogte45 cm
MateriaalLeer
Materiaal onderstelMetaal
ZitcomfortNormaal
Aantal zitplekken4
KleurBruin