Solliden Catie: Prachtige hoekbank

Solliden Catie: Prachtige hoekbank

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-19

  Deze bank straalt behalve klasse en allure ook nog eens luxe uit! Woorden schieten tekort om alle goede eigenschappen van deze prachtige Solliden Catie hoekbank te omschrijven. In zwart leer, hetgeen ervoor zorgt dat het altijd netjes en mooi is, en tevens matcht met elke andere kleur van het interieur.

  De Solliden Catie hoekbank is een hoekbank met een chaise longue, aan de linker- of rechterkant, de klant mag kiezen voor wat wenselijk is. Solliden is een meubelmerk van Scandinavische oorsprong, deze staat voor prachtige meubelseries. De aantrekkelijke charme van het mooie Scandinavië vind je in elk meubelstuk terug, net als de degelijkheid en de kwaliteit. Met de Catie hoekbank haal je alles in huis wat nodig is om voor comfortabele zitplaatsen te zorgen.

  Het bankstel is het centrale punt van het dagelijkse leven. Een plek om te ontspannen, maar ook om je partner en andere gezinsleden te ontmoeten. De plek die mensen samenbrengt en tegelijkertijd in alle opzichten ondersteuning geeft.

  Het design van deze bank is in alle opzichten prachtig, de onderverdeling van de zitplaatsen zorgt voor overzicht. De bank oogt redelijk modern, maar kan ook in een landelijk of klassiek interieur, eventueel ook romantisch. Feitelijk is  deze hoekbank zelfs tijdloos, wat de mogelijkheden vergroot. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat het altijd overal mee matcht.

  Vanwege de fijne belijning past de bank in princcipe in een wat strakker interieur, maar nogmaals, dat kan flexibel zijn, deze hoekbank is namelijk flexibel. Een van de beste charmes van de Solliden Catie zijn de poten. Deze tillen de bank iets van de grond, zodat het effect wat ruimtelijker is en bovendien de stabiliteit groter.

  Het zitcomfort van de Solliden Catie hoekbank is uitermate groot. Dit komt niet alleen door het soepele leer, een comfortabele zithoogte en -diepte, maar vooral ook door de vulling met koudschuim en veren! Koudschuim is namelijk een vorm van polyether, een materiaal waarmee veel bankkussens en matrassen worden gevuld, Koudschuim is de kwalitatief beste vorm van polyther, heeft een uitmuntende veerkracht die ervoor zorgt dat het kussen weer terugveert bij het opstaan.

  Omdat het materiaal zo sterk is hoef je niet bang te zijn voor verzwakking, koudschuim zorgt ervoor dat het lange tijd mee zal gaan en er geen ontsierende en oncomfortabele doorzitplekken ontstaan. Het onderstel en het onderscheid tussen de zitplaatsen zorgen voor nog meer comfort, blijvend comfort zelfs, dat is de Solliden Catie hoekbank, ook dankzij de nosag veren. Wie op deze hoekbank zit, wil nooit meer iets anders!

  De Solliden Catie hoekbank telt maar liefst vijf zitplaatsen, die inderdaad afzonderlijk zijn.  De gehele zitbank telt 293 cm in het breedste stuk, de chaise longue is 204 cm, de diepte is in totaal 86 cm en de hoogte 94 cm.

  Dan de andere maten, deze zijn tevens van groot belang. De zithoogte is 45 cm, voor een goede ondersteuning, de zitdiepte is 57 cm, dit is ook uitermate comfortabel.

  Met deze hoekbank heb je een absoluut sterke en stabiele bank. Het frame, onderstel en de zeer korte poten zijn van metaal, het behoeft daarom geen verdere uitleg dat de bank superstabiel en tevens sterk  is. De korte poten zijn op juiste wijze verdeeld onder de bank, met extra poten onder de hoek. Iedereen kan lekker neerploffen zonder gevaar. Daarom is deze bank tevens geschikt voor een gezin met jonge kinderen.

  De bank is van 100% natuurlijk leer dat zodanig is behandeld dat het sterk is, maar dat de autenthieke structuur van leer tevens zichtbaar is en blijft. Puur natuur, dat is deze hoekbank!

  Liggen kan op deze bank, daar is deze breed genoeg voor en tevens diep genoeg, alhoewel deze niet bijzonder diep is. Het koudschuim en de veren zorgen voor comfort, maar de onderverdeelde zitplaatsen kunnen het echter minder comfortabel maken, tenzij er een dun matrasje of dikke deken overheen wordt gelegd. Maar liggen kan in ieder geval, zeker voor de kinderen, altijd handig bij ziekte en andere narigheden. Volwassenen kunnen heerlijk hun benen strekken over de chaise longue, of over de breedte van de bank.

  Het onderhoud van dit type leer, dat behandeld is, is eenvoudig. Slechts een vochtige doek is voldoende om de bank mooi en schoon te houden. Sterker nog, vuil, vocht en vlekken kunnen niet doordringen in het leer. Daarom blijft deze bank gegarandeerd jaren mooi! Het voordeel van deze bank is dat deze geen stoffen bekleding heeft, handig voor astma patienten en mensen met een stof allergie.

  Deze hoekbank wordt in afzonderlijke elementen afgeleverd, die enkel aan elkaar geschoven hoeven te worden. Het bezorgen is gratis en je hebt zelfs 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen!

  Wacht daarom niet langer, laat je verleiden door de schoonheid en het comfort van de Solliden Catie hoekbank. Een prima bank voor iedereen, in elke ruimte. Ga met een gerust hart tot aanschaf!

  Foto's

  Deel dit:

  Beoordeling en specificaties

  Design:
  ★★★★★
  Stabiliteit:
  ★★★★★
  Kwaliteit hout:
  ★★★★★
  Ruimte:
  ★★★★
  Materiaal:
  ★★★★★
  Levering thuis:
  Onderhoud
  ★★★★
  Online kopen:
  84
  Bekijk op Bol.com
  Afmetingen bxhxd293x94x86 cm
  Zijde van de hoekRechts
  MateriaalLeer
  KleurZwart
  DoelgroepAlle
  Gewicht100 kg
  Ean8438477655232