Lambada: Bijzondere 2-zits bank van colorado leer

Mijn Lambada 2-zits bank combineert stoer Colorado leer met topcomfort en een modern, open design. Perfecte match voor elk interieur!
Auteur

Sophie van den Berg

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

2 zits bank lambada | leer colorado cognac 03 | 1.88 mtr breed 92000000850860690

“Kom hier en neem plaats”, dat zou deze Lambada bank kunnen zeggen als hij kon praten! Een uitnodigende leren bank die iets van het wilde westen in zich heeft en tegelijkertijd toch ‘getemd’ is. Een prachtige bank met een mooie open structuur, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook het comfort kun je feitelijk al zien. Dat is wat de 2-zits bank Lambada met Colorado cognac leer heeft, schoonheid en comfort. De bekleding met Colorado cognac leer zorgt ervoor dat de bank een bijzonder unieke uitstraling heeft.

Prijzen

Uitstraling van bank

De kleur zal zelden vloeken met een andere kleur, helemaal nooit eigenlijk. Feitelijk is het nog meer dan cognac, de bank heeft feitelijk een gouden kleur. Zelfs de achterkant is mooi om te zien, daarom kan de bank met een gerust hart op een vrije plek geplaatst worden. Dit geldt tevens voor de zijkanten.

De dunne poten zorgen voor een open structuur zodat de bank niet zo zwaar en dominerend naar voren komt. De stevige dikke kussens geven een comfortabel gevoel, zelfs als je er al naar kijkt! De brede armleuningen dragen hier eveneens aan bij.

Hoe dan ook, de 2-zits bank Lambada is een strakke bank met een modern design. Een echte blikvanger en dat is belangrijk, de bank is meestal het visitekaartje van de ruimte waarin deze is geplaatst. Veelzijdig en flexibel, dat is de Lambada.

Een bank kiezen is niet een van de gemakkelijkste dingen. Ten eerste moet deze fysiek passen, ten tweede uiteraard in het interieur. Bovendien moet deze ook nog bij de zitwensen passen. Met deze bank wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Deze springt in het oog en zit heerlijk. Net als de RRR is dit een bank om bij te komen van het leven van alledag, gezellig samen of alleen.

Zitcomfort

2 zits bank lambada | leer colorado cognac 03 | 1.88 mtr breed 9200000085086069_22

Het zitcomfort is normaal, officieel heet het zo. Maar in principe is het juist een bijzonder goed zitcomfort om de volgende redenen. De voornaamste reden is dat de kussens gevuld zijn met koudschuim. Koudschuim is de allerbeste kwaliteit polyether en heeft een grote veerkracht. Ook bij intensief gebruik zullen er geen doorzitplekken te zien zijn die de bank lelijk maken en vooral ook oncomfortabel. Behalve het koudschuim is het bankstel ook uitgerust met bonellvering. Door de combinatie met het koudschuim is jarenlang zitcomfort gegarandeerd! De rugleuning steekt boven de armleuningen uit, dit verhoogt het zitcomfort. Bovendien zijn de rugkussens ook zo gevormd dat deze als het ware ‘aflopen’. Het onderste gedeelte steunt de onderrug en het bovenste gedeelte is meer achteruit, goed voor de bovenrug. Je kunt het bijna ergonomisch noemen!

Maten

De officiële buitenmaat van de Lambada is 218 cm, de zitbreedte is precies 188 cm, de zithoogte 45 cm wat uitermate comfortabel is en de zitdiepte is 60 cm, de hoogte van de armleuning is 64 cm en de totale hoogte van de bank is 76 cm.

Poten

2 zits bank lambada | leer colorado cognac 03 | 1.88 mtr breed 9200000085086069_33

De bank heeft bijzondere poten die voor een open structuur zorgen net zoals bij de RRR. De poten zijn van zwart metaal en op moderne wijze gevormd. Aan de weerszijden is er een poot, een enkele dus, beiden met een voet die onder de diepte doorloopt. Dit zorgt behalve voor een luchtig gezicht ook voor veel stabiliteit. Bovendien is het onderstel van uitermate sterk hout, een ijzersterke constructie. De bank behoudt de vorm dankzij de sterke constructie. Plof maar gewoon neer, de bank kan er net als de RRR wel tegen!

Kwaliteit van leder

Het stoere Colorado leer met en robuuste uitstraling brengt niet alleen een sfeer van het wilde westen in huis maar zorgt ook voor kwaliteit. Deze ledersoort is bijzonder sterk en bestand tegen van alles en nog wat. Het leer is prachtig over de bank vervaardigd, mede vanwege de mooie naden die ook robuust zijn. De stiknaden maken de bank compleet, zorgt voor de belijning. Je kunt zelfs gratis een stukje leder aanvragen om te ontdekken hoe het eruit ziet en hoe het voelt. De echte structuur van het leer is zichtbaar, terwijl het toch glad is.

Liggen en slapen op de bank

2 zits bank lambada | leer colorado cognac 03 | 1.88 mtr breed 9200000085086069_44

Dankzij de ruime zitdiepte en de breedte van de bank zal liggen geen enkel probleem zijn voor de gemiddelde mens. Een nachtje slapen kan eventueel ook, maar de rugkussens zijn niet afneembaar, waardoor het ligoppervlak niet breder kan worden dan 60 cm. Toch, voor een nachtje moet het kunnen. Maar comfortabel liggen is geen probleem, net als onderuit zitten of met je benen onder je gevouwen. De vulling van de kussens zorgen dat het gewicht wordt verdeeld.

Het leder heeft weinig onderhoud nodig en is ook niet heel kwetsbaar, hoewel voorzichtigheid altijd geboden is. Een vochtige doek is in principe voldoende, geen behandelingen met allerlei middelen die schade aan kunnen brengen. Leder is ver boven stof te verkiezen, gaat veel langer mee, is hygiënischer en veel beter voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt of Cara.

Levering en garantie

De Lambada 2-zitsbank wordt net als de RRR als geheel geleverd, dus hoef je niet aan de slag met schroeven en andere montage materialen. De bank kan uiteraard ook niet uit elkaar worden gehaald.

De garantie is 2 jaar en je hebt 14 dagen om te ruilen of te retourneren. Maar de kans is niet groot dat je nog op je besluit terugkomt, in tegendeel! Alvast veel plezier gewenst met deze mooie, originele en comfortabele bank Lambada!