Design bank Morceau: prachtig ontworpen luxe leren bank van Goossens

Mijn keuze is design bank Morceau van Goossens: luxe comfort, duurzaam buffelleer en flexibel als slaapbank. Gratis bezorging!
Auteur

Anna Jacobs

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Goossens wonen & slapen bank morceau 92000000820158040

De leren design bank Morceau van Goossens ademt stijl, comfort, luxe en huiselijkheid, alles wat feitelijk nodig is voor een bankstel en zelfs meer dan dat. Wie ernaar kijkt, wie erop zit of wie erop ligt, is helemaal overtuigd dat dit het allerbeste bankstel is. Sterker nog, het is een bankstel waarvoor woorden tekort schieten. De bank is een belangrijk punt in de woonkamer, zowel voor bewoners als voor het bezoek. Een plaats om uit te rusten, voeten op de bank, maar ook een plaats voor ontmoeting. Op deze bank kan het allemaal. Goossens wonen & slapen staat voor topkwaliteit, voor de juiste prijs en de beste service.

Prijzen

Comfortabel leer

Wij zullen nooit vergeten hoe belangrijk het is om een fijne, mooie en vooral comfortabele leren bank te hebben. Maar ook een die het interieur beter maakt en het in feite compleet maakt. Ook is het belangrijk dat het matcht met de rest van het meubilair. Vanwege het neutrale karakter van de bank, zoals de neutrale kleur bruin en het natuurlijke leer, is het zelden dat deze niet in een ruimte past, in alle opzichten. Toch is de bank tegelijkertijd opvallend genoeg om echt bijzonder te zijn. Het beste van allebei, dat is gecombineerd in de design bank Morceau.

Een mooie hoekbank van leer, dat is de bank Morceau, uniek vanwege de hoek die uitloopt in een chaise longue en vanwege nog iets: namelijk de kapnaden. Doordat de bank zo is afgewerkt, heeft het een landelijke uitstraling en past de bank in menig interieur. Tevens kan je heerlijk slapen op de bank. De bank is dus tegelijkertijd een perfecte slaapbank.

Zitcomfort

Het zitcomfort is extra comfortabel vanwege de bijzondere vulling van de bankkussens. De kussens zijn gevuld met fiberfill, een synthetisch vulmiddel en dan nog eens afgedekt met veren en vervolgens is dit allemaal ondersteund door de nosagvering. Comfortabeler is bijna niet mogelijk. Zowel zitvlak als rug worden hierdoor perfect ondersteund en het gewicht wordt netjes verdeeld. Dat is pas ontspannen! Dus op het zitgedeelte in de zithouding, of op de chaise longue met je voeten omhoog en je wilt nooit meer zonder de Morceau.

Afmetingen

Goossens wonen & slapen bank morceau 9200000082015804_12

Wat het zitcomfort nog vergroot is de zithoogte, 49 cm, dit is veel beter dan zo’n ‘onderuitzitbank’ en de zitdiepte is nota bene 60 cm! In totaal met de bank (de hoek om) 321 cm, de hoogte is 92 cm, de hoek om met de longchair is 293 cm. De rugleuning, zo blijkt uit de totale hoogte, is bijzonder hoog! Bij veel banken reikt deze niet eens tot 80 cm. De hoogte van de armleuning is 62 cm. Echt bijzonder comfortabel!

Ontwerp

De bank is voorzien van korte houten poten die de stabiliteit garanderen. Juist vanwege de poten is er een beetje ruimte over tussen bank en vloer. In totaal 8 poten, ook vanwege de ondersteuning van de hoek. Zo kan iedereen zorgeloos plaatsnemen, de bank is uitermate stabiel. Voor wie de voorkeur geeft aan een bank met een vergelijkbare stabiliteit en een luxe uitstraling, kan de HomingXL Bank Tulp: 3-zits bank van colorado leer een uitstekende optie zijn.

Kwaliteit leer

Goossens wonen & slapen bank morceau 9200000082015804_23

Het leer is behalve de vulling feitelijk het meest bijzondere van deze design bank. Het leer is namelijk buffaloleer (jawel, het wilde westen) dat zachtjes is opgeschuurd. Hierdoor krijgt het leer een echte mooie natuurlijke suède look. En het meest bijzondere is dat deze leren bekleden met de jaren mooier wordt! Daarom kan er absoluut echt geleefd worden op deze bank.

Hout, veren en leer, een perfecte combinatie om een perfect bankstel te creëren.

Slaapbank functie

De bank is aan beide zijden lang genoeg om erop te liggen. De rugkussens kunnen verwijderd worden waardoor het liggedeelte breder wordt. Vanwege de perfecte vulling van de kussens is het uitermate geschikt om een nachtje op door te brengen. De bank is dus tegelijkertijd ook een mooie slaapbank. Voor wie geïnteresseerd is in een bank die overdag als comfortabele zitplaats en ’s nachts als bed kan dienen, is de Goossens N-joy Caspara, een strakke woonbank en slaapbank in één, een uitstekende keuze.

Onderhoud

Goossens wonen & slapen bank morceau 9200000082015804_44

Het buffalo leder moet op de juiste wijze worden onderhouden. Daarom informeren wij u graag. Het buffaloleer is geweldig mooi, bijzonder en sterk, maar heeft wel bepaalde kwetsbare eigenschappen. Het fijngeschuurde nerfleer verdient de beste zorg. Het is gevoelig voor vuil, vocht, vet en transpiratie.

Kies dus voor een middel waarmee het leder behandeld en dus beschermd wordt. Het wordt dan onmogelijk voor vlekken te verschijnen. Als er toch een vlek is, is er een speciale spons om deze te verwijderen. Twee keer per jaar moet er met de spuitbus worden gesprayd en bovendien is het goed om minimaal om de week de bank te stofzuigen. Zo blijft deze mooi en fris. De rugkussens kunnen afzonderlijk worden gestofzuigd, wat voor nog meer hygiene zorgt.

Bezorging

De bank wordt gratis thuisbezorgd, in twee delen waarbij het heel eenvoudig is om deze aan elkaar te schuiven. Je mag zelf kiezen of de longchair aan de rechter- of linkerkant zit. De service van Goossens is altijd goed, al meer dan 60 jaar. Er is een goede garantieperiode en wij leveren de nodige informatie als het gaat om de aanschaf en het onderhoud.

Conclusie

Goossens wonen & slapen bank morceau 9200000082015804_85

Je kunt snel gaan genieten van een prachtige design leren bank, met mooi leer dat heerlijk soepel is en eenvoudig in onderhoud met een ruime garantie. Over retourneren of ruilen doen we niet moeilijk, dat is net als de bezorging, gratis!