vidaXL Aviator: Klein bankje van echt leer

Mijn VidaXL Aviator bankje: comfortabel, stijlvol echt leer & veelzijdig voor elke ruimte. Perfecte match voor industrieel design! Gratis bezorgd.
Auteur

Eva Willems

Publicatiedatum

14 maart 2023

Inleiding

Vidaxl bankje echt leer bruin 120 x 30 50 cm 92000000735603670

Heb je altijd al gedroomd van een handige toevoeging aan je interieur, in welke ruimte dan ook? Een bankje dat mooi is om te zien, een goede uitstraling heeft en ook comfortabel is? Dan is het Aviator bankje van echt leer iets voor jou. Een klein bankje, dat op een positieve manier een grote plaats in kan nemen!

Prijzen

Functies

Maar ook voor hen die er (nog) niet van dromen, kan dit zomaar interessant zijn, heel interessant zelfs! Het bankje heeft zoveel voordelen en functies, veel meer dan je zou verwachten van een relatief kleine bank zonder rug- en armleuningen. Lees dit daarom goed en bekijk het bankje uiteraard goed, dit kan je helpen bij het besluit!

VidaXL, het woord zegt het al, staat voor groots leven. Voor elke ruimte of zelfs tuin een grootste inrichting, die volop variatie heeft, van uitstekende kwaliteit is en bovendien betaalbaar voor iedereen. Het assortiment is zo ruim in alle opzichten, dat er voor elke smaak en behoefte iets te vinden is. Dit bankje kan er zomaar een voorbeeld zijn.

Het echte leder waarmee de bank is afgewerkt en het onderstel van aluminium zorgen ervoor dat deze bank uitstekend in een industrieel of modern interieur past. Het design is inderdaad industrieel. Echter, het Aviator bankje kan vrijwel in elke neutrale ruimte. In de gang of hal, in de keuken, in een slaapkamer met een algemene kleur, zoals wit, grijs of zwart.

Design

Een industrieel maar tegelijkertijd een neutraal design. Dit versterkt de eenvoud van de bank. Het Aviator bankje neemt niet veel ruimte in, niet letterlijk en ook niet figuurlijk.

Zelfs een bankje zonder arm- en rugleuningen kan uitermate comfortabel zijn. Het zachte leer, de degelijke vulling, het sterke aluminium en de juiste afmetingen zit je heerlijk! Als het zitvlak goed ondersteund is, is het effect voelbaar over het gehele lichaam, van top tot teen, zoals dit ook voor het juiste schoeisel goed is voor de sta houding. Echter, het bankje kan natuurlijk ook voor de benen/voeten worden gebruikt.

Het Aviator bankje is 160 cm breed, heel ruim dus en er zal voldoende ruimte zijn voor minstens drie, maar ook voor vier personen. De zithoogte is 45 cm, precies het gemiddelde van de meeste banken. De diepte van het bankje 32 cm.

Het aluminium zorgt ervoor dat de bank stevig en sterk, maar tevens licht, zodat de bank gemakkelijk verplaatsbaar is. Dit zorgt voor zit- en tilgemak.

Dankzij het sterke onderstel kan werkelijk iedereen plaatsnemen, de b ank kan niet omklappen, ook niet als je alleen aan het uiteinde hebt. Met vier personen maximaal, dit kan het bankje Aviator allemaal aan. Zelfs op de bank staan is geen enkel probleem.

De bekleding van het bankje is misschien wel het allergrootste pluspunt van het bankje. Het is namelijk bekleed met geitenleer, een bijzondere ledersoort, stevig, soepel en uiteraard bijzonder mooi! Het geitenleer is zacht, sterk en duurzaam. Een bijzondere ledersoort die dit bankje opvallend maakt, in de positieve zin.

Het Aviator bankje echt leer is een bankje dat overal goed voor is. In de gang, om schoenen onder te plaatsen en erop te zitten als je ze aantrekt. Het bankje Aviator kan ook aangeschoven worden bij een eet- of keukentafel, gelijk twee of drie zitplaatsen erbij! Voor wie op zoek is naar een grotere zitoplossing die esthetisch mooi aansluit, is de BePureHome Rodeo ARMY: handige eetbank een stijlvolle en praktische aanvulling.

In de slaapkamer aan het voeteneinde van het bed, zodat je altijd iets hebt om stabiel op te zitten, bijvoorbeeld tijdens het aankleden of gewoon om even ergens op te zitten.

In de woonkamer heb je aan dit bankje een uitstekende mogelijkheid om deze bij te schuiven als er veel visitie komt, het bankje dichtbij de open haard of de televisie plaatsen en niet te vergeten, deze te gebruiken als voetenbank! Je voeten kunnen erop als deze horizontaal wordt geplaatst, maar je kunt het bankje ook verticaal plaatsen natuurlijk en je benen erover leggen.

Het onderhoud is gemakkelijk,  met een vochtige doek kom je al een heel eind. Het leder kan niet op andere wijze behandeld worden, dan beschadigt het namelijk.

Uiteraard heeft het bankje Aviator geen slaapfunctie. Maar nogmaals, wel als voetenbank. Voor kinderen is deze bank ook niet geschikt, dus ook niet voor de kinderkamer.

Het bankje wordt niet opgebouwd aangeleverd, maar in elkaar zetten is geen enkel probleem, je hebt er niet of nauwelijks werk aan.

De termijn voor de fabrieksgarantie is 2 jaar, ruim voldoende. Voor het ruilen of retourneren heb je 14 dagen de tijd, dit is net als de bezorging, gratis.

Ontdek dat je van een kleine bank een groot plezier kunt hebben! Zeker omdat deze zo mooi en uniek is. Een extra bankje komt vaker van pas dan je nu al zou vermoeden en het zit ook beter dan je zou verwachten. Laat je daarom verleiden door het bankje Aviator!