Nevada Leren Bank: Mooie bank in yacht espresso Kleur

Mijn keuze: Nevada Leren Bank in yacht espresso - topcomfort & stijlvol, past in elk interieur. Stabiel & onderhoudsvriendelijk. Gratis bezorgd!
Auteur

Levi Meijer

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Hsm collection nevada bank yacht espresso metaal/yacht leder 92000000780733970

Stoer, strak, netjes en aangenaam, dit zijn de eigenschappen van het Nevada bankstel, afkomstig uit de HSM Collection. Een vleugje van het klassieke en veel van het moderne zijn gecombineerd in deze perfecte eettafel bank. Een bankstel aan de langste kant van de tafel, uiteraard een rechthoekige, Een mooie variant op de traditionele stoelen. Aan een kant een bank, bijvoorbeeld aan de kan van de muur, maar aan beide kanten kan natuurlijk ook, dan koop je er twee en heb je zes zitplaatsen aan tafel! Het meest bijzonder aan deze bank is wellicht het onderstel. Een metalen onderstel, loopt onder de hele bank door en geeft de bank veerkracht.

De bank is een strak model, met verticale naden die ervoor zorgen dat de vulling op zijn plaats blijft, een mooi en geavanceerd uitziet. De bank heeft van beide het beste, het is functioneel voor de eettafel, ziet er mooi uit, is een vermenging van klassiek en modern. Zeker als het aantal eters aan je tafel wisselt, of je gewoon altijd veel zitplaatsen wilt hebben, is de bank een aanbeveler. Deze geeft stijl aan de (woon)keuken, woon- of eetkamer, de gehele ruimte wordt opgefleurd!

Prijzen

Comfortabel

Als je geregeld alleen aan de eettafel zit en werkt of je hobby doet, is de Nevada bank meer dan comfortabel en functioneel tegelijkertijd. Je kunt er uren op zitten, heen en weer schuiven etc. De bank is ook handig als er veel eters zijn, geen gedoe met stoelen bijschuiven, iedereen kan zo gaan zitten. Als het om kinderen gaat kunnen er zelfs wel vier zitten. De kinderen kunnen er uiteraard ook zorgeloos gebruik van maken, niet alleen tijdens het eten, maar ook kleuren, knippen en plakken, als ze tenminste groot genoeg zijn om op de bank te zitten. De RRR is ook voor kinderen geschikt.

Passend bij interieur

Hsm collection nevada bank yacht espresso metaal/yacht leder 9200000078073397_12

Een keurige bank met een moderne snit, dat is de Nevada bank. Vanwege de kleur en het model past deze in vrijwel elk interieur, zeker omdat deze in diverse kleuren verkrijgbaar is. De kleur waarin deze is afgebeeld is Yacht Espresso, ofwel heel donkerbruin, bijna zwart. Andere mogelijke kleuren zijn lever of cognac bruin - zie ook de RRR.

Kwaliteit zittingen

De combinatie van de goede kwaliteit zitting en het onderstel, zorgt voor een uitermate comfortabele houding in de Nevada Bank. De meeste eetkamerstoelen hebben zachte zittingen, maar een houten rugleuning. Het voordeel van dit bankstel is dat de rug eveneens zacht is. Zo wordt tafelen echt heel comfortabel en relaxed. Vaak zitten mensen niet langer aan tafel dan nodig is, maar met deze bank kan het weleens heel anders worden. De kussens zijn niet zo dik als bij een gewone bank, want een eetbank moet functioneel zijn, niet weg- of onderuitzakken. Maar het vulmateriaal, polyester zorgt ervoor dat het prima comfortabel is. Krijg je veel visite, dan is de bank ook prima bij te schuiven voor het zitgedeelte in de woonkamer.

Afmetingen

Hsm collection nevada bank yacht espresso metaal/yacht leder 92000000780733971

De bank heeft een functionele breedte, precies 145 cm, zodat er inderdaad sprake is van drie zitplaatsen. De zithoogte is 50 cm, de diepte eveneens 50 en de hoogte 85 cm. Precies goed om zowel functioneel als comfortabel te zijn. Er zijn geen armleuningen, dit zou bijzonder onhandig zijn voor het aan tafel schuiven, het neemt een deel van de bank in dus zorgt het voor minder zitruimte. Daarom, de bank is goed zoals deze is.

Stabiliteit

Vanwege het metalen onderstel is deze bank niet alleen comfortabel maar ook uitermate stabiel. Geen gedoe met loszittende poten, maar een onderstel met een c-vorm, zorgt voor veerkracht en stabiliteit. Het schuiven is dankzij dit onderstel veel gemakkelijker dan met poten en ook veel beter voor de vloer.

Soort leer

Hsm collection nevada bank yacht espresso metaal/yacht leder 9200000078073397_12

Behalve de kleur mag u ook de leersoort zelf kiezen! Een gladde soort met een zijdeachtige glans kan uiteraard, maar dan heeft de bank ook een andere uitstraling. Rundleer is sterk en heeft een wat meer robuuste uitstraling. Wel moet deze leersoort goed behandeld worden om beschermd te worden tegen vuil, vocht en stof. Een alternatief is natuurlijk kunstleer, gemakkelijk in onderhoud en staat bovendien mooi. Wij denken graag met elke klant afzonderlijk mee, met jouw specifieke wensen, met jouw interieur en ook met de gezinssituatie.

Slapen

Slapen op deze bank, daar is geen sprake van, hoogstens even uitstrekken. De bank is er te kort en te smal voor. Tenzij je twee van deze banken hebt en tegen elkaar zet voor iemand die nog niet zolang is. Ook kun je een poef erbij kopen voor de voeten. Of als je twee banken hebt aan beide kanten van de tafel, leg je je voeten onder de tafel door op de andere bank!

Onderhoud

Hsm collection nevada bank yacht espresso metaal/yacht leder 92000000780733971

De wijze van onderhoud is afhankelijk van welke leersoort je kiest en op welke wijze deze behandeld is. Gaat het om een polyester toplaag, dan is olie en vet uit den boze, deze brengen alleen maar schade aan. Rundleer daarentegen heeft dit juist nodig, om gemakkelijk te reinigen en te beschermen. Voor alle soorten geldt, indien je met water kunt reinigen, doe het dan met weinig water, alleen met vochtige doeken.

Levering

De bank wordt aangeleverd als een stuk. De eenvoud van deze bank is de kracht. Zo wordt de keuken, eet- of woonkamer niet zo ‘vol’ en is de bank een prima meubelstuk waar je plaatsneemt voor de maaltijd. De eenvoud van het onderstel, een beugel met een steunpilaar in het midden is van alles niet teveel en niet te weinig. Dit geldt tevens voor de prijs en bovendien is de bezorging gratis. Juist omdat je zelf voor de leersoort en de kleur kunt kiezen past de Nevada Bank daadwerkelijk overal. Een prachtige leren bank is het.