Beliani Oslo: Mooie hoekbank van beige leer

Mijn ervaring: Beliani Oslo hoekbank combineert stijl & comfort in beige leer. Luxe zitten & relaxen met gratis bezorging. Lees mijn volledige review!
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 oktober 2023

Inleiding

Beliani oslo hoekbank leer beige 92000000565610100

Dit is een bijzondere bank, die meteen opvalt voor iedereen die het ziet. Een prachtige hoekbank, die warmte, allure en comfort uitstraalt en een zeer uitnodigende werking. Als er een bank sfeer brengt in elke ruimte waarin deze geplaatst wordt, is het wel de Beliani Oslo hoekbank. Het prachtige leer, de mooie beige kleur, de bijzondere vorm die wel een combinatie lijkt van diverse stijlen, van alles het beste! Daarom past deze bank ook in menig interieur. Modern en klassiek tegelijk, van alles het beste. De bekleding is inderdaad van leer, maar toch lijkt deze van mooie, gladde stof te zijn. Een heel bijzondere leersoort, cremekleurig en zeer glad. De Beliani Oslo hoekbank doet deze namen eer aan! Er is iets zuideuropees en tegelijkertijd iets Scandinavisch terug te vinden in deze hoekbank.

Prijzen

Groot oppervlak

Net als de RRR is dit een mooie bank met een groot oppervlak, toch heeft deze juist vanwege de dunne metalen pootjes een zeer slank en elegant voorkomen. Wie deze bank ziet, is gelijk in alle opzichten verkocht. Om van  het zitten nog maar te spreken!

De hoge rugkussens worden verbonden met behulp van kleinere kussens, zodat het geheel er gevarieerd uitziet, niet saai of harkerig. De zitkussens liggen over het onderstel, hetgeen goed overkomt en bovendien lekker zit. Huiselijkheid, klasse en stijl, alles in deze prachtige hoekbank.

Naast het uiterlijk gaat een bank uiteraard over het comfort. Dat is bij deze bank net als het uiterlijk, helemaal top. De rugkussens om de plaatsen aan te duiden en tegenaan te leunen, hiertussen zijn open ruimtes, deze worden opgevuld door losse vierkanten kussens. Wie wil kan ze uiteraard opzij duwen of er gewoon (even) afhalen. Of naast je neerleggen, als armsteun, zo flexibel is deze bank. De hoek aan de rechterkant loopt uit in een chaise longue, waar je zorgeloos je benen over kunt leggen.

Kussens

De losse kussens zijn bijzonder zacht, voor extra comfort. De gewone kussens zijn uitermate stevig, geen kans op doorzitplekken en niet te vergeten, het gewicht wordt uitstekend verdeeld. Ook blijft de veerkracht voor jaren behouden. Zowel op de chaise longue als op het zitgedeelte kun je liggen, maar op de chaise longue is het extra comfortabel. De kussens zijn gevuld met veren, het behoeft daarom geen verdere uitleg dat dit wel heel erg prima zal zitten! Veren is de beste, de meest luxeuze en meest stijlvolle vulling.

Bovendien wordt er nog een ‘hocker’ bijgeleverd, een gedeelte van de bank zonder leuningen, op dezelfde poten, dat aangeschoven kan worden als voetensteun, gebruikt kan worden als bijzettafel of gewoon als extra zitplaats. Comfort ten top, daarvoor zorgt de Beliani Oslo hoekbank. Voor wie op zoek is naar een stijlvolle manier om dit comfort verder uit te breiden, is de Songmics Hocker een uitstekende keuze die een aanvulling kan bieden op de Oslo hoekbank.

Het zitgedeelte is 170 cm breed, de chaise longue of wel longchair is 151 cm diep. De totale zitdiepte van de gehele bank is maar liefst 67 cm, de breedte van de long chair is 100 cm. De zitdiepte van deze bank, waarop vier zitplaatsen zijn, is uitermate groot. De hoogte van de bank is 64 cm. De zithoogte is 45 cm, wat neerkomt op het gemiddelde van een zitbank. De totale hoekbank is 270 cm, ongeveer even groot als de RRR.

Het onderstel van de bank is van een hout, een sterke en degelijke constructie. De poten zijn van metaal, ze zijn relatief dun en met chroom afgewerkt. Deze bank kan veel gewicht dragen en de vorm zal zo blijven, vanwege de kracht van het onderstel en van de kussens.

De bekleding van de bank is met hoogwaardig polyester. De bekleding is een combinatie van leer en kunstleer. De kussens en de zitoppervlakten zijn van echt leer, de rest is van kunstleer, wel met een echte leather-look van hoge kwaliteit!

De naden zijn zorgvuldig aan elkaar gestikt, de afwisseling vna rug- en sierkussens erg comfortabel en de metalen pootjes zorgen voor een moderne en strakke uitstraling.

Liggen kan uitstekend op deze bank, zeker op het chaise longue gedeelte, maar slapen kan eventueel ook, voor wie niet te lang is voor het zitgedeelte. Als de sierkussens worden verwijderd is het liggedeelte weliswaar niet heel breed, maar zeker ook niet te smal ten op zichte van andere banken. Als je de hocker erbij schuift, kun je ook diagonaal gaan liggen. De hocker eraan vast geeft een heel groot stuk bank, ook leuk voor de kinderen!

Omdat de bank op de juiste wijze is gecombineerd, is onderhoud niet moeilijk. Je kunt het leer soepel houden met behulp van doorzichtig schoensmeer. Zo blijft het mooi en flexibel en wordt ook de zachte glans behouden. Stofzuigen is eveneens mogelijk, maar alleen met een speciaal daarvoor bestemde opzet! Een vochtige doek helpt voor de reiniging en als er echt sprake is van een vlek, wrijf deze zachtjes weg met behulp van gedestilleerd water. Maar nogmaals, gladjes!

De bank wordt in twee delen afgeleverd en laat zich gemakkelijk in elkaar schuiven. De bank en de longchair worden beiden afgeleverd, net als de hocker uiteraard en dit kan gemakkelijk aan elkaar worden geschoven en je kunt genieten van deze prachtige hoekbank! Behalve beige zijn zwart en bruin ook nog mogelijke kleuren.

Dit is een bank met een groot vermogen om velen comfortabel te laten zitten, liggen, relaxen met de voeten op de longchair of op de hocker, alleen, samen of zelfs met het hele gezin. De bezorging van de bank is gratis, de garantie 6 maanden. Mocht er iets aan de bank mankeren wordt deze opgehaald en weer thuisbezorgd. En als je van gedachten verandert, kan de bank gratis worden opgehaald en wordt de som gewoon weer terugbetaald. Je hebt 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen. Daarom, niets staat de aanschaf van de Beliani Oslo nog in de weg!