FYN Wise: Stijlvolle leren hoekbank met chaise longue rechts

Mijn ultieme relax spot: FYN Wise hoekbank met chaise longue rechts, strak design, comfortabel en ideaal voor elk interieur. Gratis bezorgd!
Auteur

Thijs Vermeulen

Publicatiedatum

20 augustus 2023

Inleiding

Fyn wise hoekbank u vorm met chaise longue links bonded leather zwart 92000000840551530

De FYN Wise is een stijlvolle hoekbank met de chaise longue aan de rechterkant. Het is een leren bank, zwart, glad met een zijdeachtige glans. Een bank die zowel comfort als allure uitstraalt en iedereen die deze bank ziet krijgt zin om plaats te nemen, om te zitten, of op de chaise longue met je benen gestrekt en je voeten omhoog.

De bank lijkt qua ontwerp op de RRR. Hij heeft een prachtig strak ontwerp dat zowel in een klassiek als modern interieur past. De bank is ruim en straalt daarom ook comfort uit, maar is zeker niet te groot of te massief, zelfs voor een hoekbank is deze nog heel compact. De bank staat op poten, een open structuur dus, hetgeen zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Een hoekbank, met een zitgedeelte voor drie personen en een chaise longue, die absoluut niet te lang is voor een gemiddelde woonkamer. Deze bank is voor onnoemelijk veel plaatsen geschikt, een praktijkruimte, de betere vakantiewoning of horeca gelegenheid.

De bank is zelfs zo ruim en stabiel dat je er met een gerust hart een blad op kan plaatsen met hapjes en drankjes, bijvoorbeeld op de chaise longue. Deze kan dan op verjaardagen e.d. functioneren als bijzettafel. En uiteraard kun je ook op je gemak je maaltijd nuttigen op de bank.

Prijzen

Stevigheid en zitcomfort

De leren bank ziet er strak en stevig uit en dit geldt zeker ook voor het zitcomfort. Lekker stevig, maar uiteraard niet te hard, zodat het op de lange duur onaangenaam wordt, integendeel. Door de beste vulling van de kussens wordt het gewicht verdeeld en blijft de bank vele jaren veerkrachtig. Niets is zo onaangenaam als doorzakplekken, omdat het niet comfortabel is en uiteraard niet mooi. Het leer op zichzelf is al erg comfortabel, de stevigheid van de kussens maken dit compleet. Dit geldt zeker voor de chaise longue!

Afmetingen

Fyn wise hoekbank u vorm met chaise longue links bonded leather zwart 9200000084055153_12

De zitkant van de FYN wise hoekbank is 286 cm, de diepte van de chaise longue precies 200 cm. De hoogte van de bank is 80 cm. De zithoogte en -diepte is helaas niet precies bekend, de zithoogte zal tussen de 40-50 cm zijn en de zitdiepte niet minder dan 50 cm en niet meer dan 60 cm. Maar deze maten zijn wel voldoende om te ontdekken of deze bank op de plaats past waar jij deze wil zetten. De hoogte van 80 cm geeft aan dat de rugleuning iets hoger is dan die van de gemiddelde bank, een relatief hoge rugleuning dus voor nog meer comfort. Deze bank heeft nog iets extra’s, de rugkussens kunnen namelijk ook worden omgekeerd voor nog meer handigheid en comfort.

Stabiliteit

De bank is net als de RRR uitermate stabiel vanwege het sterke onderstel en de kunststoffen poten. De bank wordt ondersteund door twee poten aan de beide uiteinden, ook voor beide kanten aan de andere kant, plus de hoek die de twee delen aan elkaar verbindt, wordt ook door twee poten gesteund, in totaal tien poten. Maar nogmaals, juist de poten geven de bank een open structuur en meer dan genoeg stabiliteit. Zitten, luieren of zelfs slapen zijn geen enkel probleem op deze bank. Wiebelen op de bank is onmogelijk, gelukkig ook voor de kinderen, waardoor deze bank uitermate veilig is en tevens geschikt voor alle doelgroepen. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een bank met een vergelijkbare mix van stijl, stevigheid en comfort, is de Beliani Rotunde: Hoekbank van stof en leer in beige een ideale keuze.

Leder kwaliteit

Fyn wise hoekbank u vorm met chaise longue links bonded leather zwart 9200000084055153_23

Dan het leer, een combinatie van de beste eigenschappen van echt leer en kunstleer. Het kunstleer zorgt voor de bescherming van het echte leer, de zijdeglans en bovendien voor gemakkelijk onderhoud, maar daar gaan we later nog op in. Vanwege het kunstleer kan vocht en vuil niet doorlekken naar het echte leer, is de bekleding niet gevoelig voor krassen, scheuren en andere beschadigingen. Echt een bank die bijzonder lang mooi blijft, ook bij intensief gebruik. Inderdaad kun je er met een goed gevoel gewoon een blad met hapjes en drankjes plaatsen, dit kan zonder zorgen!

Behalve voor ontspannen en onderuit zitten met de voeten omhoog op de chaise longue kan er ook prima gelegen en zelfs geslapen worden op de bank. Als de rugkussens verwijderd worden is er een dieper zitgedeelte en dus ook een breder gedeelte om te liggen. De beide kanten van de bank zijn lang genoeg, het zitgedeelte is uiteraard wel breder dan het chaise longue gedeelte.

Reiniging

De bank kan eenvoudig gereinigd worden met een vochtige doek. Meer is niet nodig, omdat vlekken e.d. niet aan de orde zijn, dankzij het kunstleer. Speciale behandeling met producten voor leer kunnen alleen schade aanrichten en zijn daarom absoluut overbodig.

Omdat de kussens er los op liggen is stofzuigen of reinigen onder en tussen de kussens geen enkel probleem, nog een voordeel van deze bank!

Levering

Fyn wise hoekbank u vorm met chaise longue links bonded leather zwart 92000000840551531

De bank wordt als een stuk aangeleverd, geen gedoe met schroeven of klikken. De kussens rangschikken zal geen enkel probleem zijn. Er lijken alleen voordelen aan deze bank te zijn!

Conclusie

De FYN Wise hoekbank is een ruime bank van leder, maar niet te groot met een keur aan toepassingen. Een actieve zithouding, relaxen met de voeten omhoog, lekker liggen en zelfs slapen, het kan allemaal op deze bank. Een film kijken met een bak chips naast je, een blad met drank op de bank tijdens een feestje, alles is mogelijk. De bank wordt gratis op het juiste adres bezorgd en als deze toch niet bevalt binnen veertien dagen weer gratis opgehaald. Maar de kans dat je terugkomt op deze aankoop is niet groot!