Kuka Iris Bank: Mooi donkergrijs leer

Mijn ideale Iris bank: Stijlvol donkergrijs leer, ongekend comfort en perfect voor elk interieur. Bestel nu en geniet van topkwaliteit!
Auteur

Daan Dekker

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

3 zits + 2 zits bank iris | leer donkergrijs | 198 cm en 165 cm breed 92000000812224440

Een bank neemt in alle opzichten een grote plaats in. In de woonkamer is deze meestal het grootste meubelstuk maar ook de toonzetter van het interieur. Een bankstel wordt intensief gebruikt, op alle tijden van de dag of nacht en de belangrijkste functie die deze heeft is ontspannen. Met de Iris 3-zits en 2-zitsbank weet je zeker dat je in alle opzichten de beste keuze hebt gedaan. Als je naar de bank kijkt, weet je al dat deze uitermate comfortabel zit en je op verantwoorde wijze kunt ontspannen, door de hoge rugleuningen, de massieve onderkant zodat je je benen kunt laten rusten en de rug- en zitkussens die er stevig uitzien.

Maar er is nog meer dan dat. Het donkergrijze leer, de zachte glans en de korte dikke zwarte poten zorgen voor een trendy geheel, een bankstel met stijl, dat is de Iris. Daarom past deze bank in velerlei opzichten in je interieur.

Prijzen

Matchen

De stijl van de bank kun je modern noemen, maar vanwege de opzet kan deze net zo goed klassiek zijn en zelfs industrieel. Het donkere grijs geeft de bank een aanzien van allure maar maakt tevens dat deze gemakkelijk kan matchen met de rest van het interieur, welke uit welke kleur(en) deze ook bestaat/bestaan. Met de bank Iris heb je in alle opzichten een blikvanger.

Het merk Kuka

3 zits + 2 zits bank iris | leer donkergrijs | 198 cm en 165 cm breed 9200000081222444_22

Een gevarieerd, eigentijds en trendy meubelmerk. Alle meubels voldoen ruimschoots aan de eigentijdse eisen en zijn van de beste designs. Bovendien worden uitsluitend materialen gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Met Kuka zit je letterlijk en figuurlijk goed.

Comfort

Dit is zonder twijfels de belangrijkste paragraaf. De bank is namelijk van top tot teen comfort, letterlijk en figuurlijk. Daarom kun je je ook van top tot teen bijzonder goed ontspannen! Beide banken, zowel de 2- als 3-zits hebben rugleuningen met een hoofdsteun. Een aparte ondersteuning voor de onder- en bovenrug en daar bovenop nog eens een steun voor het hoofd, in drie onderscheiden gedeelten dus, voor het optimale comfort. Beide banken hebben een scheiding in het midden tussen de zit- en rugkussens.

De kussens zijn gevuld met het vrijwel onverwoestbare koudschuim. Dit schuim zorgt voor een stevig zitcomfort, maar niet te hard, integendeel. Het koudschuim is van uitstekende kwaliteit en heeft een bijzondere veerkracht, mede door de onregelmatige celstructuur die ervoor zorgt dat de lucht goed verdeeld wordt. Deze kracht is blijvend, niet zoals bij polyether, dat langzaam maar zeker steeds zachter wordt. Koudschuim voert ook het vocht op de juiste wijze af, zo ben je verzekerd van jarenlang zitcomfort op de Iris. De vering bestaat uit Bonellvering, onder het koudschuim, voor extra veerkracht en comfort.

Het kunststuk van de bank Iris is de 3-zits, deze is per zitplaats af te stellen in de gewenste stand. De wijze van verstellen is electrisch. Zo kun je heerlijk achterover leunen met de juiste ondersteuning en je voeten omhoog doen. Dat is past echt ontspannen, in alle opzichten. Genieten van een film op televisie, gewoon dutten met je ogen dicht of luisteren naar muziek, dankzij de Iris is het allemaal mogelijk.

Afmetingen

3 zits + 2 zits bank iris | leer donkergrijs | 198 cm en 165 cm breed 9200000081222444_33

De twee banken, de ene 3-zits en de ander 2-zits, hebben dezelfde maten, maar de breedte is uiterarad het verschil. De Iris 3-zitsbank is 198 cm breed, de 2-zits is 165 cm. De hoogte van deze banken is 96 cm, inderdaad bijzonder riant. De totale diepte van de bank Iris is 90 cm en de zitdiepte die overblijft is 56 cm. De zithoogte is 46 cm, net als die van de gemiddelde bank.

Stabiliteit

De hoekpoten zorgen voor de stabiliteit en het evenwicht. Deze zijn vierkant en van massief hout gemaakt. Het onderstel van de bank Iris is van metaal, dit geldt ook voor de zitplaatsen van de 3-zits die in de relaxstand kunnen worden geplaatst.

Leer

3 zits + 2 zits bank iris | leer donkergrijs | 198 cm en 165 cm breed 9200000081222444_44

De banken zijn royaal bekleed met 100% leer. Wel is het leer zodanig afgewerkt en beschermd dat het veilig is en gemakkelijk te onderhouden, met een vochtige doek. De afwerking, met een soort lak, zorgt voor de tere glans en bescherming van het leer.

Slaapfunctie

Wie niet te lang is kan languit liggen op de 3-zits Iris. Als de rugleuningen naar achteren zijn versteld, is er ook een goede zitbreedte. Maar je kunt uiteraard prima luieren en dutten op de in de juiste houding verstelde zitplaats. Benen zijdelings strekken kan ook goed, op allebei de banken en zelfs rechtop kun je dankzij de goede rugleuning ook prima loungen. Daarom, echt een bank om bij te komen van het alledaagse leven, dat is de Iris.

Aanschaf

3 zits + 2 zits bank iris | leer donkergrijs | 198 cm en 165 cm breed 9200000081222444_55

Voor deze bank kun je met een gerust hart gaan. De bezorging is gratis. De elementen moeten weliswaar aan elkaar worden geklikt, maar dit kan allemaal zonder gereedschap. Wel is het aan te bevelen om dit met twee personen tegelijk te doen, vanwege het gewicht van de banken.

De Iris 3- en 2-zitsbank hebben 2 jaar garantie, wat meer dan genoeg is voor een mooie, comfortabele kwaliteitsbank die geschikt is voor het hele gezin.