Scandes Allingabro: Comfortabele witte longchair

Mijn favoriet: de Scandes Allingabro longchair! Wit, comfortabel, ergonomisch design. Perfecte aanvulling voor elk interieur. Gratis bezorgd!
Auteur

Emma de Vries

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Scandes allingabro longchair wit 92000000332833590

De Scandes Allingabro is een zeer comfortabele longchair. Een longchair, heb je er weleens aan gedacht? Als je er een zit, komt deze wellicht wat ongewoon over, maar aan de andere kant is deze ook mooi, bijzonder en vooral comfortabel. Vanwege de vorm ziet deze er bijzonder rank en slank uit, het voegt een extra waarde toe aan elk interieur, zo fijntjes is deze longchair.

Prijzen

Ergonomisch

De Scandes Allingabro is ergonomisch gevormd, ziet er aantrekkelijk uit en het voelt ook aantrekkelijk als je erop gaat zitten! Geen armleuningen, maar dat is bij deze stoel ook absoluut niet nodig, dit zul je ontdekken. Een fijne stoel die vrijwel in elk interieur past, niet in de laatste plaats vanwege de kleur, wit! het wit geeft een prachtige verfijning aan deze stoel en zorgt dat deze matcht met alle mogelijke andere kleuren. Het leer zorgt voor een zachte of wel zijdeglans. De metalen poten, die niet verticaal maar horizontaal zijn bevestigd geeft het klassieke uiterlijk een moderne en stijlvolle afwerking.

Ontwerp

Scandes allingabro longchair wit 9200000033283359_11

Het design van de Scandes Allingabro is bijzonder modern, maar op een klassieke basis. Daarom zal deze in diverse soorten interieurs niet misstaan! De stoel neemt ook fysiek niet veel ruimte in en daarom kan deze overal een plek vinden, in de ruime, maar ook in de kleinere woonkamer. De stoel kan uiteraard ook in de slaap- of studeerkamer, als een punt om te ontspannen tijdens het werken of voor het televisiekijken in de slaapkamer. De stoel zorgt voor een afwisseling in het dagelijks leven en is daarom goed voor lichaam en geest.

Zitcomfort

Deze longchair heeft alles om heerlijk ontspannen te zitten, of eigenlijk te liggen. Deze is nog comfortabeler dan de welbekende Chaise Longue, omdat deze zo bijzonder goed en ergonomisch gevormd is. Iedereen die zich uitstrekt over deze stoel zal zich bijna gewichtsloos voelen. De rugleuning is zo lang dat ook het hoofd wordt ondersteund, de benen worden over de boog gelegd, voor optimaal ontspannen. Voor wie ook overweegt om een comfortabele bank aan te schaffen, is de Scandes Allingabro: Zwarte comfortabele ligstoel (longchair) een uitstekende keuze.

De Scandes Allingabro heeft een basis, daarover is een lang kussen bevestigd van het hoofd- tot het voeteneinde die met behulp van stiknaden niet alleen een mooi uiterlijk krijgt, maar die er ook voor zorgen dat de vulling goed verdeeld is en tevens op zijn plaats blijft. De vulling met koudschuim zorgt ervoor dat het gewicht van hoofd tot en met de benen goed verdeeld wordt zonder dat je onderuit zakt. Onderuitzakken is namelijk weer schadelijk voor de rug. De leuning is niet te recht en niet te ver achterover maar perfect afgesteld voor een goede ondersteuning. Voor een compleet zitcomfort kan deze longchair uitstekend gecombineerd worden met de HomingXL Bank Tulp: 3-zits bank van colorado leer, die hetzelfde niveau van steun en stijl biedt.

Gewicht en afmetingen

De stoel weegt slechts 21 kg, waardoor deze zwaar genoeg is om stabiel te zijn, en licht genoeg om te verschuiven of zelfs te verplaatsen. De lengte ofwel diepte van de stoel (de zitdiepte) is 173,5 cm. Een prima stoel voor een volwassene, alleen de voeten zijn op de vloer, de rest van het lichaam geheel op de Longchair. De breedte is 61,5 cm en de hoogte 81,5 cm.

Poten en stabiliteit

Dankzij de horizontale poten die onder het zitgedeelte en aan het voeteneind bevestigd zijn, heeft de Longchair niet alleen comfort maar is deze ook uitermate stabiel. Er is absoluut geen gevaar voor om achterover te klappen. Niet opzij en ook niet achteruit, de stoel blijft staan, wie of wat er ook op zit. Het onderstel van eikenhout zorgt voor een uitermate stevig frame. Echter door de comfortabele en veerkrachtige kussens merk je hier niets van, je zult er niets van voelen, van het hout. Maar de kussens zijn er des te steviger door en tevens stabieler. Op de Scandes Allingabro, dankzij dit alles, zal er geen sprake zijn van enige doorzitplek.

Kwaliteit leer

De Scandes Allingabro is afgewerkt met een combinatie van leer, kunstleer en stof. Precies goed om sterk, onverwoestbaar en bijzonder mooi te zijn. Het wit zorgt voor de rest. De stiknaden voor een mooi patroon dat tevens niet doorbroken kan worden. Het kunstleer zorgt ervoor dat het echte leer soepel blijft en tevens beschermt.

Slapen

Een middagdutje gaat prima op de Longchair, maar deze is niet geschikt om een nachtje op te slapen. Wel om optimaal te ontspannen, met een boek, een film of muziek, of inderdaad, de ogen te sluiten.

Onderhoud

Waar denk je aan bij een witte Longchair, misschien aan besmettelijkheid van vuil en groezeligheid. Maar deze stoel is dankzij de perfecte afwerking ongevoelig voor vocht en vuil, het kan niet doordringen en het laat zich met een vochtige doek gemakkelijk verwijderen. Echt waar, de Longchair is over jaren nog net zo wit als bij aanschaf!

Levering

De Longchair hoeft niet in elkaar gezet te worden of uit elkaar gehaald, integendeel, deze wordt in een stuk geleverd. Alleen maar neerzetten en zelf gaan zitten en genieten van de perfecte ondersteuning.

Conclusie

De Scandes Allingabro is dankzij de combinatie van leer, kunstleer en eikenhout, een uitermate sterke en betrouwbare constructie die niet op zal geven. Deze wordt gratis bezorgd en indien deze toch niet bevalt, gewoon gratis weer opgehaald, maar de kans is zeer groot dat je nooit meer van deze longchair af wilt! Voor een perfect complementaire eetkamerervaring kun je de Bronx71® Industriële eetkamerbank Espen overwegen, die dezelfde robuuste uitstraling heeft.