i-Sofa Harpo: Grijze hoekbank

Mijn luxueuze i-Sofa Harpo hoekbank biedt stijl en ultiem comfort. Dé perfecte aanwinst voor elk interieur. Gratis bezorging & retour!
Auteur

Lotte Hoekstra

Publicatiedatum

10 januari 2023

Inleiding

I sofa harpo hoekbank grijs 92000000741038940

Zo’n hoekbank heb je nog nooit gezien. Alles klopt aan dit geheel, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. De Harpo is een bijzonder stijlvolle hoekbank die comfortabel oogt en het ook is.

Prijzen

Belang van een bank

Een bank is het centrum van de woonkamer of elk ander interieur waarin deze wordt geplaatst. Het bepaalt grotendeels de stijl van het interieur, maar is ook de beste plaats om te zitten. De bank is waar je onderuitgezakt een boek leest of naar de televisie kijkt, een plek voor ontmoeting met gezinsleden, partner of vrienden. Juist de bank is het rustpunt van het dagelijks leven, daarom moet deze in alle opzichten zo perfect mogelijk zijn. De Harpo nader deze perfectie, of is zelfs perfect!

De hoek, aan de linkerkant, loopt uit op een ruime chaise longue. Het leer in de donkergrijze kleur geeft het bankstel een stijl van klasse en allure. De korte, dikke houten poten zorgen ervoor dat de bank niet heel massief of log overkomt, geven een beetje extra charme. De hoekbank Harpo heeft maar liefst 5 zitplaatsen, daarom is deze echt een gezinsbank. De hoekvorm zorgt voor een huiselijke sfeer en omdat je op deze wijze prima kunt communiceren met anderen, is deze in alle opzichten ontspannen.

Stijl en combineren.

Zelden vind je een bank die met zoveel kleuren en stijlen gecombineerd kan worden. Dit komt vanwege het leer, de kleur, de poten, maar uiteraard ook het model. De stijl past in menig interieur, modern of klassiek, romantisch of industrieel, zelfs een interieur met een landelijke stijl is mogelijk. De materialen zijn immers natuurlijk, de uitvoering van de bank tijdloos. Voor wie interesse heeft in een tijdloos model dat zijn klasse en comfort in diverse interieurstijlen behoudt, is de Beliani Chesterfield klassieke 3-zits leren sofa in grijs een perfecte aanvulling.

Het donkergrijze leer is perfect, niet te donker zoals zwart, niet te licht zoals wit of beige, precies goed. Daarom kan deze met vrijwel alle tinten gecombineerd worden. Is je interieur vooral licht? Dan kan de Harpo er prima in, maar ook als je interieur juist donker is. Bovendien kun je de bank zelf ook opfleuren indien je wenst, met gekleurde kussens en/of dito plaid.

Comfort

I sofa harpo hoekbank grijs 9200000074103894_22

Dankzij de chaise longue, de relatief hoge rugleuning en de kussens die gevuld zijn met het beste materiaal, kun je heerlijk ontspannen, letterlijk van top tot teen! Als je eenmaal op deze bank zit, luiert of ligt, dan wil je nooit meer anders. De zit- en rugkussens zijn namelijk gevuld met het veerkrachtige koudschuim. Als een bank te zacht of te hard is, is het uiteindelijk niet comfortabel, vooral op lange termijn.

Vaak wordt polyether gebruikt, maar koudschuim heeft een veel langere levensduur. Polyether voelt eerst hard aan en wordt na gebruik steeds zachter. Bij koudschuim is de veerkracht goed en deze blijft ook goed. Dankzij de onregelmatige celstructuur wordt de lucht in de kussens goed verdeeld, net als het gewicht. De cellen zijn ook veerkrachtiger dan elk andere materiaal en nogmaals, het is duurzamer. De Harpo is ook comfortabel omdat het zitgedeelte voor elke plek een onafhankelijk zit- en rugkussen heeft.

Afmetingen

Deze ruime bank neemt plaats in, maar biedt tegelijkertijd ook veel ruimte. De breedte van zowel het zitgedeelte als de chaise longue is 225 cm. Het is leuk om een hoekbank te hebben met de beide zijden even breed. De hoogte is 80 cm en de totale diepte is ongeveer 90 cm. De werkelijke zitdiepte is ook riant, namelijk 62 cm, de zithoogte is 42 cm, iets lager dan de gemiddelde bank. Allemaal meer dan genoeg om heerlijk te kunnen zitten met wel 5 personen. Op de chaise longue kun je loungen, maar uiteraard ook helemaal liggen.

Stabiliteit

I sofa harpo hoekbank grijs 9200000074103894_33

Het massief houten onderstel en de massieve, korte en brede poten, eveneens van hout, maken de Harpo hoekbank tot een ijzersterke combinatie. Deze bank kan gemakkelijk het gewicht dragen van het aantal zitplaatsen en nog meer dan dat. De poten zorgen ervoor dat de bank in evenwicht blijft, in alle opzichten.

Het leer

Het leder, daarvoor is bij i-Sofa alle aandacht voor. Doordat het leer een combinatie van kunst- en echt leer is, heeft het van allebei het beste. Het leer is glad, heeft een zijdeglans dankzij de juiste afwerking. Bovendien is reinigen met een vochtige doek alles wat deze leersoort nodig heeft.

Slaapfunctie

I sofa harpo hoekbank grijs 9200000074103894_44

De Harpo is nog veelzijdiger dan je denkt. Slapen is namelijk een prima mogelijkheid, zeker op de chaise longue. Beide zijden zijn lang genoeg om op te liggen, maar de chaise longue heeft uiteraard geen zitplaatsonderscheidingen, dat maakt het liggen extra comfortabel. Knikker de rugkussens eraf voor een nachtje en je hebt een ligbreedte die vrijwel net zo ruim is als van een eenpersoonsbed.

Bezorging

Deze is gratis en eventueel het ruilen of retourneren binnen 14 dagen ook. De bank is gemonteerd, maar de elementen moeten wel aan elkaar worden geklikt, maar dit zal niet veel tijd of moeite kosten. Dan kun je plaats nemen op de Harpo en zorgeloos genieten van alles wat deze bank te bieden heeft. Gun je interieur het beste en voor jezelf de meest comfortabele zitplaats, ga voor de Harpo!