BePureHome Rodeo Leren Eetbank Zwart

Mijn BePureHome Rodeo leren eetbank: stijlvolle, unieke zitplek. Perfect comfort & praktisch voor elke eettafel. Sterk en makkelijk schoon!
Auteur

Sanne de Boer

Publicatiedatum

20 september 2023

Inleiding

Bepurehome rodeo eetbank zwart 830x1560x610 550x2970

Geen zit-, slaap, of hoekbank, maar een eetbank van leer , dat is de BePureHome Rodeo eetbank, gemaakt van zwart leer voor elke willekeurige vierkante of rechthoekige tafel. Een mooie, nette, moderne en praktische bank, die iedereen die binnenkomt in het oog springt, een echte eyecatcher.

Iedereen die deze bank voor het eerst ziet zal het opvallen; echt uniek, eigentijds en ook heel comfortabel. Eetkamerstoelen kunnen leuk, mooi, praktisch en comfortabel zijn. Maar een eetbank is weer eens iets anders en kan tevens heel praktisch zijn, toch gaan we eerst in op het esthetische aspect.

Prijzen

Uiterlijk

Het bijzondere van de BePureHome Rodeo eetbank is o.a. het strakke uiterlijk, modern en eigentijds terwijl het tevens een vertrouwde sfeer in huis brengt, of in elke andere ruimte waar deze wordt geplaatst. Omdat het leer uiteraard een natuurlijk karakter heeft kan het altijd met alles gecombineerd worden en neemt deze een bijzondere plaats in, in elk interieur. Over de kleur zwart hoeven we het eigenlijk niet eens te hebben, want deze past gegarandeerd overal bij.

Of het nu om de eet- of woonkamer gaat, een studeerkamer, een horecagelegenheid zoals een lunchroom, de eetbank is behalve mooi ook heel praktisch. Er kunnen meerdere mensen op een bank zitten, dit betekent dat de bank flexibel is. Ook kinderen vinden het erg leuk om met elkaar op zo’n eetbank te zitten.

Voor wie vaak of juist weinig eters krijgt, is de eetbank eveneens een uitkomst. Dan hoef je geen extra stoelen apart te hebben.  Geen gedoe met stoelen schuiven en alle stoelpoten die in elkaar haken, maar een overzichtelijke bank. Het doet een beetje denken aan de hoekbank, bekend in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar dan veel minder oubollig.

Omvang

Bepurehome rodeo eetbank zwart 830x1560x610 550x3382

Deze leren eetbank heeft een comfortabele hoogte, breedte en rugleuning. Het is zo belangrijk om juist tijdens het eten comfortabel te zitten en zo te kunnen ontspannen. De bank kan ook dicht genoeg bij de tafel geschoven worden, dat is ook geen probleem, want deze bank heeft uiteraard geen armleuningen. Het is gewoon een brede, slimme eetbank. Door het stevige zitgedeelte zakt niemand te ver weg, maar is deze ook niet zo hard als houten of metalen stoelen. Aan tafel zitten wordt gewoon een genot! Zowel het zit- als ruggedeelte is bedekt met het leer, dat het comfort nog groter maakt. Je zult ontdekken dat je heer veel langer op kunt zitten dan op elke andere eetkamerstoel. De BePureHome Rodeo doet de naam eer aan, omdat het echt huiselijk is en toch stoer, Rodeo!

De bank is precies 156 breed. Omdat er geen armleuningen aan zitten is de breedte tevens het zit oppervlak. De zithoogte is 49 cm en de diepte van de zitplaats 44. Zo kun je relaxed en toch actief aan tafel zitten. De totale hoogte van de bank is 84 cm. De rugleuning is 70 cm hoog, precies goed voor een actieve houding.

Een bank en drie personen kunnen aanschuiven. Gaat het alleen om kinderen of een kind erbij, dan kunnen het zelfs wel vier zijn. Gezellig en knus, dankzij de BePureHome Rodeo bank.

Stevig

De bank is sterk, stabiel en omdat deze ongeveer 18kg weeg gemakkelijk te verschuiven of te verplaatsen. Dat moet uiteraard ook bij een eetbank, anders is het dysfunctioneel. Hooewel de poten eronder dun zijn te lijken, ze zijn van hout en tevens zwart, zorgen zij voor de perfecte ondersteuning. Dankzij de poten heeft de bank een open structuur en geeft dit een gevoel van ruimte, in plaats van een meer massievere bank als de RRR die voor het oog veel plaats inneemt. De op de juiste plekken geplaatste poten zorgen voor stabiliteit en kracht.

Kwaliteit leer

Bepurehome rodeo eetbank zwart 830x1560x610 550x3463

Door de beste combinatie te vormen, is het leer van de allerbeste kwaliteit, dat is ons geheim. Maar wij openbaren het geheim graag voor u. De onderste laag, 70% van het geheel, bestaat uit recycle leer. Een samensmelting van resten van het allerbeste leer. Om de oneffenheden te verbergen en het leer te beschermen is er een laagje van polyester overheen gebracht, dit beslaat 30% van het geheel. Zo is het oppervlak egaal en blijft het karakter van het leer behouden. Juist omdat het leer er doorheen schijnt zie je het robuuste stoere karakter van het leer, wat de bank zo uniek maakt.

Deze bank is een echte eetbank, geen bank om voor de televisie te zetten of te luieren. Wel een bank voor mensen die graag wat hoger en rechterop willen zitten. Voor luieren en relaxen heb je weer iets anders nodig. Wel kun je uiteraard nog een voetbank aanschuiven, bij voorkeur in hetzelfde materiaal

Als er een ding belangrijk is voor een eetbank, dan is het wel het schoonhouden. Juist de eetbank is gevoelig voor vuil, vocht en vlekken, maar door de laag van polyester is het onmogelijk om door te dringen in het leer zelf. Met een vochtige doek is alles te verwijderen, ook het stof. Gaat het wel om vlekken, met neutrale zeep, opgelost in lauw water en zachtjes wrijven, gaat het eruit en is de bank als nieuw. Voor meer informatie over het onderhouden van een leren bank, bekijk ons artikel over de Stijlvolle en betaalbare leren bank van BePureHome.

In elkaar zetten

De bank hoeft net als de RRR niet in elkaar gezet te worden. Nogmaals, deze bank neemt niet veel ruimte in, in alle opzichten, darom is deze zoals hij is, gewoon prima functioneel.

Kwaliteit

Bepurehome rodeo eetbank zwart 830x1560x610 550x5504

Betaalbare kwaliteit, dat vind je bij BePureHome. Een goede bezorging, ruime garantie en 14 dagen bedenktijd. Mocht de eetbank alsnog niet bevallen, dan halen wij deze gratis weer op en krijgt je je geld terug. Maar de kans is niet groot, integendeel, je zult blij verrast zijn van het effect van de eetbank. Je zult er vast vele uren met plezier op zitten, ook werken aan de eettafel kan urenlang, vanwege het comfort van de eetbank. Bekijk ook de BePureHome Rodeo ARMY: handige eetbank die perfect zou passen bij jouw interieur.