Rodeo 3-zitsbank: Mooie en betaalbare leren bank van BePureHome

Mijn topkeuze: Rodeo 3-zitsbank van BePureHome in trendy kleuren, perfect comfort & duurzaam recycle leer. Nu voor €999.
Auteur

Lotte Hoekstra

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Bepurehome rodeo bank 3 zits zwart 85x277x86 550x1770

De Rodeo – 3 zitsbank komt van het merk BePureHome. Dit is een van de betere merken waarvan je een goede lederen bank kan kopen. De bank komt in vier verschillende kleuren namelijk cognac, velvet grijs, velvet lichtgrijs en zwart.

De bank ziet er goed uit en met kleuren die vaak goed bij je interieur passen. Het maakt dan niet uit welke kleur je huis van binnen geverfd is. De bank zit ook zeer comfortabel.

Prijzen

Zitcomfort en maten

Het zitcomfort van de bank is stevig. De grootte van de bank is 277 cm bij 85 cm bij 86cm. De diepte is 60cm en de zithoogte is 45cm. De lengte van de hoek is gelijk aan 0cm. De zitbreedte is 253 cm en de armleuning 70cm. De bank is gevuld met schuim en het is een zitbank voor drie personen. De bank heeft een gewicht van 74 kilo.

De rodeo bank is heel erg stoer maar ook eigentijds. Het biedt volop zitruimte en is gemaakt van recycle leer. De frame van de bank is slank met wat losse kussens erbij. En het beschikt over zwarte poten. Dat maakt dat de bank ook makkelijk te verplaatsen is binnenshuis. De bank heeft ook een natuurlijke en unieke uitstraling en dat maakt hem zo mooi.

Recycle leer

Bepurehome rodeo bank 3 zits zwart 85x277x86 550x4762

Als de leerfabrieken bij het snijden van de patronen van de dierenhuiden blijven er nog stukjes restant over en dat wordt samen vermalen en wordt er dan een nieuwe stof gemaakt namelijk recycle leer. Recycle leer is niet volledig leer. Het bestaat uitzeventig procent echt leer en dertig procent polyester. De bank is opgebouwd uit een onderlaag dat bestaat uit recycled leer en dat zorgt ervoor dat de bank een unieke en natuurlijke uitstraling heeft. En ook wordt het leer beschermd door een afdeklaag dat uit polyester bestaat. Dit zorgt ervoor dat er oneffenheden voorkomen en dat de bank uit een stevige combinatiestof bestaat net als de RRR.

Onderhoud van de bank

De bank wordt als volgt onderhouden door de bank te vegen met een natte stofdoek. Als er vlekken erop zijn terecht gekomen kan hij dan worden schoongemaakt met een zeep sopje en een daarna afvegen met een natte doek.

De klanten geven de bank ongeveer vijf sterren en vinden dat de bank een mooie vormgeving heeft. Het is een trendy bank en het is van een goede kwaliteit. Ze hebben maar een minpuntje en dar is dat de bank in het begin een harde zitting heeft. Maar geen zorgen het zit na enige tijd wel heerlijk en comfortabel. Daarom wordt deze bank ook aangeraden door de klanten. Een ander klant vindt ook lekker comfortabel en niet koud.

Als je de bank wilt kopen kost het 999 euro en je krijgt daarbij ook een minimale bedenktijd van veertien dagen. Het wordt ook binnen drie tot zeven dagen geleverd tot aan huis. Je krijgt ook nog een jaar fabrieksgarantie. De bank is van topkwaliteit en ook nog voor een redelijke prijs. Ik raad u aan zo een bank aan te schaffen indien u dat nog niet heeft. Het zit heerlijk. Ik heb hem ook eens zelf uitgetest en werkelijk de klanten zijn tevreden en hebben gelijk.

Ervaring met bank

Bepurehome rodeo bank 3 zits zwart 85x277x86 550x3583

Mijn vriendin had al een RRR en kocht er eentje. Het merk van de bank is sowieso goed. En hij zit heerlijk. Mijn vriendin kocht hem ook in deze kleur. Het past geweldig in haar huis. Ze is bij het inrichten gegaan voor een soort vintage, retro achtige stijl en heeft het goed laten passen. Voor wie ook geïnspireerd is door retro en vintage stijlen, kan de stijlvolle BePureHome Rodeo 2-zits Bank in Zwart Recycle Leer een perfecte aanvulling zijn op dit soort interieur. Ze heeft daarop wat extra kussentjes bijgedaan van een zachte harige witte kussentjes en op de leuning een zwarte witte spreid met zwarte figuren. En tegen haar wand achter haar bank heeft zij grote wand stickers met vlinders en een boom geplaatst. Op de grond heeft zij een witte harige zachte mat. Ze heeft haar echt uitgeleefd en ze heeft ook hele grote kinderen. Dus vandaar ze met het gewaagd heeft met wit te werken en alle geweldige dingen bij te plaatsen.

Haar huis geeft ook echt een thuis gevoel en de bank maakt het helemaal compleet. Door die unieke en natuurlijke uitstraling wekt het ook zo een rust in je op alsof je in de natuur zit. Ik ga heel vaak langs bij haar, want we zijn opgegroeid als zusters. En als ik op de bank zit. Val ik zo gauw in slaap door dat hij heel erg comfortabel en lekker zit. Ze lacht me ook vaak uit. Ik ben van plan ook gelijk eentje aan te schaffen en mijn huis ook heel leuk in te richtten. Ik denk dan wel dat ik voor die zwarte ga want ik wil iets meer felle kleuren erbij. Misschien met een paarse en lauwe kussentjes en een zwart witte spreid. En me mat kan dan een een zwarte of een heel licht blauw of een paars zijn. Ik twijfel nog even daarover. Maar zolang ik die heerlijke comfortabele bank heb zal alles compleet zijn. Vooral hoe het ook niet moeilijk s schoon te maken en het gaat heel lang mee. Vandaar dat de bank ook zo stevig is. En als ik hem op bol.com koop krijg ik ook nog een jaar fabrieksgarantie.

Dus bent op zoek naar een goede, stijlvol, stoere en comfortabele bank? Dan kunt u uitkijken naar het merk BePureHome. Deze is de Rodeo – 3 zitsbank en u kunt het bestellen via bol.com. Het is van goede kwaliteit en het kost 999 euro. Het wordt binnen drie to zeven dagen tot aan huis geleverd en je krijgt ook nog een jaar fabrieksgarantie op de bank. Je kan hem vinden in de kleuren velvet grijs, velvet lichtgrijs, cognac en in zwart. Ik koop de Rodeo – 3 zitsbank van het merk BePureHome. Jij toch ook?