Moonwalk 4-zits bank: goede leren bank van HomingXL

Mijn ervaring met de trendy 4-zits Moonwalk bank van HomingXL in cognac leer: klassiek, stijlvol & praktisch.
Auteur

Sara van Beek

Publicatiedatum

30 november 2023

Inleiding

4 zits bank moonwalk | leer colorado cognac 03 | 254 mtr breed 550x1920

De 4-zits bank van het merk HomingXL is een ideale lederen bank voor het huis. Deze bank komt in de kleur cognac en is van het leersoort colorado gemaakt. Zoals in de naam kunnen we zien dat het een vier zit is. Deze bank is 254 bij 82 bij 102. De zitcomfort van deze bank is normaal. Het heeft een zitdiepte van 61 cm en een zithoogte van 48 cm. Deze bank heeft geen hoek dus heeft hy een hoek van 0 cm.

De 4-zits bank Moonwalk is een heel stoere en robuutse bankstel. En het heeft een rechte armleuning waarop je je hand lekker kan rusten. De bank is heel ruim en het past ook goed in elk interieur. Het komt ook met van die unieke industriele poten.

Prijzen

Colorado leer

Colorado leer is een soort gladde leersoort dat is samengesteld. Het is gemaakt van recycled leer en heeft een stoere look met een zijde-glans gekregen. Dit leersoort heeft heel lichte tekening vandaar hij er zo levendig uit ziet en het lijkt op “echt leer”. De colorado leer is heel goed voor een modern als een klassiek ineterieur.

Samenstelling

4 zits bank moonwalk | leer colorado cognac 03 | 254 mtr breed 550x5502

Zo als ik eerder zei, colorado leer is een samengesteld leersoort. Waarom wordt het samengesteld genoemd? Het wordt samengesteld genoemd omdat het bestaat uit zeventig procent leer en dertig procent uit polyester.

Wat is recycle leer?

Alle fabrieken houden resten over van de patronen cvan leer dat ze halen van de dierenhuiden. Deze restanten worden daarna samen vermalen en verwerkt tot een nieuwe stof. Deze nieuwe stof krijgt dan een andere naam. En dat is recycle leer. De recycle leer wordt dan de ondelaag van de stof en daarna wordt er een afdeklaag gezet van polyester zodat er onffenheden voorkomen kunnen worden en dat het voor stevigheid kan zorgen voor deze combinatiestof.

Onderhoud

4 zits bank moonwalk | leer colorado cognac 03 | 254 mtr breed 550x3663

Bij het schoonmaken van de bank kan het gedaan worden met een vochtige lap. ALs er vlekken zijn kan die met een lauwarm sopje van neutrale of groene zeep worden schoon gemaakt. Maar je mag het niet natmaken. Je moet hem gewoon deppen. Als je de bank natmaakt kan je de polyester laag beschadigen of aantasten. Je mag ook geen vet of creme voor leer bij colorado leer gebruiken. Het kan de polyester afdeklaag ook aantasten. Let er goed en lees de aanwijzingen voordat je hem zal schoonmaken. Anders kan je je bank heel snel vernietigen.

Van de klanten krijgt deze bank een waardige vijf sterren en heel goede reacties. De klanten vinden de kwaliteit goed, de vorming geving ook en ook nog dat deze bank heel trendy is.

De bank is een brede bank met een zitbreedte an 224 cm, een zitdiepte van 61 cm en een zithoogte van 48 cm. De hoogte van de armleuning is 63 cm. Het onderstel is gemaakt van hout met een koudschuim vulling. Daarna is het bekleed met colorado leer in de kleur cognac. Verder zijn de poten gemaakt van metaal. De bank heeft een normale zitcomfort en heeft een gewicht van 88 kg.

Garantie via bol.com

Bij het aanschaffen van deze bank krijg je twee jaren garantie. De bank kost maar 935 euro en je krijgt waarde voor je geld. De bank kan binnen twee tot drie dagen aan huis geleverd worden en je krijgt ook nog veertien dagen bedenktijd. Je kan hem bestellen via bol.com. Je kan op de link klikken en je komt op de site terecht met de bank. Bij bol.com kan je heel veel lederen banken vinden en je komt helemaal aan je trekken. De banken passen ook in elk interieur dus kan je elke bank kiezen die je maar wilt. En je hoeft geen vrees te hebben dat het niet zal passen in jou huis.

De klanten zij allen tevreden over de kwaliteit van de bank en over de vormgeving, maar niet te vergeten dat het heel trendy is. Dus wil je graag zo een bank? Kan je terecht bij bol. com. Ze hebben van de top merken. HomingXL is daarvan eentje.

Mijn broer heeft diezelfde bank gister nog besteld. Ik vertelde hem erover en wees hem de bank. Hij vondt hem heel mooi en dacht hem gelijk te bestellen. Hij is momenteel ook bezig in te richtten want hij verhuisd binnenkort naar zijn nieuwe woning. En hij wist nog niet welke bank hij zou plaatsten. Maar toen hij deze zag wilde hij hem gelijk hebben. En dat heeft hij ook gedaan. Het zal ook heel mooi passen, want hij gaat voor een klassieke look in zijn huis. Hij en zijn vrouw hebben dat ook samen bepaald. Het past echt bij ze.

Net als hoe de klanten aanraden om deze bank te kopen raad ik dat ook aan een ieder aan. De kleur is mooi, het past in ieder interieur, het is niet zwaar dus makkelijk te verplaatsen, het is niet moeilijk schoon te maken, het is van een stevig merk en het geeft een levendige sfeer en het geeft en “echt leer” uitstraling. Wat heel je nog meer. Deze bank is gewoon de perfecte bank voor elk huis.  Heb je nog geen leren bank in huis, maar wil je graag eentje en je weet niet welke je moet kiezen? Wel ik geef als advies deze te kiezen. Het past gewoon in elke interieur dus je zal zeker geen spijt van de keuze krijgen die je hebt gemaakt omdat je deze bank gekocht hebt. En je zal ook zeker heel veel complimenten krijgen van de mensen die je in je huis brengt. Deze bank geeft ook een andere aparte look aan je interieur. Dus echt je kan hem aanschaffen. Je kan de bank bestellen bij bol.com en de betaling kan dan ook bij hun gedaan worden. Klik dan op de boven geplaatste link om dan regelrecht naar de site te gaan waarop de bank is. En dan kun je de bank bestellen.