Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-20

Deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") vormen een overeenkomst tussen deze website ("website", "ons", "wij" of "onze") en u ("Gebruiker", "u" of "uw"). Dit zijn de algemene voorwaarden voor uw gebruik van https://mijnlerenbankstel.nl en de producten of diensten van de website.

Een link van of naar een andere website impliceert niet bij voorbaat een goedkeuring, sponsoring of aansluiting bij de website in kwestie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van en informatie op de websites waar wij naar verwijzen en die naar ons verwijzen. Wij aanvaarden ook geen verantwoordelijkheid voor de diensten en eventuele verkopen die volgen op deze websites. U dient de specifieke juridische verklaringen en voorwaarden van elke website die u bezoekt zorgvuldig door te nemen. Dit kan door het openen van een link daarover op de desbetreffende website. Het bezoeken van een andere website is op eigen risico.

Op de inhoud van deze website rust copyright behorend aan MijnLerenBankstel.nl. U mag niet zonder toestemming de inhoud kopiëren voor eigen gebruik. Doet u dit wel, dan schendt u ons eigendomsrecht. Juridische stappen kunnen genomen worden indien inbreuk wordt gedaan op ons eigendomsrecht.

Veranderingen in voorwaarden

We hebben het recht deze Overeenkomst op ieder moment te wijzigen. De nieuwe overeenkomst is dan van kracht met ingang van de datum van de wijziging. Als we dit doen zullen we datum van wijziging melden. Bovenaan deze pagina staat altijd de datum wanneer de Overeenkomst voor het laatst gewijzigd is.

Acceptatie van deze voorwaarden

U erkent dat deze overeenkomst gelezen te hebben en u gaat akkoord met deze algemene voorwaarden. Met uw bezoek aan en gebruik van deze website gaat u akkoord met Overeenkomst. Mocht u niet akkoord zijn dan vragen wij u vriendelijk deze website te verlaten.

Contact

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op. Wij proberen u binnen 24 uur te beantwoorden.

Deel dit: