Braxton Empire Bank Leer van 2 meter in cognac

Braxton Empire Bank Leer van 2 meter in cognac

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-20

  Deze bank is uniek, in alle opzichten, het materiaal en het design zorgen voor een bijzonder design dat in vele kamers een plaats kan krijgen, mede omdat deze niet groot is, maar wel goed! Waar een kleine bank groot in kan zijn, dat weet je na het lezen van dit artikel.

  Banken zijn zo belangrijk, zij vormen een rustpunt van het dagelijks leven. Deze bank kan als hoofdbank worden aangeschaft, het centrum van de (kleinere) woonkamer of als extra bank. Tevens kan deze in de slaap- of studeerkamer, de (bij)keuken, een studentenkamer of zelfs in de ruimere gang of hal. Een leuke bank om naar te kijken en prettig om op plaats te nemen. Dankzij de middelbruine cognac kleur en het zwarte onderstel is deze gemakkelijk te combineren met allerlei andere kleuren en materialen.

  Dankzij het leder, het zwarte metalen onderstel en de cognackleur heeft de bank een stoere en robuuste uitstraling. Het zit- en ruggedeelte bestaat uit een geheel en de horizontale naden zorgen voor een mooi effect, alsof de bank uit smalle, houten latten bestaat, net als een buitenbank. Met de Empire bank haal je de natuur in huis!

  Braxton is een meubelwerk dat staat voor kwaliteit, goede service en de beste prijs. Alle ontwerpen zijn uniek, dit is terug te vinden in deze bank Empire. Met de natuurlijke bruine kleur kan gecombineerd worden met menig andere kleur. Deze bank Empire past het beste in een landelijke of industriele stijl, maar eventueel ook in klassiek of modern. Bruin en zwart combineren in alle opzichten, dit geldt zeker voor het natuurlijke karakter van het leder. Ook zorgt de bank voor een warme sfeer, dankzij de kleur en het soort van het leder.

  Juist vanwege de stiknaden, horizontaal, is de vulling van de bank in alle opzichten goed, kan niet verschuiven of de veerkracht verliezen. De zitting van de bank is niet te hard of te zacht, maar zorgt voor een goede verdeling van het gewicht en ondersteuning. Het onderstel van de bank is tevens veerkrachtig, dit zorgt voor nog meer comfort. Het feit dat de zitting doorloopt naar het ruggedeelte zorgt ervoor dat het letterlijk naadloos aansluit. Zo weet je hoe een eenvoudige en bepaald geen grote toch voor veel comfort kan zorgen. Empire laat zien waarin een kleine bank groot in kan zijn.

  Laten we daarom eens ingaan op de precieze maten van de bank Empire. Deze bank biedt maar liefst 3 zitplaatsen. De breedte is precies 180 cm, de totale hoogte is 86 cm. Dit is hoger dan de gemiddelde bank, hetgeen erop wijst dat de rugleuning redelijk hoog is en dus nog meer comfort geeft. De totale diepte is 65 cm en de zitdiepte ongeveer 60 cm, wat heel riant is.

  De stabiliteit is gegarandeerd dankzij het metalen aan de onderkant, en in de bank zelf. Hierdoor heeft de gehele bank veerkracht, wordt deze perfect in vorm gehouden en is de bank volkomen stabiel. Ga daarom zorgeloos zitten, leun lekker achterover of zelfs liggen is mogelijk! Er is absoluut geen gevaar voor kantelen, vallen en andere onaangename dingen. Dankzij de opzet is de bank ijzersterk, letterlijk en figuurlijk, ook bij intensief gebruik.

  Het leder is bijzonder, je ziet echt het authentieke karakter in het leder. Littekens, eventuele andere zaken die op het leder voorkomen, toch een lichte glans, je haalt het echte van het Zuid-Amerikaanse leder in huis. Het staat mooi, netjes maar is tegelijkertijd robuust. Als je voor leder kiest met een goede behandeling, is het gemakkelijk schoon te houden en niet gevoelig voor beschadigingen. Het leder is van zichzelf al dik en soepel tegelijk. Mocht er toch sprake zijn van een beschadiging, dan valt het absoluut niet op. Als het leder inderdaad behandeld is, zal vloeistof en/of vocht en vlekken niet of nauwelijks vat hebben op het leder. Zo blijft het gegarandeerd mooi, voor jaren.

  Liggen op de bank kan, slapen kan een risico zijn, omdat de ligbreedte wel goed is, maar niet voor iedereen goed genoeg, dat geldt tevens voor de breedte van de bank, je kunt niet langer zijn dan 180 cm om er helemaal op te kunnen liggen. Maar als je kunt liggen, het is wel prettig om op het zachte materiaal te liggen met het onderstel. Er zijn geen naden tussen de zitplaatsen, dat maakt het nog fijner om te gaan liggen. Dutten kan daarom in ieder geval.

  De garantieperiode is vrij ruim, je hebt 14 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren, de bezorging is gratis en op het moment dat het jou uitkomt. Het kan zelfs de volgende werkdag al! Daarom, de Empire bank van Braxton kan absoluut iets vor jou zijn!

  Deel dit:

  Uitgelicht: Meubella - Hoekbank Moana - Zwart - Leer - Rechts

  Beoordeling en specificaties

  Design:
  ★★★★★
  Stabiliteit:
  ★★★★★
  Kwaliteit hout:
  ★★★★★
  Ruimte:
  ★★★★
  Materiaal:
  ★★★★★
  Levering thuis:
  Onderhoud
  ★★★★
  Online kopen:
  86
  Bekijk op Bol.com
  Afmetingen bxhxd274x84 cm
  Zithoogte44 cm
  Hoogte armleuning62 cm
  MateriaalLeer
  Materiaal onderstelHout
  Materiaal vullingKoudschuim
  ZitcomfortNormaal
  Aantal zitplekken3