Chesterfield beige: mooie leren bank met 3 zitplekken

Chesterfield beige: mooie leren bank met 3 zitplekken

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-19

Misschien heb je er stilletjes weleens van gedroomd, van een Chesterfield. Het ontwerp bestaat reeds 3 eeuwen, maar is tegelijkertijd tijdloos en niet voor niets. Als er een design stijl en allure uitstraalt, dan is het de Chesterfield. De bank is het centrum en toonzetter van het interieur, de waarde van de Chesterfield is daarom niet uit te drukken, elke ruimte leeft zichtbaar op en heeft een andere, betere teneur.

Een prachtige bank, met de karakteristieke nagels, die de groeven veroorzaken, over de rug- en armleuningen lopen deze heen. Daarom kun je de bank gerust in het midden van de woonkamer plaatsen, omdat deze aan de zij- en achterkant er ook perfect uitziet. De elegante korten houten poten maken deze Chesterfield compleet en echt, in alle opzichten, een elegante en unieke bank.

Je bezwaren kunnen praktisch zijn als het gaat over de prijs, over het onderhoud en de duurzaamheid, maar ook over het zitcomfort. Een bank kan nog zo mooi zijn, als deze niet lekker zit is het uiteraard geen goede keus. Echter, met de Beliani Chesterfield kunnen al je zorgen verdwijnen, in alle opzichten.

Beliani

Gelukkig is er het merk Beliani. De meubels hebben de meest uiteenlopende designs, voor alle mogelijke stijlen, van klassiek tot modern, van industrieel tot romantisch, het kan allemaal. De relatief eenvoudige en strakke lijnen van de designs maken deze meubels aantrekkelijk. Omdat Beliani direct van de producenten koopt, zijn de prijzen ook voordelig. Zo wordt een chique bank voor iedereen betaalbaar, een bank zoals de Chesterfield, met de kwaliteit en het voordeel van Beliani. Aandacht voor het algemen, maar ook voor het detail, dat is Beliani.

Stijl en combineren

Het leder, de kleur en het hout maken dat deze bank gemakkelijk kan matchen met de rest van mening interieur, met de materialen en de kleuren. Juist omdat de Chesterfield tijdloos is kan deze ook met menig stijl gecombineerd worden. De stijl van de Chesterfield kun je klassiek of romantisch noemen, maar ook landelijk. Zelfs in een modern of andersoortige stijl kan deze bank een plaats krijgen, deze geeft meteen een andere tendens aan elke ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Comfort van de Chesterfield

Dit is uiteraard net zo belangrijk als elke andere bank. Deze bank zal vele jaren meegaan, daarom moet het zitcomfort ook vele jaren meegaan. Bij Beliani wordt overal aan gedacht, niet in de laatste plaats aan het comfort. De aan elkaar vastzittende rug- en armleuningen zorgen al voor comfort, omdat het patroon er overheen loopt. Achterover leunen en zelfs je armen er over leggen, alles kan.

Dankzij de vulling van de zitkussens (twee afneembare kussens) en de rest is de Chesterfield gegarandeerd comfortabel en dit blijft vele  jaren zo. De vulling van het zitgedeelte van de bank bestaat namelijk uit polyeruthaanschuim. Dit schuim is en blijft bijzonder veerkrachtig, het is tevens een populair materiaal voor het vullen van matrassen. De basis van het zitgedeelte bestaat uit spiraalveren, de rug- en zijleuningen zijn uitgerust met singelbanden en tevens met veren. Het ruggedeelte wordt uiteraard minder belast.

Afmetingen

De Chesterfield is ruim en tevens compact. De breedte is 195 cm, de totale hoogte 64 cm en de diepte is 76 cm. Juist ook omdat de rugleuning niet heel hoog is, kan deze Chesterfield prima in de kleineren (woon)ruimte. De zitbreedte die overblijft is 147 cm, ruim genoeg voor 3 personen, zeker ook voor twee! De zitdiepte is 56 cm en de -hoogte 44 cm, net als de gemiddelde bank. De hoogte van de armleuning is 70 cm.

Stabiliteit

Om het karakter van de originele Chesterfield te respecteren is het onderstel van massief hout. Dit is uitermate stevig, net als de constructie. De bank is en blijft in vorm en is in staat veel gewicht te dragen. De vier korte houten poten zijn niet alleen in een mooie vorm, maar ook heel sterk en in staat om de balans van deze bank te bewaren.

Leer

Nu is het helemaal belangrijk om de aan originaliteit van de Chesterfield vast te houden. Oorspronkelijk is deze bekleed met runderleer, dat geldt voor deze Chesterfield natuurlijk ook. Runderleer is sterk en soepel tegelijk. Dankzij de kleur is het gemakkelijk om de bank te beschermen en te onderhouden. Reinigen met een vochtige doek is feitelijk al voldoende. Uiteraard zijn er producten te verkrijgen voor reiniging en bescherming, laat je daarom goed informeren.

Slaapfunctie

Liggen kan voor de meeste mensen niet, alleen kinderen. Bovendien is de ligbreedte bepaald niet ruim te noemen. Wat wel mogelijk is om je benen zijdelings te strekken en te leunen tegen de armleuning, die vrijwel net zo hoog is als de rugleuning. Maar hoe dan ook, op de Chesterfield kun je je prima ontspannen.

Aanschaf

Met deze informatie zul je niet meer denken dat een Chesterfield voor jou niet bereikbaar is, integendeel. Elke Chesterfield wordt met de hand gemaakt, de bezorging is gratis en van zelfmontage is uiteraard geen sprake. De bank wordt goed en veilig verpakt, zodat deze onbeschadigd overkomt. Ruilen is zelfs mogelijk en de garantieperiode is 6 maanden. Fleur je woonkamer of je horecagelegenheid snel op met deze Chesterfield met echt runderleer in de kleur beige.

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
84
Bekijk op Bol.com
Afmetingen bxhxd195x64x76 cm
ZitcomfortNormaal
Aantal zitplekken3
Zitdiepte56 cm
Zithoogte44 cm
Zitbreedte147 cm
Hoogte armleuning70 cm
Lengte hoek1 cm