BePureHome Revolution Eetbankje: Mooi cream

BePureHome Revolution Eetbankje: Mooi cream

door MijnLerenBankstel, laatst gewijzigd op 2020-05-20

  Een bankje dat altijd handig is. Als voetenbank, als eetkamerbank, als bijschuifbank, als zitsteun in de gang en nog veel meer, dat is het revolution eetbankje. Inderdaad, prima voor aan tafel, aan een bureau, dit eetbankje. Een kleine eenvoudige bank, zonder arm- en rugleuningen, maar genoeg om over te vertellen.

  De eenvoud is de kracht van het eetbankje. De bruine kleur van het leder, het houten onderstel zorgt ervoor dat deze in menig interieur een plaats kan krijgen, omdat de kans dat het met gelijke maar ook verschillende kleuren en materialen zal matchen groot is.

  Het bankje kan inderdaad in de gang, handig als je je schoenen aan wilt trekken. Het kan in de slaapkamer, bijvoorbeeld aan het voeteneind van het bed, het kan aan het bureau in de woonkamer, omdat stoelen altijd meer plaats innemen. Maar deze kan vooral ook aan de eettafel (of de keukentafel) in plaats van stoelen, weer eens wat anders! Een andere mogelijkheid is bij een vierkante of rechthoekige tafel, dat aan de ene kant stoelen staan, aan de andere kant het eetbankje, voor de kinderen bijvoorbeeld. Of als je extra bezoekers hebt, extra eters en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen om dit bankje bij de hand te houden.

  BePureHome staat voor creativiteit, originaliteit, en niet te vergeten, kwaliteit! De wijze waarop de banken zijn gevuld en tevens afgewerkt is werkelijk waar op de allerbeste wijze gedaan. De naam roept natuurlijk al een comfortabel gevoel op. Behalve dat, is alles van BePureHome ook nog eens bijzonder mooi. Bij BePureHome betaal je niet te weinig, maar ook zeker niet teveel. Allemaal goede redenen om je te verdiepen in het eetbankje.

  Het eetbankje is comfortabel genoeg om er langere tijd op te zitten zonder door te zitten. BePureHome maakt namelijk altijd gebruik van koudschuim. Koudschuim is de allerbeste vorm van polyether. De onregelmatige celstructuur zorgt voor veerkracht, de juiste verdeling van de lucht en niet te vergeten, de afvoer van vocht. Daarom gaat dit bankje vele jare mee, ook bij intensief gebruik en zal het geen doorzitplekken vertonen.

  Het bankje is 100 cm breed, 51 cm hoog en de zitdiepte is 36 cm hoog. De hoogte van 51 cm zorgt ervoor dat het bankje hoog genoeg is voor de eettafel. Het bankje is dus hoger dan de zithoogte van de gemiddelde bank (45 cm), dus als je deze als voetenbank wilt gebruiken, dan zijn je voeten hoger. Dit kan juist wenselijk zijn!

  De zitdiepte is niet heel ruim, maar wel genoeg, ook voor volwassenen om (even) plaats te nemen. Het bankje puur decoratief gebruik kan uiteraard ook.

  De vier poten, die iets uit elkaar staan zorgen voor elegantie en stabiliteit. Rechte en vooral dikke poten kunnen lomp overkomen, juist het dunne hout en enigszins diagonaal maakt het een stuk eleganter. Echt een aanwinst voor elk huishouden, maar bijvoorbeeld ook voor de horeca.

  Het onderstel is van massief hout, het frame hout het bankje in vorm en zorgt voor stabiliteit. Daarom is dit bankje ook puur natuur.

  Het leder is een combinatie van echt leder en een kunstlederen afdeklaag. Het leer is samengesteld uit restafval van andere stukken echt leer. De bekleding van deze bank bestaat voor 70% uit dit leder. De 30% bestaat uit polyester, die het leer beschermt tegen vocht, vuil en vlekken, maar ook tegen beschadigingen zoals krassen.

  Toch blijft het stoere en robuuste karakter van het leer bewaard. Daarom is het bankje inderdaad geschikt voor de keuken- of eettafel, omdat het gemakkelijk is om deze schoon te houden. Reinigen kan met een vochtige doek. Gaat het om echte vlekken, maak dan een sopje met neutrale zeep (zoals groene zeep) en een doek, wrijf de vlek dan langzaam weg. Vervolgens afwerken met de vochtige doek zonder zeep.

  Uiteraard heeft het eetbankje geen enkele slaapfunctie, dat is uitgesloten. Maar nogmaals, wel als voetenbankje.

  Het eetbankje van BePureHome wordt gratis afgeleverd. Bovendien kan deze binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd. Uiteraard heb je ook een ruime garantie.

  Ontdek de schoonheid, het comfort, de kracht en vooral de charme van het eetbankje. Overal kan deze nut bewijzen en tevens decoratief zijn!

  Deel dit:

  Uitgelicht: Meubella - Hoekbank Moana - Zwart - Leer - Rechts

  Beoordeling en specificaties

  Design:
  ★★★★★
  Stabiliteit:
  ★★★★★
  Kwaliteit hout:
  ★★★★★
  Ruimte:
  ★★★★
  Materiaal:
  ★★★★★
  Levering thuis:
  Onderhoud
  ★★★★
  Online kopen:
  86
  Bekijk op Bol.com
  Afmetingen bxhxd274x84 cm
  Zithoogte44 cm
  Hoogte armleuning62 cm
  MateriaalLeer
  Materiaal onderstelHout
  Materiaal vullingKoudschuim
  ZitcomfortNormaal
  Aantal zitplekken3